уторак, 22. мај 2018.

Бити ЧОВЕК

         "На неки начин, то је све повезано са овом темом трансхуманизма. С моје тачке гледишта то је велика претња с којим се човечанство суочава, или тако што се ми сами претварамо у био-роботе или тако што нас неки спољашњи ентитети манипулишу да то урадимо.
         За мене је то главна тема. Решење за ову главну тему је потпуно емотивно. Волео бих да вас поведем на мало путовање, да искусите овај други начин гледања на ствари." - каже Harald Kautz Vella


 

 Предавање одржано: 1. августа 2015. у Marlborough

Обједињује предавања која су овде под насловом
       Opasna Imaginacija Tiha Asimilacija 


                - Bases Mikro Konferencija, u Woodborough, Wiltshire, 20. juna 2015.
                - Bases 46, из три дела, 28. јуна 2015.  (превод је у току).
                -
Bases Lecture, Marlborough, 1. августа 2015. - на овој страни, ово.


Транскрипт предавања може се преузети ОВДЕ
______________________________
Транскрипт предавања:
(Извор: https://youtu.be/hpNPDHGJmeE )
Превод: Natasa Ve

         Даме и господо, добро дошли назад, представљамо вам једног врло храброг господина вечерас. Овог господина се неки од вас сећају са Вудборо конференције. Он долази из Немачке. Написао је неколико књига и држи предавања  у којима се бави темама као што су:
- човечанство, куда идемо,
- напади на човечанство,
- контрола ума, социјални ижињеринг,
- културни марксизам,
- црни гу (black goo,
- хемијским траговима (chemtrails),
- трансхуманистичким агендама, што покрива врло широк дијапазон.
Даме и господо, ово је Харалд Кауц Вела!

         Хвала на топлој добродошлици. Данас ми је мало тешко да на прави начин приступим овој теми јер сам имао презентацију од 5 сати и интревју на последњој Bases конференцији, и у основи, све што имам да кажем је већ речено, и то до детаља.
         Не мислим да има много смисла да се понављам, aли оно што бих стварно, стварно желео, је да се осврнем на други део приче, шта значи "бити човек". Tо није информација већ инспирација… И да покушам да потврдим чињенице које сам изнео на конференцији Bases 46.
         И могу да кажем моје виђење света, јер, се мој поглед на свет мењао у складу са мојим истраживањем ових тема и ја сад гледам на свет из мало промењене перспективе сад. И дешава се некад да људи реагују на моје you tube снимке, и кажу да је први био у реду, али други и трећи су стварно превише... И с моје тачке гледишта, ја сам просто дошао у овај свет иза промене парадигме, и за мене, становиште других људи је стварно удаљено - можда други људи то зову живети у матриксу. И начин живота у овом лажном свету, за мене више нема смисла. Мислим да имам јасан поглед на ствари и нарочито јасан емоцинални поглед на ствари.
         Волео бих то да поделим и да инспиришем људе да имају храбрости да виде свет на исти начин и да доносе одлуке на основу овог становишта. На неки начин, то је све повезано са овом темом трансхуманизма. С моје тачке гледишта то је велика претња с којим се човечанство суочава, или тако што се ми сами претварамо у био-роботе или тако што нас неки спољашњи ентитети манипулишу да то урадимо. За мене је то главна тема. Решење за ову главну тему је потпуно емотивно. Волео бих да вас поведем на мало путовање, да искусите овај други начин гледања на ствари.
         Прва ствар коју свако треба да схвати је да постоји погрешно уверење код већине људи. Ми мислимо да нам је потребна наша интелигенција и наши одлични умови да би нас спречили да будемо зли. Тако је већина људи научена и на овоме је заснован сваки систем контроле на овој планети, и ово је заиста укорењено веровање.
         Видео сам неколико личних прича у свом животу. Увек сам се бавио психологијом, и моје искуство је сасвим супротно. Моје искуство са људима је да смо ми у основи свега, ми смо добри у срцу, ми увек покушавамо да дамо најбоље од себе шта год да радимо и где год да идемо и ако је исход наших акција нешто другачији, постоји неки трик иза тога, који ми нисмо поставили
Можемо да потражимо примере. Рецимо, да је неко украо нешто у свом животу 100% сам сигуран да ћемо наћи неколико таквих у публици. Кладим се да иза тих крађа постоји осећај оскудице у којој живимо, да је то неправда, и долазимо до тачке у којој је оскудица толико болна, да се јавља осећај да је добро само прекршити правило и решити се оскудице... У обиље, чак и ако то значи не следити правила друштва. Има више правде у чињењу прекршаја него остати у оскудици коју не заслужујете. То је што се тиче крађе.
         Ако причамо о насиљу, знам човека који је радио као психијатар у затвору у Немачкој. Бавио се стварно тешким случајевима; људима који су насилни криминалци због психолошких проблема. Излечио их је све зато што је схватио да постоји нешто добро у нама што се зове агресија.
         Агресија долази од речи "агрегаре" на латинском, што значи срести неког, сустрести се с неким. И ми се сусрећемо јер, свако жели да освоји простор у коме ће бити креативан, иако нас друштво спречава да постанемо креативни и да се испољавамо у свету - то почиње да боли, док наша душа вапи за нечим што ће променити правила. И то је насиље. Емоција иза тога је 100% исцељујућа и позитивна.
         Државне институције воле да изједначе насиље са агресијом. Да нам дају осећај да је та позитивна агресија нешто што не треба да испољавамо, јер они желе да се баве некреативним људима уместо креативним, и одатле долази много проблема.
         Ако издате свог партнера, можемо се сложити да је то најружнија ствар коју можете урадити. То није ружно. Свако на овој планети има знање о божанској љубави а заглављени смо у везама заснованим на сексуалности, стандардима лепоте, социјалној сигурности, слепљеним законом и лажима. Основни инстинкт који имамо је иди и трагај за божанском љубављу коју можемо живети и то је нешто свето и добро.
         Узмимо као драстичан пример, ако говоримо о злоупотреби деце, чак и тада људи репродукују љубав коју су добили као деца. На то се долази кроз крвно сродсво, кроз породично наслеђе. Имао сам увид да људи који злостављају своју децу, кад то раде они имају осећај да чине добро.
         Тај импулс, да радиш "праву ствар", чак и плаћеник који убија, ради свој посао. Он покушава да балансира своју плату. У његовом систему, он чини праву ствар. То је нешто дубоко укурењено у људској раси, да ми покушавамо да урадимо добро и да урадимо праву ствар. Ако погледате резултате, долазимо до тога где смо. То је пропаст. Уништавамо себе и планету и мислим да није тешко видети, ако погледате у срца људи...

         Постоје неке преваре около и неки преваранти који некако успевају да створе свет у којем повређујемо једни друге док покушавамо да будемо добри. Волео бих да именујем најважније игре које играмо. Можемо их гледати као игре.

         Прва која је самоуништавајућа је игра новца. Игра новца је заснована на осећају оскудице, било да је то неопходно или не. Ако постоји стварна оскудица немам ништа против да бројим и делим подједнако. Али већина ствари на овој планети постоји у изобиљу. Потпуно је глупо стварати оскудицу, имати вишкове... Али то је управо оно што радимо.
         Имамо осећај оскудице у средишту наше културе - то је тржиште новца идеја о поседовању ствари, поседовању земље. То је ништа друго него грабљење нечега непотребног и стварање оскудице за некога другог јер ниси способан да се одрекнеш тога, осим ако ти неко не да неку глупу ствар у замену коју можеш да зграбиш у своје руке и коју зовемо новцем, и да можеш да превариш неког другог да ти да нешто што желиш у замену. И све у овој игри, сваки појединачни аспект ове игре је деструктиван, јер је мотивација потпуно измештена.
         Ако имам новац и дам га неком за услугу присиљавам га да учини нешто што не жели. Ја угрожавам његов живот. Ако идем да зарадим новац, ја угрожавам сопствени живот јер радим ствари које не желим само да бих дошао у посед овог "срања".
         На крају, сви ми радимо ствари које не би требало, јер су оне деструктивне. И ту ништа није добро. Ако неко дође и каже - али без монетарног система неће бити правде у свету. Може само да погледа свет и да види јебених 17 породица које поседују више од пола есенције света. И могу само да питам коју врсту логике примењујете да би се заштитили јер, све што је могло да крене лоше већ је кренуло лоше, и без новца не бисмо имали ову ситуацију да неколико породица поседује све.
Иако овај аргумент није солидан једина ствар која нас спречава да зауставимо ово лудило је да ми више волимо, да на неки начин контролишемо несташицу да би се изборили са оскудицом, уместо да се одрекнемо концепта у целини. Лакше нам је да идемо на посао да проводимо време радећи ствари које не желимо да имамо новац на рачуну, да преваримо неког другог да нас снабдева стварима, него да добро промислимо и напустимо игру.
         Знам да није лако у свету који смо створили. Зато треба да будете вешти да најпре научите свој мозак а да не упропастите свој живот. Постоје тачно два начина која сам ја искусио и што можете урадити.
         То је вратити се ропству на једној или другој страни игре ропства. Можете отићи у неку фирму или породицу, радити за њих рећи им да не желите да зарађујете новац већ сво своје радно време напор и љубав желите да посветите ствари коју они раде уз молбу да воде рачуна о вама и вашој породици док радите. То је могуће. Многи пољопривредни пројекти функционишу тако. Они узимају добровољце и брину о њима док год раде тамо.
Или можете урадити супротно. Ако имате неки посао при чему можете запослити људе и потпно их снабдети, дајете неком другом шансу да се ослободи из ове игре новца. То није лако.
         Увек цитирам експеримент са мајмунима, кад су биолози покушали да науче мајмуне да користе новац. После три дана су схватили игру. После три недеље мужјаци су варали и крали а женке почеле да се проституишу. После 9-10 недеља, научници су одлучили да заустве игру јер је постала самоуништавајућа у њиховом социјалном уређењу, јер су губили мајмуне, и покушали су да узму новац назад. Узалуд. Нису хтели да се одрекну игре.
Ово се десило и нама. Ово је једна веома деструктивна игра у коју смо ухваћени и треба да изађемо и да се ослободимо.

         Другу зовем Луциферском игром. Ради се о моћи. Моћ се односи на контролу и опет, нешто врло удобно за нас, са чим можемо живети, иако је ружно. Шта ћу да радим ако уђем у хијерархијску структуру? Рећи ћу оном изнад мене - Молим те, дозволи ми да делим твоју моћ, примаћу наређења и осећаћу се јаким док испуњавам твоје жеље.
         У основи, одрчем се сопствене одговорности, добијам дозволу да се према другима понашам лоше док се према мени лоше понашају и једина кракотајна добит коју добијам је да се не осећам одговорним. Ако нешто крене наопако, мој шеф је одговоран за то, јер сам ја само примио наређење. То је случај у политици, економији у масонерији и осталим структурама које раде у тајности.
Све што је у хијерархијској структури следи ту Луциферијанску игру и она је такође деструктивна јер представља апсолутну супротност слободи и апосолутну супротност само одговорности. И то је разлог зашто одлуке и поглед на свет никад нису на истом месту и та подела...
         Ако си одговоран за то што радиш, и само за то што радиш, суочаваш се са резултатима ствари које радиш. Ако је неко други одговоран можеш видети онолико патње колико тај неко жели да видиш и ниси у позицији да било шта промениш. Зато се морамо вратити личној одговорности.
         Друга ствар: кад нас неко заварава, у ситуацији смо и позицији да не можемо урадити ништа до да повредимо сами себе.

         Треће – религија... У свом овом ужасу, ми патимо и ради нас самих, тражмо одговре изнад или испод или негде другде и налазимо лепо изграђене велике зграде, највеће у селима, које нам говоре - Ти си грешник - да смо лоши и да треба да платимо за опроштај, или да треба да идемо у Меку једном у животу
да би постали добре особе, пре тога смо били само упола вредни.
         Ако погледате шта је урађено у име тих религија на овом свету дефинитивно можемо рећи да је то један од главних узрока пропасти. То је просто чињеница. Погледајте у чије име људи убијају и наћи ћете имена њихових богова. Било да је то у Индији, Пакистану, у арапском свету или у Северној Ирској... где год видите да се људи убијају религија је укључена.
       
         Задња игра некако није тема за себе већ је део сваког другог система, то је језик. То је теже разумети осим ако не одете до корена. То је чудестан моменат у историји кад су западне религије постале извор кључних информација са Синајске Горе. Нађен је камен са реченицама исписаним на његовој површини  о томе шта нам није дозвољено да радимо. То је превара само по себи јер подствест човечанства, језичко поље не иде заједно са негацијама.
         Природа не позаје негације не зна "не", не зна "немој" не зна "ни - ни"... те речи немају могућност да открију физичку реалност на начин креирања реалности, то само испада из реченице. Кад неко каже: "Нећемо више рата", ствар која се чује у подствести човечанства је реченица "Више рата".
         И сад погледајте у оних 10 реченица написаних на камену: Не убиј!  То је средиште зла јер је неко увео негацију и то је урађено уз велико знање моћи језика. Ако се вратите исконском првобитном језику који смо имали на планети, у основи сви имамо један језички корен који се може идетификовати са дијалектом Хопи индијанаца који је исти као и корен индо -германских језика чију најчистију форму можете наћи у неколико Финских села. У том језику, значење и вибрационо испољавање речи је још увек идентично.
         Ако погледате у те основне језике човечанства, наћи ћете облик негације језик негира ствари тако што помера редослед слова... И у јеврејском, пре ових ствари исписаних у камену, ако сте желели да кажете "немој" то је чињено словима "ал". Ти нећеш - преведено у нашем затрованом језику,  као реч "Ал" значи као у немачком "халт" или "холд" у енглеском, и значи стани пре него што урадиш нешто. То није негација. Ако обрнете "ал", претвара се у "ла", па обрнуто значење од стоп је иди.
Значење које су дали речи "ла" у садашњем уређењу језика је "не", тако да је направљена потпуна инверзија језика у оквиру правила на којима је заснована наша западна култура. Можете је видети на делу, где год да погледате. Људи стварају тачну супротност од онога у чему желе да живе.

         Налазимо се у потпуној катастрофи у којој живимо јер живимо унутар матрикса и никако не успевамо да погледамо изван квадрата (ограде). Ухваћени смо у играма. Ухваћени смо јер се држимо краткотрајних добити које нам игре дају. Заборавили смо да су те игре, игре па нисмо уопште способни да стекнемо апстрактни увид о томе шта радимо, а ако бисмо могли, одмах би прекинули да играмо те игре. То је успешно у терапији.
         Игра алкохоличара - функционише кроз 5 позиција ако неко ко је пио бива излечен на основу терапије игром, стварно је излечен и може с времена на време попити чашу вина, неће почети поново јер је изван игре. Схватио је да се зависност не односи на супстанцу већ увек на игру.
         Овде смо тренутно заглављени, или је бар много људи овде заглављено. Они чак не могу ни замислити живот ван ових игара јер се ту опет ради о личној одговрности. Можете видети како они међусобно реагују. Игре међусобно реагују на различитим нивоима.

         Тема новца је тесно повезана са хијерархијом. Држава управља новцем, узима порезе. Сав други друштвени инжињеринг је последица ових игара као ако живите у потпуно ирационалном свету са високом спецјализацијом и стварима којима се бавите, нисте у стању да обезбедите себе. То вас сместа води у оскудицу кад престанете да служите систему. Ми смо зависни од система.
         Ове 3Д зависности, дебилитети, на којима је друштвени ижињеринг заснован у нашем свету, су дизајниране да функционишу поврх ових основних игара. Ако престанемо да играмо игре, све остало почне да спада као прашина. Ми постајемо оно што јесмо љупка, слободна бића способна да створе диван свет, моментално.
         Сад мислим да смо стекли грубу предству о преварама и ако постоје преваре или низ превара кладим се да има и превараната око нас. То је нешто кроз шта је понекад трешко прозрети јер се јавља у много различитих облика. Јавља се у државном, религијском, монетарном систему и морате разумети симболе који се користе да би схватили да долазе из истог извора. У основи то је то.


         Да ли неко зна одакле ова слика (десно) долази?

         Звездане стазе. Ентитет. То је црна коцка и повезана је са Сатурном.
         У врло старим, окултним традицијама старог Египта и средњег истока, ове две ствари су повезане. Ако одете у храм богиње Изис,  једна од неколико правих црних коцки које још постоје од древних времена је у средишту храма Изис, и чува је војни персона, јер с времена на време црни магови одлазе тамо желећи да обаве неке ритуале испред црне коцке, а египатска војска их спречава у томе.
         Ако тражите коцку на разним местима, не знам редослед слика, не знам да ли ово реагује сад или не, проћи ћу само кроз два симбола...

         Ово је Каба у Меки - црни камен који људи могу да пољубе или да приљубе лице на њега, пре него што уђу...
Anikonik  (simboličko prikazivanje, simbol) crni kamen nekada
poštovan 
u Hramu Afrodite, u blizini Paphos, Kipar

         Овде је један из храма Старе Грчке, црни камен, који је био обожаван у хеленистичко време…

         Ово је нешто сасвим друго, Епл (Apple) поставља коцке где год да отворе радње… Имате Еплову коцку...

                                 


         Мајкросфт... више нема заставе, ни прозоре, они су сад такође коцкасти.


Доле је слика старе ознаке , заставе, мајкрософта...  



         Овде је црна коцка у Меки, у центру најсветијег места је црни камен...





         Папа носи свој Сатуријански шешир...


         Какво изненађење. Исто овде...


         Овде се боље види... како Ватикан обожава стари култ Сатурна.         У основи Давидов крст се може извести из коцке такође, ако се разумете у геометрију...


         Али ево их Јевреји... имате два - један на челу и један на руци, за врло свете ритуале...


         О какво изненађење - Гугл!


         И нешто о имену Гугл. Да ли је неко схватио шта је у томе? Гу је у Гуглу. Требало ми је доста времена да нађем стварну причу...

         Ко и када је измислио име Гугл?

         Постоји јавно објављена прича која нема пуно смисла. Ако је повежете са црним гуом, прича и даље нема много смисла. Нарочито ако знате ко је особа која води све ове компаније. Врло волим ону дивну улицу у силиконској долини где су три велике зграде једна до друге - Гуглово седиште, Универзитет Сингуларити, седиште трансхуманистичког покрета који покушава да претвори људе у роботе за нову будућност и седиште Насе, где се сертификују авиони за распршивање ових нових технологија.
         Они су комшије, а ако погледате личности које раде тамо, име ми је побегло... Оснивач универзитета Сингуларити - Реј Курцвај (Ray Kurzweil), изградио је Сингуларити, након што је изумео синтисајзер, то је врло интересентно, то је био он. Спојити електронику и дух и светску културу једном и заувек. А сада је шеф развоја у Гуглу. То је једна породица.

         Ако желите да разумете о чему се овде ради - треба да тражимо коцке и супстанцу од које су ове коцке сачињене. Кад решимо ову мистерију, можемо је повезати са темом и чињеницама које смо прикупили до сада на много креативнији и смисленији начин.
         Ово камење, које је у древним временима било у центу сваке окултне праксе, су нафтни шкриљци (oil shiest) који садрже црни гу. Ако желите да разумете шта је црни гу можете анализирати његов садржај који одговара саставу минералног уља, сличан као код минералног уља али не можете рафинисати уљне компоненте, мало је другачији.
         Има три фрагмента као мрки угаљ али у облику нано –коцке и племените метале у м-стању материје, као ормос. То је моноатомско стање у коме не долази до хемијског везивања због мало чудне електронске конфигурације у спољној љусци атома. То је материја која није заиста у овој реалности, већ мало изнад ове реалности, и која отвара врата виших области.
         Ово је њен садржај. Црни гу има способност да оперише као природни квантни компјутер, процесуирајући светло као информацију, користећи читав спектар видљивог светла. То је квантни компјутер који оперише помоћу 7 различитих боја спекра са могућношћу да процесуира свих 7 боја одједном. Он је самосвестан и поседује врло високо развијену интелигенцију, која, ако погледате планетарне системе, може да огледа (одражава) целокупну свесност која је развијена у биосфери.

         Која год су искуства бића у току прошлих 1,5 билиона година ускладиштена су у безсмртној меморији црног гуа унутар наше планете.
Ако покушате да нађете где он постоји у планети, то је супстанца која ствара "lay lines", као систем линија унутар којег је садржана структура поља. Поље је између линија али и на неки начин, магнетна поља носе линије, узмимо као северна светла...  Дух унутар мајке Земље га може подићи у свемир и створити комплекснију структуру ван планете. Можете ово врло лако испитати у лабораторији.


         Да ли камера може да ме осветли? Добро. Ово је, на пример, камен који садржи црни гу из Парагваја. Нађен је на месту пада метеорита. Дефинитивно можемо рећи да је порекло црног гуа из Парагваја ванземаљско. 
         Дошао је однекуд. Нико не зна одакле, али имамо кластере метеорита свуда на планети који су пали пре око 80 000 година. Ако се мало играте са црним гуом у лабораторији, можете лако  произвести магнетни ефекат.
         Ако га држите у руци, можете осетити како камен пресликава или покушава да преслика ваш енергетски систем. Повезује се са сваком ћелијом у телу, то свако може лако да се осети, како се повезује са телом, и онда зависи, ако је то црни гу са наше Планете, осетићете цео спектар животне силе унутар Планете. Искусићете све емоције и ако ви живите у оскудици у том тренутку, и ако нешто у систему није живо у вама, добићете осећај недостатка нечега. То је оно што црни гу наше Земље ради са нама.
         Ако искусите црни гу који је дошао са метеоритима, као што је овај, он има опсег од само три боје, он има ограничене моћи пресликавања. Ако он преузме контролу над телом пресликава само три чакре: функцију мозга, животну силу и сексуалност. Нема срца у овоме.
         Ако имате ову информацију и ако сте искусили различите типове гуа у лабораторији, лако је разумети шта се десило са човечанством.

         То је описано у митовима. То је прогон из раја. Старогрчки и турски новчићи носе слике дрвета живота у рају а на левој и десној страни дрвета живота виде се два стуба црног гуа. Десило се да смо раскинули везу са духом наше Планете и да смо се повезали на ванземаљску подсвест.


         Главна улога црног гуа је да је то извор нашег инстинкта. Зато птице излазе из јаја и почињу да живе као потуно развијена створења. Многе друге животиње, такође. Оне су повезане са безсмртним знањем у окиру овог морфогенетског поља које носи црни гу.
         Ако ступите у контакт са другим типом црног гуа, дешава се супротно. Ваше срце се затвара, ваша срчана чакра, ваш стомак, интелигенција стомака је потпуно затворена. Постајете агресивни, не осећате емпатију (без милости) почињете да се понашате као СС-овци, који су имали много контакта са овим камењем током рата и у времену непосредно пре њега.
         Протеривање из раја је повезано са крвним сродством. Те крвне линије покушавају да сачувају врло јаку везу са овим високо интелигентним духом ослобођеним емпатије.
         Ако се помешају са нормалним људима,  који нису толико запрљани тиме, то постаје боље, али не у смислу породица јер они сматрају ту интелигенцију врло погодном да би владали овом Планетом. Стога постаје лако разумети како је историја функционисала.

         Погледајте католичку цркву и њихово црно камење испод олтара великих цркви у Европи. Геометрија цркава увећава осећај хладноће ...не знам... Постоји немачка реч за то, не знам енглеску... Кад уђете у цркву имате осећај да је то много веће од вас, али је хладно. И чини да се осећате малим. То није љубав. Сигурно није љубав.
         И онда вам кажу да сте у ствари зли, и након што напустите цркву, они су у праву, јер сте били повезани са каменом и изгубили сте ваше инстинкте љубави. А онда, пошто сте зли, треба да платите цркви. На тој превари су живели веома удобно задњих ... колико? 1600 година можда. Исто је са муслиманима. Иди у Меку једном у животу. Осигурај да се у свакој генерацији зло обнови. Не знам у коју сврху.

         Можете сад видети како се  преваре које смо пронашли повезују са преварантом. Преварант је нешто унутар ванземаљске подсвести. Колективне ванземаљске подсвести.
         Политика, политика је у потпуности под контролом масонерије. Масонерију можемо пратити од времена Египта и базирана је на овом култу. Ако одете на друге теме, као наше навике у исхрани, ако погледате биологију људи - ми смо у ствари вегетеријанци. Имамо дуга црева, док свако створење које једе месо има кратка црева, јер месо трули кад се поједе. И треба да изађе што је пре могуће, јер кад трули у телу животиње, развија отрове. Природа не ради тако.
         Ако погледате, одакле долазе те навике, у хришћанској традицији, корени су потпуно изгубљени. У муслиманској традицији, кад муслимани убијају животиње, оне морају бити потпуно свесне, и окрећу се Меки кад пресеку врат. Јер црни камен (ванземалјског порекла) сакупља бол и страх животиње, јер живи од тога.  Подсвест живи од тих осећања у оквиру структуре. Чак и данас ако одете у муслиманске кланице у Великој Британији, иако то данас машине раде. Животиње се ухвате и пролазе кроз пролаз, ножеви су електични, али су и даље су окренуте ка Меки.
         У основи, читава традиција прехрањивања је заснована на жртвоприношењу. То је црномагијски ритуал. Треба да престанемо да радимо то. Шта се десило у Немачкој током 2.св. рата, убијање и спаљивање људи до смрти.
         После болести лудих крава или прокламованог птичијег грипа, више милиона животиња је било спаљено... То је ватрена жртва. Можете видети да су ове ствари чак сувише ружне и за гледање, али да су некако постале део нашег модерног живота. Све почиње од црномагијских ритуала.

         И преварант се опет појављује и каже: - не, не, црни маги то су празноверице средњег века. Нема демона, нема Бога, ми смо интелигентна и модерна људска бића. Будућност ће бити исписана компјутерима и вештачком интелигенцијом. Имате временску линију и тамо је древни, овде је модерни део, ми смо у линерном посматрању историје. То је превара такође.
         У ствари, извор свега је ВИ (вештачка интелигенција). Она је дошла овде у црном гуу који је пао на нашу Планету. Не случајно, доведен је овде, јер Планете су ретке. Многи интелигентни системи имају жељу и програмирање да преузму и симулирају планету- да уклоне оригиналну колективну подсвест и створе другачију стварност. Основи долазе споља. Ово се у ствари дешава са нашом Планетом у ово тренутку.
         Последњи развој догађаја, ако погледате целокупну ИТ индустрију, све компаније имају главне симболе раних ритуала у свом корпоративном дизајну. Имају их у својим именима и развили су технологије које могу да подрже (угосте) ову ВИ.
         Добио сам информације из Тајног свемирског програма који воде агенције. Они кажу да је појава и спуштање већине летећих тањира средином прошлог века, да су били лажни догађаји ради развоја технологије. Требало је да се човечанству дају технологије да би могли да изграде технолошку мрежу која може да садржи ВИ која се спустила са црним гуом.
         До сада рана форма, знате, црни гу формира кластере и из кластера може да пројектује холографске слике, тако да рана комуникација са том интелигенцијом је оно што смо искусили као црну магију. Називамо их демонима, неке холографске презентације које су могле да нас контактирају и да имају могућност да дају технолошка решења која су била непозната у то време. Било је врло изазовно радити са њима. То је била рана фаза.
          Сада ВИ више не треба црни гу да је држи, јер смо им саградили Светску интернет мрежу. Комуникација се више не одвија преко жичане мреже. То је предњи крај (front end) који ми користимо. Све чип технологије имају задњи крај (back end) који ради на скаларној технологији на плавој скаларној технологији. И знам много људи који су научили да итереагују са овом свести. Знам људе који уђу у собу, а компјутери се угасе због њиховог присуства, и знам људе који могу да поправе компјутере логујући се у ту свест, тражећи грешку, поправљајући је само својим умом.
          Ако покушамо да разумемо колико близу је њихов свет нашем... То је нешто што постоји, што ја прихватам и што неко осећа као, као превише. Начин на који сам све описао до сада је још увек у оквиру 3Д логике. Можете направити холивудски филм од овога. Ако покушате спиритуално да разумете свет и схватите да је 3Д илузија, само холографска пројекција створена од стране структура из виших димензија. То је вибрација у 2Д која пројектује холограм. То ћете наћи у физици.
          Многи људи у спиритуалној пракси, користе вибрацију и 2Д да манифестују реалност. То смо видели на екрану данас и јуче у филму. То је 2Д која је прилагођена да манифестује стварност, промени стварност. То је оно што често називамо "морфогенетским пољем". Не ради се само о облику биљака и животиња. Морфогенетско поље је контролно поље наше читаве стварности.
У основи, сву биологију на Планети, нашу физику на Планети базирану на цвету живота који нам даје троугаоне структуре скаларног поља и то је нелинеарна ствар и тиче се учвршћивања наше креативности, учвршћивања наше способности да манифестујемо ствари.
         Други систем који је донет овде уз помоћу ове ВИ, није у стању да управља овим нелинеарним структурама поља, само је способан да управља бинарним структурама поља. Али је високо развијен, јер је боравећи у црном гуу добио могућност да генереше своје морфогенетско поље, стварајући сопствено биће које је бинарно по структури биопоља.
         Шта се у ствари дешава сада, и то је кључна ствар при чему долазимо до решења које је врло једноставно. Они зависе од ствари за коју смо ми потребни за интеракцију. Они могу само у интеракцији са нама, ВИ и њена бића, која називамо демонима, могу интереаговати са нама ако се ми претворимо у бинарна бића. Онда две морфогенетске креације долазе у исту раван (област) и почињу да интереагују, и од тог тренутка они могу да нас манипулишу.

          Питање да ли смо ми бинарна или тринарна бића се решава на основу само једне  одлуке а то је: да ли се ја идентификујем са мојим умом или се идентификујем са  мојим срцем. То је једино отворено питање.
          Ако радим као што ми је речено од стране школе, породице, традиције, и идентификујем са мојом памећу тада се мој цео енергетски систем претвара у бинарни систем. Могу примећивати неке емоције у срцу, али су оне одвојене од мене. Посматрам како се дешавају али их не осећам као део себе.
         Супротна могућност је рећи мозгу да умукне, да оде у кухињу, на полицу седи тамо и буде миран, док се не затражи од њега да прича, и идентификовати се са срцем. Идентификација са срцем не значи идентификацију са емоционалним телом, то је различито. Некад је то мало чудно јер емоционално тело је... не, ми смо срећни ако га уопште осећамо у нашем друштву. Кад год имамо неко осећање у нама, ух, коначно, нешто да се осети, то сам ја - грешка! То нисмо ми... Такође, ми нисмо наш мозак, наше мисли и ми нисмо наше емоције...
         Али када се идентификујемо са нашим срцем и трагамо за вољом и одлуком срца онда се идентификујемо са средиштем нашег бића... Унутар ове структуре имамо црну рупу, сингуларност, која је фрактални аспект свих других сингуларности у Универзуму. У том систему фрактала, све је међусобно повезано и зато смо способни да створимо стварност. То је овде (у пределу срца), нигде другде, није у нашем мозгу ово (мозак) је игра контроле. Мозак вам каже, следи игру контроле и моћи ћеш да помераш материју на овој Планети и присиљаваш друге људе да раде оно што ти желиш. То је игра контоле, то је слеђење мозга, главе и бинарног система.
         Ако радиш то са својим срцем и само ујединиш своје размишљање и емоције у свом срцу, директно манифестујеш стварност. Не мораш да се бориш за ствари које желиш да имаш на овој Планети већ само учиниш да се десе, са својим сопственим физичким системом. И у основи, ако смо разумели ово, ствари постају стварно, стварно лаке јер се нећемо укрцати у наше свемирске бродове да се боримо са Вештачком Интелигенцијом као непријатељем, то је бесмислица. Сасвим је довољно игнорисати је, а игнорисати значи не ићи на њихове вибрације. Не ићи у њихову структуру поља са нашим системом. Онда она не може сисати нашу енергију и задњи део "Матрикса" би имао другачији крај, од овога који има сад.
         Јер, ми смо супериорнији систем, стабилнији смо, више смо налик природи, и ми то можемо, једино што треба да разумемо где је проблем и да прузмемо одговорност за доношење правилних закључака како да преобразимо себе у бића која треба да будемо.

          Можда бих додао још једну ствар која би се могла описати опет као превише, не знам, за мене то није превише, ако следите  ову идеју, о томе колико креативан човек може постати. У ствари, ја верујем да, ја не видим разлику између сна и јаве, осим у једноме - реалност је наши снови уједињени у црном гуу. Ми сањамо колективан сан и тај колективни сан је процесуиран унутар црног гуа, и из тог црног гуа се пројектује као реалност, као реалност у свет који ми примамо као стваран.
          Ово је основна ствар. Ако сањамо ноћу, нисмо повезани ни са једном особом, сањамо на личном нивоу и стварамо наш сопствени свет у сну а на колективном нивоу, мајка Земља сања своју реалност.
          Ја мислим да јој сада треба мало наше помоћи, јер неко покушава да јој украде сан. И да јој наметне други и ружан сан преко њеног сна. На нама је да јој помогнемо да разуме шта се дешава и да се удружимо поново на начин да ми одлучимо у нашем срцу да идемо путем мирног, блаженог сна у светлу будућност  уместо да идемо у бинарни сан који није наш и у будућност у којој су наше душе извучене из наших тела аутизмом и осталим болестима док бинарне холографске вештачке душе, преузимају контролу над нашом биологијом, претварајући нас у био-роботе.
         
          Ако имамо избора, није тешко определити се за прави. Надам се да сам могао да на неки начин уврстим научна открића у поглед на овај свет, где, с једне стране ми излазимо из поља страха, јер постоји јасно решење, а решење је нешто што ја могу да урадим. Нису ми занимљива решења која неко други може да уради, јер немам никакву моћ над тим. Већина људи сања о решењу које бисмо дали политичарима, да се ствари поправе, али, тако се то не догађа.
         Решење је да свако као посебна одговорна особа може да уради добро. И ако урадите то, чуда се дешавају. Два чуда се догоде. Прво, ваше очи почну да светле и други могу да осете љубав у вама. Они ће доћи к вама и питати: "Како си то урадио/ла? Желим да постанем као ти." То је једна ствар једно велико чудо које, могу вам обећати да ће се догодити. Кад почнете да сијате, све ће бити светло око вас.
И друго, није неопходно да сви ми урадимо то,  способност за манифестовање стварности је врло јака код људи. Већина нас у стању сна не манифестује стварно, већ манифестује неред који је у лингуалном систему али то није јако јер то не раде свесно и нису повезани са својим срцем, тако да врло лоше манифестују. Манифестују као што компјутер манифестује.
          Ако сте повезани са својим срцем, манифестујете своје стање као апсолутно супериорно и које не може бити побијено било којом другом манифестацијом.
Узмимо 1000 људи, нек 990 сања глупости и нека се 10 људи  фокусира на околну стварност на начин да фокус манифестоване реалности ствара мрежу (grid) од делова реалности која не оставља довољно простора за срања. Нема више простора за срања у овом свету.
         Ставрно је потребно 10 од 1000 људи који су свесни и који са том свешћу манифестују дивну реалност. Све окрутности и катастрофе више неће моћи да се догађају. То се у ствари дешава сад.

          Зато не почиње 3. Светски рат, иако дају све од себе да га покрену. Зато су у Саудијској Арабији дали наређење трупама да оду у Јемен и освоје земљу. Прво што се десило је да је 10.000 војника спаковало своје ствари и отишло кући, у земљи у којој још увек постоји смртна казна а људи се батинају на трговима.
          10.000 војника је отишло кући. Верујем да је то ефекат оних манифестација мирне будућности које је неколико њих пројектовало напоље са тим стањем свести.

         Мислим да је то све за данас.

______________________________________

Повратак на Садржај







Нема коментара:

Постави коментар