понедељак, 23. јул 2018.

Detinjstvo pod krošnjom HRASTA


Max Spiers - Izlaganje na II Konferenciji 
PROJEKAT ZEMLJA, u Varšavi, aprila 2016.
Transkript intervijua PREUZMITE

         Max Spiers govori o dešavanjima na našoj planeti, o ratu koji se vodi, o naprednim dušama koje su inkarnirane od 1950. godine...

         Ovo je njegovo prvo predavanje u Poljskoj. Nakon toga je imao dva intervijua na poljskoj televiziji, jedan 30. maja i drugi 2. jula 2016. Treći interviju, na istoj televiziji, održan je, tačnije bio je pokušaj da  se održi 12. jula iste godine, međutim, ostao je samo audio zapis na videu, pošto je za svo vreme intervijua Max bio pod napadom, kako bi bio sprečen da iznese ono što je namerio da iznese u javnosti. 16. jula 2016. je pronađen mrtav  na sofi u apartmanu, u kojem je odseo u Poljskoj.

         Na sledećoj stranici možete pogledati i dva spomenuta intervijua, i takođe, preuzeti transkript poslednjeg intervijua, na kojem je naveden link videa, napravljenog sa tim audio zapisom, ali je jako teško za slušati, jer su se napadi na njega dešavali tokom izlaganja, a niko od prisutnih nije bio u stanju da nekako pomogne. Trebamo čuti svaku reč što je izgovorio, i potruditi se da pravilno razumemo ono što nam je saopštio, po cenu života.


Povratak na glavnu STRANICU                                             Sledeća stranica


Нема коментара:

Постави коментар