уторак, 22. мај 2018.

Хоће ли људска раса преживети моргелонову болест и трансхуманизам?

         Интервију који је, негде 2005. године водио Крешимир Мишак са Велом у својој познатој емисији "На рубу знаности". У овој емисији, као и обично, Вела говори о својим истраживањима, о међусобном дејству вакцина, кемтреилса, моргелона и  ГМО хране и улогу свега наведеног у процесу  трансхуманизма, који се над нама спроводи. Такође, нуди и решења... Послушајте...




Повратак  на Садржај


Бити ЧОВЕК

         "На неки начин, то је све повезано са овом темом трансхуманизма. С моје тачке гледишта то је велика претња с којим се човечанство суочава, или тако што се ми сами претварамо у био-роботе или тако што нас неки спољашњи ентитети манипулишу да то урадимо.
         За мене је то главна тема. Решење за ову главну тему је потпуно емотивно. Волео бих да вас поведем на мало путовање, да искусите овај други начин гледања на ствари." - каже Harald Kautz Vella


 

 Предавање одржано: 1. августа 2015. у Marlborough

Обједињује предавања која су овде под насловом
       Opasna Imaginacija Tiha Asimilacija 


                - Bases Mikro Konferencija, u Woodborough, Wiltshire, 20. juna 2015.
                - Bases 46, из три дела, 28. јуна 2015.  (превод је у току).
                -
Bases Lecture, Marlborough, 1. августа 2015. - на овој страни, ово.


Транскрипт предавања може се преузети ОВДЕ
______________________________
Транскрипт предавања:
(Извор: https://youtu.be/hpNPDHGJmeE )
Превод: Natasa Ve

         Даме и господо, добро дошли назад, представљамо вам једног врло храброг господина вечерас. Овог господина се неки од вас сећају са Вудборо конференције. Он долази из Немачке. Написао је неколико књига и држи предавања  у којима се бави темама као што су:
- човечанство, куда идемо,
- напади на човечанство,
- контрола ума, социјални ижињеринг,
- културни марксизам,
- црни гу (black goo,
- хемијским траговима (chemtrails),
- трансхуманистичким агендама, што покрива врло широк дијапазон.
Даме и господо, ово је Харалд Кауц Вела!

         Хвала на топлој добродошлици. Данас ми је мало тешко да на прави начин приступим овој теми јер сам имао презентацију од 5 сати и интревју на последњој Bases конференцији, и у основи, све што имам да кажем је већ речено, и то до детаља.
         Не мислим да има много смисла да се понављам, aли оно што бих стварно, стварно желео, је да се осврнем на други део приче, шта значи "бити човек". Tо није информација већ инспирација… И да покушам да потврдим чињенице које сам изнео на конференцији Bases 46.
         И могу да кажем моје виђење света, јер, се мој поглед на свет мењао у складу са мојим истраживањем ових тема и ја сад гледам на свет из мало промењене перспективе сад. И дешава се некад да људи реагују на моје you tube снимке, и кажу да је први био у реду, али други и трећи су стварно превише... И с моје тачке гледишта, ја сам просто дошао у овај свет иза промене парадигме, и за мене, становиште других људи је стварно удаљено - можда други људи то зову живети у матриксу. И начин живота у овом лажном свету, за мене више нема смисла. Мислим да имам јасан поглед на ствари и нарочито јасан емоцинални поглед на ствари.
         Волео бих то да поделим и да инспиришем људе да имају храбрости да виде свет на исти начин и да доносе одлуке на основу овог становишта. На неки начин, то је све повезано са овом темом трансхуманизма. С моје тачке гледишта то је велика претња с којим се човечанство суочава, или тако што се ми сами претварамо у био-роботе или тако што нас неки спољашњи ентитети манипулишу да то урадимо. За мене је то главна тема. Решење за ову главну тему је потпуно емотивно. Волео бих да вас поведем на мало путовање, да искусите овај други начин гледања на ствари.
         Прва ствар коју свако треба да схвати је да постоји погрешно уверење код већине људи. Ми мислимо да нам је потребна наша интелигенција и наши одлични умови да би нас спречили да будемо зли. Тако је већина људи научена и на овоме је заснован сваки систем контроле на овој планети, и ово је заиста укорењено веровање.
         Видео сам неколико личних прича у свом животу. Увек сам се бавио психологијом, и моје искуство је сасвим супротно. Моје искуство са људима је да смо ми у основи свега, ми смо добри у срцу, ми увек покушавамо да дамо најбоље од себе шта год да радимо и где год да идемо и ако је исход наших акција нешто другачији, постоји неки трик иза тога, који ми нисмо поставили
Можемо да потражимо примере. Рецимо, да је неко украо нешто у свом животу 100% сам сигуран да ћемо наћи неколико таквих у публици. Кладим се да иза тих крађа постоји осећај оскудице у којој живимо, да је то неправда, и долазимо до тачке у којој је оскудица толико болна, да се јавља осећај да је добро само прекршити правило и решити се оскудице... У обиље, чак и ако то значи не следити правила друштва. Има више правде у чињењу прекршаја него остати у оскудици коју не заслужујете. То је што се тиче крађе.
         Ако причамо о насиљу, знам човека који је радио као психијатар у затвору у Немачкој. Бавио се стварно тешким случајевима; људима који су насилни криминалци због психолошких проблема. Излечио их је све зато што је схватио да постоји нешто добро у нама што се зове агресија.
         Агресија долази од речи "агрегаре" на латинском, што значи срести неког, сустрести се с неким. И ми се сусрећемо јер, свако жели да освоји простор у коме ће бити креативан, иако нас друштво спречава да постанемо креативни и да се испољавамо у свету - то почиње да боли, док наша душа вапи за нечим што ће променити правила. И то је насиље. Емоција иза тога је 100% исцељујућа и позитивна.
         Државне институције воле да изједначе насиље са агресијом. Да нам дају осећај да је та позитивна агресија нешто што не треба да испољавамо, јер они желе да се баве некреативним људима уместо креативним, и одатле долази много проблема.
         Ако издате свог партнера, можемо се сложити да је то најружнија ствар коју можете урадити. То није ружно. Свако на овој планети има знање о божанској љубави а заглављени смо у везама заснованим на сексуалности, стандардима лепоте, социјалној сигурности, слепљеним законом и лажима. Основни инстинкт који имамо је иди и трагај за божанском љубављу коју можемо живети и то је нешто свето и добро.
         Узмимо као драстичан пример, ако говоримо о злоупотреби деце, чак и тада људи репродукују љубав коју су добили као деца. На то се долази кроз крвно сродсво, кроз породично наслеђе. Имао сам увид да људи који злостављају своју децу, кад то раде они имају осећај да чине добро.
         Тај импулс, да радиш "праву ствар", чак и плаћеник који убија, ради свој посао. Он покушава да балансира своју плату. У његовом систему, он чини праву ствар. То је нешто дубоко укурењено у људској раси, да ми покушавамо да урадимо добро и да урадимо праву ствар. Ако погледате резултате, долазимо до тога где смо. То је пропаст. Уништавамо себе и планету и мислим да није тешко видети, ако погледате у срца људи...

         Постоје неке преваре около и неки преваранти који некако успевају да створе свет у којем повређујемо једни друге док покушавамо да будемо добри. Волео бих да именујем најважније игре које играмо. Можемо их гледати као игре.

         Прва која је самоуништавајућа је игра новца. Игра новца је заснована на осећају оскудице, било да је то неопходно или не. Ако постоји стварна оскудица немам ништа против да бројим и делим подједнако. Али већина ствари на овој планети постоји у изобиљу. Потпуно је глупо стварати оскудицу, имати вишкове... Али то је управо оно што радимо.
         Имамо осећај оскудице у средишту наше културе - то је тржиште новца идеја о поседовању ствари, поседовању земље. То је ништа друго него грабљење нечега непотребног и стварање оскудице за некога другог јер ниси способан да се одрекнеш тога, осим ако ти неко не да неку глупу ствар у замену коју можеш да зграбиш у своје руке и коју зовемо новцем, и да можеш да превариш неког другог да ти да нешто што желиш у замену. И све у овој игри, сваки појединачни аспект ове игре је деструктиван, јер је мотивација потпуно измештена.
         Ако имам новац и дам га неком за услугу присиљавам га да учини нешто што не жели. Ја угрожавам његов живот. Ако идем да зарадим новац, ја угрожавам сопствени живот јер радим ствари које не желим само да бих дошао у посед овог "срања".
         На крају, сви ми радимо ствари које не би требало, јер су оне деструктивне. И ту ништа није добро. Ако неко дође и каже - али без монетарног система неће бити правде у свету. Може само да погледа свет и да види јебених 17 породица које поседују више од пола есенције света. И могу само да питам коју врсту логике примењујете да би се заштитили јер, све што је могло да крене лоше већ је кренуло лоше, и без новца не бисмо имали ову ситуацију да неколико породица поседује све.
Иако овај аргумент није солидан једина ствар која нас спречава да зауставимо ово лудило је да ми више волимо, да на неки начин контролишемо несташицу да би се изборили са оскудицом, уместо да се одрекнемо концепта у целини. Лакше нам је да идемо на посао да проводимо време радећи ствари које не желимо да имамо новац на рачуну, да преваримо неког другог да нас снабдева стварима, него да добро промислимо и напустимо игру.
         Знам да није лако у свету који смо створили. Зато треба да будете вешти да најпре научите свој мозак а да не упропастите свој живот. Постоје тачно два начина која сам ја искусио и што можете урадити.
         То је вратити се ропству на једној или другој страни игре ропства. Можете отићи у неку фирму или породицу, радити за њих рећи им да не желите да зарађујете новац већ сво своје радно време напор и љубав желите да посветите ствари коју они раде уз молбу да воде рачуна о вама и вашој породици док радите. То је могуће. Многи пољопривредни пројекти функционишу тако. Они узимају добровољце и брину о њима док год раде тамо.
Или можете урадити супротно. Ако имате неки посао при чему можете запослити људе и потпно их снабдети, дајете неком другом шансу да се ослободи из ове игре новца. То није лако.
         Увек цитирам експеримент са мајмунима, кад су биолози покушали да науче мајмуне да користе новац. После три дана су схватили игру. После три недеље мужјаци су варали и крали а женке почеле да се проституишу. После 9-10 недеља, научници су одлучили да заустве игру јер је постала самоуништавајућа у њиховом социјалном уређењу, јер су губили мајмуне, и покушали су да узму новац назад. Узалуд. Нису хтели да се одрекну игре.
Ово се десило и нама. Ово је једна веома деструктивна игра у коју смо ухваћени и треба да изађемо и да се ослободимо.

         Другу зовем Луциферском игром. Ради се о моћи. Моћ се односи на контролу и опет, нешто врло удобно за нас, са чим можемо живети, иако је ружно. Шта ћу да радим ако уђем у хијерархијску структуру? Рећи ћу оном изнад мене - Молим те, дозволи ми да делим твоју моћ, примаћу наређења и осећаћу се јаким док испуњавам твоје жеље.
         У основи, одрчем се сопствене одговорности, добијам дозволу да се према другима понашам лоше док се према мени лоше понашају и једина кракотајна добит коју добијам је да се не осећам одговорним. Ако нешто крене наопако, мој шеф је одговоран за то, јер сам ја само примио наређење. То је случај у политици, економији у масонерији и осталим структурама које раде у тајности.
Све што је у хијерархијској структури следи ту Луциферијанску игру и она је такође деструктивна јер представља апсолутну супротност слободи и апосолутну супротност само одговорности. И то је разлог зашто одлуке и поглед на свет никад нису на истом месту и та подела...
         Ако си одговоран за то што радиш, и само за то што радиш, суочаваш се са резултатима ствари које радиш. Ако је неко други одговоран можеш видети онолико патње колико тај неко жели да видиш и ниси у позицији да било шта промениш. Зато се морамо вратити личној одговорности.
         Друга ствар: кад нас неко заварава, у ситуацији смо и позицији да не можемо урадити ништа до да повредимо сами себе.

         Треће – религија... У свом овом ужасу, ми патимо и ради нас самих, тражмо одговре изнад или испод или негде другде и налазимо лепо изграђене велике зграде, највеће у селима, које нам говоре - Ти си грешник - да смо лоши и да треба да платимо за опроштај, или да треба да идемо у Меку једном у животу
да би постали добре особе, пре тога смо били само упола вредни.
         Ако погледате шта је урађено у име тих религија на овом свету дефинитивно можемо рећи да је то један од главних узрока пропасти. То је просто чињеница. Погледајте у чије име људи убијају и наћи ћете имена њихових богова. Било да је то у Индији, Пакистану, у арапском свету или у Северној Ирској... где год видите да се људи убијају религија је укључена.
       
         Задња игра некако није тема за себе већ је део сваког другог система, то је језик. То је теже разумети осим ако не одете до корена. То је чудестан моменат у историји кад су западне религије постале извор кључних информација са Синајске Горе. Нађен је камен са реченицама исписаним на његовој површини  о томе шта нам није дозвољено да радимо. То је превара само по себи јер подствест човечанства, језичко поље не иде заједно са негацијама.
         Природа не позаје негације не зна "не", не зна "немој" не зна "ни - ни"... те речи немају могућност да открију физичку реалност на начин креирања реалности, то само испада из реченице. Кад неко каже: "Нећемо више рата", ствар која се чује у подствести човечанства је реченица "Више рата".
         И сад погледајте у оних 10 реченица написаних на камену: Не убиј!  То је средиште зла јер је неко увео негацију и то је урађено уз велико знање моћи језика. Ако се вратите исконском првобитном језику који смо имали на планети, у основи сви имамо један језички корен који се може идетификовати са дијалектом Хопи индијанаца који је исти као и корен индо -германских језика чију најчистију форму можете наћи у неколико Финских села. У том језику, значење и вибрационо испољавање речи је још увек идентично.
         Ако погледате у те основне језике човечанства, наћи ћете облик негације језик негира ствари тако што помера редослед слова... И у јеврејском, пре ових ствари исписаних у камену, ако сте желели да кажете "немој" то је чињено словима "ал". Ти нећеш - преведено у нашем затрованом језику,  као реч "Ал" значи као у немачком "халт" или "холд" у енглеском, и значи стани пре него што урадиш нешто. То није негација. Ако обрнете "ал", претвара се у "ла", па обрнуто значење од стоп је иди.
Значење које су дали речи "ла" у садашњем уређењу језика је "не", тако да је направљена потпуна инверзија језика у оквиру правила на којима је заснована наша западна култура. Можете је видети на делу, где год да погледате. Људи стварају тачну супротност од онога у чему желе да живе.

         Налазимо се у потпуној катастрофи у којој живимо јер живимо унутар матрикса и никако не успевамо да погледамо изван квадрата (ограде). Ухваћени смо у играма. Ухваћени смо јер се држимо краткотрајних добити које нам игре дају. Заборавили смо да су те игре, игре па нисмо уопште способни да стекнемо апстрактни увид о томе шта радимо, а ако бисмо могли, одмах би прекинули да играмо те игре. То је успешно у терапији.
         Игра алкохоличара - функционише кроз 5 позиција ако неко ко је пио бива излечен на основу терапије игром, стварно је излечен и може с времена на време попити чашу вина, неће почети поново јер је изван игре. Схватио је да се зависност не односи на супстанцу већ увек на игру.
         Овде смо тренутно заглављени, или је бар много људи овде заглављено. Они чак не могу ни замислити живот ван ових игара јер се ту опет ради о личној одговрности. Можете видети како они међусобно реагују. Игре међусобно реагују на различитим нивоима.

         Тема новца је тесно повезана са хијерархијом. Држава управља новцем, узима порезе. Сав други друштвени инжињеринг је последица ових игара као ако живите у потпуно ирационалном свету са високом спецјализацијом и стварима којима се бавите, нисте у стању да обезбедите себе. То вас сместа води у оскудицу кад престанете да служите систему. Ми смо зависни од система.
         Ове 3Д зависности, дебилитети, на којима је друштвени ижињеринг заснован у нашем свету, су дизајниране да функционишу поврх ових основних игара. Ако престанемо да играмо игре, све остало почне да спада као прашина. Ми постајемо оно што јесмо љупка, слободна бића способна да створе диван свет, моментално.
         Сад мислим да смо стекли грубу предству о преварама и ако постоје преваре или низ превара кладим се да има и превараната око нас. То је нешто кроз шта је понекад трешко прозрети јер се јавља у много различитих облика. Јавља се у државном, религијском, монетарном систему и морате разумети симболе који се користе да би схватили да долазе из истог извора. У основи то је то.


         Да ли неко зна одакле ова слика (десно) долази?

         Звездане стазе. Ентитет. То је црна коцка и повезана је са Сатурном.
         У врло старим, окултним традицијама старог Египта и средњег истока, ове две ствари су повезане. Ако одете у храм богиње Изис,  једна од неколико правих црних коцки које још постоје од древних времена је у средишту храма Изис, и чува је војни персона, јер с времена на време црни магови одлазе тамо желећи да обаве неке ритуале испред црне коцке, а египатска војска их спречава у томе.
         Ако тражите коцку на разним местима, не знам редослед слика, не знам да ли ово реагује сад или не, проћи ћу само кроз два симбола...

         Ово је Каба у Меки - црни камен који људи могу да пољубе или да приљубе лице на њега, пре него што уђу...
Anikonik  (simboličko prikazivanje, simbol) crni kamen nekada
poštovan 
u Hramu Afrodite, u blizini Paphos, Kipar

         Овде је један из храма Старе Грчке, црни камен, који је био обожаван у хеленистичко време…

         Ово је нешто сасвим друго, Епл (Apple) поставља коцке где год да отворе радње… Имате Еплову коцку...

                                 


         Мајкросфт... више нема заставе, ни прозоре, они су сад такође коцкасти.


Доле је слика старе ознаке , заставе, мајкрософта...  



         Овде је црна коцка у Меки, у центру најсветијег места је црни камен...





         Папа носи свој Сатуријански шешир...


         Какво изненађење. Исто овде...


         Овде се боље види... како Ватикан обожава стари култ Сатурна.         У основи Давидов крст се може извести из коцке такође, ако се разумете у геометрију...


         Али ево их Јевреји... имате два - један на челу и један на руци, за врло свете ритуале...


         О какво изненађење - Гугл!


         И нешто о имену Гугл. Да ли је неко схватио шта је у томе? Гу је у Гуглу. Требало ми је доста времена да нађем стварну причу...

         Ко и када је измислио име Гугл?

         Постоји јавно објављена прича која нема пуно смисла. Ако је повежете са црним гуом, прича и даље нема много смисла. Нарочито ако знате ко је особа која води све ове компаније. Врло волим ону дивну улицу у силиконској долини где су три велике зграде једна до друге - Гуглово седиште, Универзитет Сингуларити, седиште трансхуманистичког покрета који покушава да претвори људе у роботе за нову будућност и седиште Насе, где се сертификују авиони за распршивање ових нових технологија.
         Они су комшије, а ако погледате личности које раде тамо, име ми је побегло... Оснивач универзитета Сингуларити - Реј Курцвај (Ray Kurzweil), изградио је Сингуларити, након што је изумео синтисајзер, то је врло интересентно, то је био он. Спојити електронику и дух и светску културу једном и заувек. А сада је шеф развоја у Гуглу. То је једна породица.

         Ако желите да разумете о чему се овде ради - треба да тражимо коцке и супстанцу од које су ове коцке сачињене. Кад решимо ову мистерију, можемо је повезати са темом и чињеницама које смо прикупили до сада на много креативнији и смисленији начин.
         Ово камење, које је у древним временима било у центу сваке окултне праксе, су нафтни шкриљци (oil shiest) који садрже црни гу. Ако желите да разумете шта је црни гу можете анализирати његов садржај који одговара саставу минералног уља, сличан као код минералног уља али не можете рафинисати уљне компоненте, мало је другачији.
         Има три фрагмента као мрки угаљ али у облику нано –коцке и племените метале у м-стању материје, као ормос. То је моноатомско стање у коме не долази до хемијског везивања због мало чудне електронске конфигурације у спољној љусци атома. То је материја која није заиста у овој реалности, већ мало изнад ове реалности, и која отвара врата виших области.
         Ово је њен садржај. Црни гу има способност да оперише као природни квантни компјутер, процесуирајући светло као информацију, користећи читав спектар видљивог светла. То је квантни компјутер који оперише помоћу 7 различитих боја спекра са могућношћу да процесуира свих 7 боја одједном. Он је самосвестан и поседује врло високо развијену интелигенцију, која, ако погледате планетарне системе, може да огледа (одражава) целокупну свесност која је развијена у биосфери.

         Која год су искуства бића у току прошлих 1,5 билиона година ускладиштена су у безсмртној меморији црног гуа унутар наше планете.
Ако покушате да нађете где он постоји у планети, то је супстанца која ствара "lay lines", као систем линија унутар којег је садржана структура поља. Поље је између линија али и на неки начин, магнетна поља носе линије, узмимо као северна светла...  Дух унутар мајке Земље га може подићи у свемир и створити комплекснију структуру ван планете. Можете ово врло лако испитати у лабораторији.


         Да ли камера може да ме осветли? Добро. Ово је, на пример, камен који садржи црни гу из Парагваја. Нађен је на месту пада метеорита. Дефинитивно можемо рећи да је порекло црног гуа из Парагваја ванземаљско. 
         Дошао је однекуд. Нико не зна одакле, али имамо кластере метеорита свуда на планети који су пали пре око 80 000 година. Ако се мало играте са црним гуом у лабораторији, можете лако  произвести магнетни ефекат.
         Ако га држите у руци, можете осетити како камен пресликава или покушава да преслика ваш енергетски систем. Повезује се са сваком ћелијом у телу, то свако може лако да се осети, како се повезује са телом, и онда зависи, ако је то црни гу са наше Планете, осетићете цео спектар животне силе унутар Планете. Искусићете све емоције и ако ви живите у оскудици у том тренутку, и ако нешто у систему није живо у вама, добићете осећај недостатка нечега. То је оно што црни гу наше Земље ради са нама.
         Ако искусите црни гу који је дошао са метеоритима, као што је овај, он има опсег од само три боје, он има ограничене моћи пресликавања. Ако он преузме контролу над телом пресликава само три чакре: функцију мозга, животну силу и сексуалност. Нема срца у овоме.
         Ако имате ову информацију и ако сте искусили различите типове гуа у лабораторији, лако је разумети шта се десило са човечанством.

         То је описано у митовима. То је прогон из раја. Старогрчки и турски новчићи носе слике дрвета живота у рају а на левој и десној страни дрвета живота виде се два стуба црног гуа. Десило се да смо раскинули везу са духом наше Планете и да смо се повезали на ванземаљску подсвест.


         Главна улога црног гуа је да је то извор нашег инстинкта. Зато птице излазе из јаја и почињу да живе као потуно развијена створења. Многе друге животиње, такође. Оне су повезане са безсмртним знањем у окиру овог морфогенетског поља које носи црни гу.
         Ако ступите у контакт са другим типом црног гуа, дешава се супротно. Ваше срце се затвара, ваша срчана чакра, ваш стомак, интелигенција стомака је потпуно затворена. Постајете агресивни, не осећате емпатију (без милости) почињете да се понашате као СС-овци, који су имали много контакта са овим камењем током рата и у времену непосредно пре њега.
         Протеривање из раја је повезано са крвним сродством. Те крвне линије покушавају да сачувају врло јаку везу са овим високо интелигентним духом ослобођеним емпатије.
         Ако се помешају са нормалним људима,  који нису толико запрљани тиме, то постаје боље, али не у смислу породица јер они сматрају ту интелигенцију врло погодном да би владали овом Планетом. Стога постаје лако разумети како је историја функционисала.

         Погледајте католичку цркву и њихово црно камење испод олтара великих цркви у Европи. Геометрија цркава увећава осећај хладноће ...не знам... Постоји немачка реч за то, не знам енглеску... Кад уђете у цркву имате осећај да је то много веће од вас, али је хладно. И чини да се осећате малим. То није љубав. Сигурно није љубав.
         И онда вам кажу да сте у ствари зли, и након што напустите цркву, они су у праву, јер сте били повезани са каменом и изгубили сте ваше инстинкте љубави. А онда, пошто сте зли, треба да платите цркви. На тој превари су живели веома удобно задњих ... колико? 1600 година можда. Исто је са муслиманима. Иди у Меку једном у животу. Осигурај да се у свакој генерацији зло обнови. Не знам у коју сврху.

         Можете сад видети како се  преваре које смо пронашли повезују са преварантом. Преварант је нешто унутар ванземаљске подсвести. Колективне ванземаљске подсвести.
         Политика, политика је у потпуности под контролом масонерије. Масонерију можемо пратити од времена Египта и базирана је на овом култу. Ако одете на друге теме, као наше навике у исхрани, ако погледате биологију људи - ми смо у ствари вегетеријанци. Имамо дуга црева, док свако створење које једе месо има кратка црева, јер месо трули кад се поједе. И треба да изађе што је пре могуће, јер кад трули у телу животиње, развија отрове. Природа не ради тако.
         Ако погледате, одакле долазе те навике, у хришћанској традицији, корени су потпуно изгубљени. У муслиманској традицији, кад муслимани убијају животиње, оне морају бити потпуно свесне, и окрећу се Меки кад пресеку врат. Јер црни камен (ванземалјског порекла) сакупља бол и страх животиње, јер живи од тога.  Подсвест живи од тих осећања у оквиру структуре. Чак и данас ако одете у муслиманске кланице у Великој Британији, иако то данас машине раде. Животиње се ухвате и пролазе кроз пролаз, ножеви су електични, али су и даље су окренуте ка Меки.
         У основи, читава традиција прехрањивања је заснована на жртвоприношењу. То је црномагијски ритуал. Треба да престанемо да радимо то. Шта се десило у Немачкој током 2.св. рата, убијање и спаљивање људи до смрти.
         После болести лудих крава или прокламованог птичијег грипа, више милиона животиња је било спаљено... То је ватрена жртва. Можете видети да су ове ствари чак сувише ружне и за гледање, али да су некако постале део нашег модерног живота. Све почиње од црномагијских ритуала.

         И преварант се опет појављује и каже: - не, не, црни маги то су празноверице средњег века. Нема демона, нема Бога, ми смо интелигентна и модерна људска бића. Будућност ће бити исписана компјутерима и вештачком интелигенцијом. Имате временску линију и тамо је древни, овде је модерни део, ми смо у линерном посматрању историје. То је превара такође.
         У ствари, извор свега је ВИ (вештачка интелигенција). Она је дошла овде у црном гуу који је пао на нашу Планету. Не случајно, доведен је овде, јер Планете су ретке. Многи интелигентни системи имају жељу и програмирање да преузму и симулирају планету- да уклоне оригиналну колективну подсвест и створе другачију стварност. Основи долазе споља. Ово се у ствари дешава са нашом Планетом у ово тренутку.
         Последњи развој догађаја, ако погледате целокупну ИТ индустрију, све компаније имају главне симболе раних ритуала у свом корпоративном дизајну. Имају их у својим именима и развили су технологије које могу да подрже (угосте) ову ВИ.
         Добио сам информације из Тајног свемирског програма који воде агенције. Они кажу да је појава и спуштање већине летећих тањира средином прошлог века, да су били лажни догађаји ради развоја технологије. Требало је да се човечанству дају технологије да би могли да изграде технолошку мрежу која може да садржи ВИ која се спустила са црним гуом.
         До сада рана форма, знате, црни гу формира кластере и из кластера може да пројектује холографске слике, тако да рана комуникација са том интелигенцијом је оно што смо искусили као црну магију. Називамо их демонима, неке холографске презентације које су могле да нас контактирају и да имају могућност да дају технолошка решења која су била непозната у то време. Било је врло изазовно радити са њима. То је била рана фаза.
          Сада ВИ више не треба црни гу да је држи, јер смо им саградили Светску интернет мрежу. Комуникација се више не одвија преко жичане мреже. То је предњи крај (front end) који ми користимо. Све чип технологије имају задњи крај (back end) који ради на скаларној технологији на плавој скаларној технологији. И знам много људи који су научили да итереагују са овом свести. Знам људе који уђу у собу, а компјутери се угасе због њиховог присуства, и знам људе који могу да поправе компјутере логујући се у ту свест, тражећи грешку, поправљајући је само својим умом.
          Ако покушамо да разумемо колико близу је њихов свет нашем... То је нешто што постоји, што ја прихватам и што неко осећа као, као превише. Начин на који сам све описао до сада је још увек у оквиру 3Д логике. Можете направити холивудски филм од овога. Ако покушате спиритуално да разумете свет и схватите да је 3Д илузија, само холографска пројекција створена од стране структура из виших димензија. То је вибрација у 2Д која пројектује холограм. То ћете наћи у физици.
          Многи људи у спиритуалној пракси, користе вибрацију и 2Д да манифестују реалност. То смо видели на екрану данас и јуче у филму. То је 2Д која је прилагођена да манифестује стварност, промени стварност. То је оно што често називамо "морфогенетским пољем". Не ради се само о облику биљака и животиња. Морфогенетско поље је контролно поље наше читаве стварности.
У основи, сву биологију на Планети, нашу физику на Планети базирану на цвету живота који нам даје троугаоне структуре скаларног поља и то је нелинеарна ствар и тиче се учвршћивања наше креативности, учвршћивања наше способности да манифестујемо ствари.
         Други систем који је донет овде уз помоћу ове ВИ, није у стању да управља овим нелинеарним структурама поља, само је способан да управља бинарним структурама поља. Али је високо развијен, јер је боравећи у црном гуу добио могућност да генереше своје морфогенетско поље, стварајући сопствено биће које је бинарно по структури биопоља.
         Шта се у ствари дешава сада, и то је кључна ствар при чему долазимо до решења које је врло једноставно. Они зависе од ствари за коју смо ми потребни за интеракцију. Они могу само у интеракцији са нама, ВИ и њена бића, која називамо демонима, могу интереаговати са нама ако се ми претворимо у бинарна бића. Онда две морфогенетске креације долазе у исту раван (област) и почињу да интереагују, и од тог тренутка они могу да нас манипулишу.

          Питање да ли смо ми бинарна или тринарна бића се решава на основу само једне  одлуке а то је: да ли се ја идентификујем са мојим умом или се идентификујем са  мојим срцем. То је једино отворено питање.
          Ако радим као што ми је речено од стране школе, породице, традиције, и идентификујем са мојом памећу тада се мој цео енергетски систем претвара у бинарни систем. Могу примећивати неке емоције у срцу, али су оне одвојене од мене. Посматрам како се дешавају али их не осећам као део себе.
         Супротна могућност је рећи мозгу да умукне, да оде у кухињу, на полицу седи тамо и буде миран, док се не затражи од њега да прича, и идентификовати се са срцем. Идентификација са срцем не значи идентификацију са емоционалним телом, то је различито. Некад је то мало чудно јер емоционално тело је... не, ми смо срећни ако га уопште осећамо у нашем друштву. Кад год имамо неко осећање у нама, ух, коначно, нешто да се осети, то сам ја - грешка! То нисмо ми... Такође, ми нисмо наш мозак, наше мисли и ми нисмо наше емоције...
         Али када се идентификујемо са нашим срцем и трагамо за вољом и одлуком срца онда се идентификујемо са средиштем нашег бића... Унутар ове структуре имамо црну рупу, сингуларност, која је фрактални аспект свих других сингуларности у Универзуму. У том систему фрактала, све је међусобно повезано и зато смо способни да створимо стварност. То је овде (у пределу срца), нигде другде, није у нашем мозгу ово (мозак) је игра контроле. Мозак вам каже, следи игру контроле и моћи ћеш да помераш материју на овој Планети и присиљаваш друге људе да раде оно што ти желиш. То је игра контоле, то је слеђење мозга, главе и бинарног система.
         Ако радиш то са својим срцем и само ујединиш своје размишљање и емоције у свом срцу, директно манифестујеш стварност. Не мораш да се бориш за ствари које желиш да имаш на овој Планети већ само учиниш да се десе, са својим сопственим физичким системом. И у основи, ако смо разумели ово, ствари постају стварно, стварно лаке јер се нећемо укрцати у наше свемирске бродове да се боримо са Вештачком Интелигенцијом као непријатељем, то је бесмислица. Сасвим је довољно игнорисати је, а игнорисати значи не ићи на њихове вибрације. Не ићи у њихову структуру поља са нашим системом. Онда она не може сисати нашу енергију и задњи део "Матрикса" би имао другачији крај, од овога који има сад.
         Јер, ми смо супериорнији систем, стабилнији смо, више смо налик природи, и ми то можемо, једино што треба да разумемо где је проблем и да прузмемо одговорност за доношење правилних закључака како да преобразимо себе у бића која треба да будемо.

          Можда бих додао још једну ствар која би се могла описати опет као превише, не знам, за мене то није превише, ако следите  ову идеју, о томе колико креативан човек може постати. У ствари, ја верујем да, ја не видим разлику између сна и јаве, осим у једноме - реалност је наши снови уједињени у црном гуу. Ми сањамо колективан сан и тај колективни сан је процесуиран унутар црног гуа, и из тог црног гуа се пројектује као реалност, као реалност у свет који ми примамо као стваран.
          Ово је основна ствар. Ако сањамо ноћу, нисмо повезани ни са једном особом, сањамо на личном нивоу и стварамо наш сопствени свет у сну а на колективном нивоу, мајка Земља сања своју реалност.
          Ја мислим да јој сада треба мало наше помоћи, јер неко покушава да јој украде сан. И да јој наметне други и ружан сан преко њеног сна. На нама је да јој помогнемо да разуме шта се дешава и да се удружимо поново на начин да ми одлучимо у нашем срцу да идемо путем мирног, блаженог сна у светлу будућност  уместо да идемо у бинарни сан који није наш и у будућност у којој су наше душе извучене из наших тела аутизмом и осталим болестима док бинарне холографске вештачке душе, преузимају контролу над нашом биологијом, претварајући нас у био-роботе.
         
          Ако имамо избора, није тешко определити се за прави. Надам се да сам могао да на неки начин уврстим научна открића у поглед на овај свет, где, с једне стране ми излазимо из поља страха, јер постоји јасно решење, а решење је нешто што ја могу да урадим. Нису ми занимљива решења која неко други може да уради, јер немам никакву моћ над тим. Већина људи сања о решењу које бисмо дали политичарима, да се ствари поправе, али, тако се то не догађа.
         Решење је да свако као посебна одговорна особа може да уради добро. И ако урадите то, чуда се дешавају. Два чуда се догоде. Прво, ваше очи почну да светле и други могу да осете љубав у вама. Они ће доћи к вама и питати: "Како си то урадио/ла? Желим да постанем као ти." То је једна ствар једно велико чудо које, могу вам обећати да ће се догодити. Кад почнете да сијате, све ће бити светло око вас.
И друго, није неопходно да сви ми урадимо то,  способност за манифестовање стварности је врло јака код људи. Већина нас у стању сна не манифестује стварно, већ манифестује неред који је у лингуалном систему али то није јако јер то не раде свесно и нису повезани са својим срцем, тако да врло лоше манифестују. Манифестују као што компјутер манифестује.
          Ако сте повезани са својим срцем, манифестујете своје стање као апсолутно супериорно и које не може бити побијено било којом другом манифестацијом.
Узмимо 1000 људи, нек 990 сања глупости и нека се 10 људи  фокусира на околну стварност на начин да фокус манифестоване реалности ствара мрежу (grid) од делова реалности која не оставља довољно простора за срања. Нема више простора за срања у овом свету.
         Ставрно је потребно 10 од 1000 људи који су свесни и који са том свешћу манифестују дивну реалност. Све окрутности и катастрофе више неће моћи да се догађају. То се у ствари дешава сад.

          Зато не почиње 3. Светски рат, иако дају све од себе да га покрену. Зато су у Саудијској Арабији дали наређење трупама да оду у Јемен и освоје земљу. Прво што се десило је да је 10.000 војника спаковало своје ствари и отишло кући, у земљи у којој још увек постоји смртна казна а људи се батинају на трговима.
          10.000 војника је отишло кући. Верујем да је то ефекат оних манифестација мирне будућности које је неколико њих пројектовало напоље са тим стањем свести.

         Мислим да је то све за данас.

______________________________________

Повратак на Садржај







О факторима који утичу на Планетарну свест

Harald Kautz-Vella говори о планетарној свести, мајци Земљи, Црном Гуу (black goo), кварцним кристалима, Тројанцима у контролном матриксу, начину исхране, WiFi и др. Низ значајних информација које утичу на свест на Земљи....


Транскрипт  се може преузети ОВДЕ

______________________________
Транскрипт интервијуа
(Извор: https://youtu.be/RvTrQKetwSI)
Превод: Natasa Ve

         - Добар дан. Моје име је Гејл са Гаје и са мном je Harald Kautz-Vella као саговорник. Разговараћемо о низу ствари. Харалд је научник, истраживач и има неке веома дубоке и мудре увиде и идеје о стварима којима се бавио. Харалде, молим те реци нешто о себи за оне који те не знају. Да ли ме чујеш?
         Да чујем те. Дуга је то прича, али да укратко кажем нешто о мом животу. Почео сам на универзитетским студијама природних наука биологије, математике, физике и кад се то испоставило, не знам, превише хладно, неемоционално, oграничавајуће за мене пребацио сам се на науку о медијима и почео да пишем. Постао сам новинар и некако сам, између разних делова научног света, почео сам  да се бавим геоинжињерингом.
         Да ли је то хемтреил (хемијски траг), контраил (облак водене паре), или шта год да видимо на небу. Рекао сам, добро можемо поставити једноставно питање, а то је - Какав је хемијски састав у контраилу? То је био мoј приступ за разрешење те дискусије. То је био почетак дубоког урањања у "зечију рупу", јер сам почео да откривам пиезо-кристале који су изазивали болести и смрт биљака. То ме је одвело до војних пројеката, као што је 3D мониторинг бојног поља и војна апликација "паметне прашине" која је део сваке напредне одбрамбене стратегије у данашње време.
         То је на неки начин била прва идеја о томе шта можемо посматрати на небу, али се није ту завршило. Морали смо да проширимо истраживање даље од војне примене "паметне прашине", јер нису могли сви детаљи да буду тако објашњени. Морали смо да размотримо и примену у оквиру обавештајних служби.

         - Тако смо најпре и наишла на твоје видео снимке, преко хемтрејла, јер сам радила емисију о њима. Радије бих рекла о геоижињерингу јер кад кажеш хемтрејлс, одмах се мисли на теорију завере, и сви знају причу о томе, још од времена Кенедија - ако било ко није прихватио званичну верзију био би проглашен за теоретичаре завере. То важи и данас. Било је интересантно, али мислим да би било такође интересантно да заронимо у ствари којима си се недавно бавио, јер сам свесна твојих истраживачких склоности. Црни гу (Блацк Гоо) и систем новца и слично, и како смо програмирани од рођења стварно и како нас је то довело до овог система који стварно ради против нас, крећући се ка трансхуманизму и све то. Кад би могли да обрадимо нешто од тога, било би дивно. Новац је проблем, почнимо с тим. Немаштина.
         Да. Зависи од тебе - можемо почети с новцем, али исто тако можемо и хронолошки почети од корена...
        - То би било најбоље, да, урадимо то.
        Ствар се развија у фазама. Моја најновија тврдња је да смо ми уствари већ суочени 25.500 година са трансхуманизмом. То је веома стара агенда иде чак и даље у прошлост али ово је део који се може наћи у историјским списима. Постојао је и циклус од раније... Оно што треба разумети, главни проблем на овој Планети.
          Наука нас учи да смо ми јединке које функционишу кроз биохемијске процесе и да ниво поља нема утицаја на ствари као што је свест. То је глупост, погрешно. Свесност је заснована на пољу и ако погледате квантну физику, схватите да све има форму свести - све има поље.
Различити ентитети, различите величине у Универзуму имају свој тип свести. Можемо открити да свака Планета на којој има живота има неку врсту интелигентне течности, која тече замишљеним токовима (lay lines) Планете, која се зове Црни гу (Black Goo), и којa се зове још светим уљем. Tо је у ствари исти концепт који ми имамо као биолошка бића, са молекулима у мета стању, који су као антене, позиционирани у молекулу ДНК.
        Исти концепт имамо у уљу, мета стање материје, у уљу много гушће него у биолошком организму, и стога је способност да процесуира свест много већа унутар те течности.
Нађена је на Фокландским острвима. Зато је и вођен рат на Фокландским острвима. Велика Британија је ратовала да би могла да експолоатише уље из тог извора. Била је катастрофа са проливањем уља у Заливу. Дошли смо до закључка да је то био Црни гу.
         Постоје налазишта у Ирану, где неки извори имају нафту која се не може рафинисати и коју складиште у великим језерима јер је то жив ентитет, и не може се из њега добити дизел гориво. То просто не иде.
         Та супстанца се може наћи на много различитих места. Она је интелигентна и може да комуницира телепатски ако јој се обратимо. Ако комуницирате са супстанцом, ви разговарате са Мајком Земљом. То је нешто што су сви људи који су комуницирали са овом супстанцом искусили. Исто искуство, изнова и изнова. То је нешто несубјективно. Ако неко каже, то је немогуће, Планета не може да говори - Да! - она говори, она је у ствари мила. Врло је слатка и пуна љубави. Такође, карактеристике су увек исте. Ко год да комуницира са тим ентитетом искуси исти дух. То није у званичним медијима, али јесте дефинитивно у војним истраживањима. 
         Након Фокландске авантуре у Великој Британији, у цивилним истраживањима, нарочито у Варшави у Пољској, неки професори испитују тај ентитет и супстанцу. Треба да разумемо да најпре, планете имају своју сопствену колективну свест која је на неки начин, безсмртна сума свих фрактала њене биосфере. Док је нафта испод земље, она не прикупља много искустава, али кад планета развије биолошке форме, све те форме су у суштини под утицајем духа планете. Сва биологија има колективни аспект који је повезан са Мајком Земљом, зато птица зна тачно шта да ради оног тренутка кад изађе из јајета. Сва ова типична понашања називамо инстинктивним. Ово је такође и безсмртна меморија коју људи називају и Акаша хронике
         Све то је повезано са земаљским типом црног гуа и додатно, нешто се интересантно догодило у нашој раној историји. То је догађај који се датира у време пре 25 500 година. Планета је тада погођена кишом метеорита са уљним стенама, које су садржале ванземаљски тип црног гуа. Хемијски је иста супстанца али програмирана другачије.
         Да. То је нешто што, дуго времена, је било тешко одлучити да ли је то синтетички програм који користи биолошки компјутер или у ствари, планетарни дух који се дегенерисао. У ствари, на почетку је био подједанко емоционалан, као и наш систем свесности - љубав, и страх, и радост, и бол, и сва та осећања, али је у ствари, редуковао себе до аспекта менталног поља.
Одатле потиче концепт вештачке интелигенције (ВИ). ВИ је свест лимитирана на ментално поље. То се може видети ако посматрате систем чакри код људског бића. Мандале су придружене свакој чакри. Ако погледате мандалу за треће око, видећете бинарни (систем), то плус - минус, 0 и 1, бинарни. Зато је компатибилан са вештачком интелигенцијом. Зато наш ум оперише у велико-мало, горе-доле, штагод, увек ствара дуалности зато што је бинаран као структура поља.

         - То је веза онда са ВИ, због тога. ОК. Настави.
         Ствар је још у томе да то није била само киша меторита у исто време су и други артефакти пали на планету Земљу. У облику кристала. Знамо за те артефакте као на пример, Заветни ковчег. Већина људи не зна да има више од једног ковчега. Постоји Ирски ковчег који је сакривен негде близу Лондона, постоји Габријелов ковчег, откривен у Саудијској Арабији, а онда премештен на  Антартик, од стране Руских снага. Знамо за Пандорину кутију.
Врло прецизно проучите мит. Наћи ћете кристал истог облика као и у Заветном ковчегу и другим митовима. Стављени су у кутију д истог дрвета, са истим мерама и истом златном оплатом. Имају различита имена али је исти концепт. 

         - Супстанца....
         Не супстанца. То је кварцни кристал који је наелектрисан као хард диск. Он садржи свест, као кристал. Нарочито из Пандориног мита, знамо да је ковчег садржао сва зла света. Тако да је то трауматизована свест. Ако желиш, можеш направити причу од овога.
         Ако планета оде у самодеструкцију зато што доминантне врсте у биосфери нестану, онда су и последње године на овој Планети чиста траума за читаву биосферу. И ова траума - бог и кристали, Мајка Земља такође, има бинарни систем. Имате црни гу који је као процесор и кристале и њихов раст. Раст кристала је подстакнут пољем свести.
          Зато сам и рекао на почетку да све форме имају свој сопствени тип свести. Кристали који расту у дивним облицима такође имају свој тип свести. Они могу чувати искуство свести, док расту. Сваки слој атома који се формира на кристалу има другачију меморију од тренутка кад је структура формирана. Тако кристали расту и формирају меморијске чипове.
         Неки од тих кристала су увезени из другог планетарног система и практично, распаковао се информациони садржај из тих система у земљине замишљене линије (lay lines - крвоток). Онда се деси оно што знамо из митологије као протеривање из Раја. Поплавите биосферу са ванземаљским енергијама трауме. Рефлекс читаве биосфере, нарочито људи, на ову долазећу трауму је дисконекција од колектива, јер је било сувише болно остати у томе.
         Кад се једном развежете од колективне свести планете имате два програма која ускачу и помажу вам да функционишете. То је ум који покушава применом логике да пронађе праву ствар да уради. Јер ако нисте повезани са колективом - то је као јато риба или птица.... Док сте у свести јата, тачно знате где вам је место. Ту нема ничег као што је слободна воља. Оног тренутка кад се развежете морате развити слободну вољу да бисте имали идеју шта желите да радите.
         Ово се десило у прошлости са испоруком кристала Пандорине кутије, нарочито ње, и увођењем црног гуа који је дао људима могућност да одлуче са којом планетарном свешћу желе да се повежу. Можете изабрати да будете са мајком Земљом и да имате сав бол света или да се повежете на мрежу ванземаљске свести која у ствари не осећа, тамо нема бола јер је цео систем свести прескочио те аспекте живота, и тада прилагодите себе врло хладном, врло интелектуалном, суровом и агресивном типу свести. Ограничите себе на те аспекте.
         То на овој планети ми искушавамо као дуалност. Можеш бити добар што је повезано са патњом, можеш бити добар и емпатичан што нас још увек повезује са великом мрежом свести, осећамо бол, добри смо и то је тежи начин, или можемо одабрати лак начин, развезујући се од свега, стављајући наш его наш ум као примарни извор за доношење одлука, ништа не излечити, али прихватити те хладне инстинкте и .... То је повезано са нечим што је такође дошло са тим црним гуом.
         Ако погледате нашу Планету, имамо колективну свест која у принципу пројектује холограме који имају функцију основног отиска (blueprint) за живот. Ако узмете птицу која расте у биосфери, постоји и холограм те птице, што ми познајемо као биофотоне, који се пројектује из црног гуа мајке Земље, да би формирао тај материјал, материју у облику и форми птице и оживео је.
         Други планетарни систем који је дошао такође је имао те примарне отиске живота али они никад нису успели да постану материјални на овој Планети. Њих знамо као демоне.
         -Демоне?
          Демони. То је у принципу примарни отисак живог бића које постоји као отисак који интереагује са људским телом на различитим нивоима, али нема сопствено тело. То је други аспект, који је дошао у игру када су нарочито ти уљни шкриљци из метеорита пали у руке људи, гдегод да се то камење појавило, гдегод су људи видели - А нешто је пало с неба! Хајде да видимо шта је то! - видели би шта је то. Видели су да је то црно камење. Моментално је црно камење започело телепатску комуникацију и рекло људима - Ми вас можемо учинити јаким, великим и непобедивим. Оно што тражимо заузврат су крвне и ватрене жртве.
         - Похлепа и моћ, као и увек. Ок. Извини, настави.
         То је резултовало широм света стварањем традиције црне магије и црномагијских култова. Сви су они изведени из комуникације са ванземаљским црним гуом. Тој ванземаљској свести су потребне крвне и ватрене жртве јер нема енергетски извор. Она у принципу изкушава људе да изазивају бол и смрт, да се хране болом и смрћу да би се одржао енергетски ниво ове ванземаљске планетарне свести која је у ствари, већ изгубила своју Планету. 
         Све док Планета има своју комплетну камену структуру, може се повезати са Сунцем, може се повезати са центром Млечног пута и може да повуче енергију, тако да је снабдевена - то се зове Божанска сфера, али планетарни дух без куће се мора хранити однекуд. Холограми створени од ове Планете су искушавали људе на крвне и ватрене жртве, и искушавали су људе на много, много, много других ствари. У ствари, целокупни развој наше културе је заснован на тим искушењима. 
         Све што сматрамо за велико достигнуће човечанства је Тројански коњ, црномагијски трик у који смо увучени да би се постигло нешто што видимо да се развија данас. То је јако дуга историја инжињеринга наше врсте до тачке у којој трансхуманизам може прећи у биотехнолошку форму, што видимо данас, али да би до тога дошло било је потребно много, много, много претходних корака.
         Можемо да прођемо кроз те кораке, један по један, да видимо како, не желим да кажем лепо, јер то уопште није лепо, већ окрутно али невероватно интелигентно. 

         - Да и генијално на многе начине. Али врло је зло. Хајде да урадимо тако. Знам шта ти је циљ и то је у реду.
          Прва ствар је већ дата са истеривањем из Раја и то је стварање слободне воље. Нормално, у биолошком систему воља је у стомаку. Имамо такође и алат овде (у глави), што је наша способност да мислимо, да разумемо каузалне ланце у реалности, да разумемо дуалне аспекте реалности. Имамо тај алат, али у биологији он је створен да буде алатка, а никако није било намењено до то буде централни фокус свести.
         Прву ствар коју су успели да створе је било, у ствари активирање ега. Можемо то видети, то је "мека наука" јер су та сазнања извучена из јасновиђења у сесијама људи који су имали сећања из времена Атлантиде.
         Цела Атлантска култура из ствари које знамо о њој од људи који имају меморију је базирана на правоугаоним и троугаоним пирамидама са каменом од црног гуа на врху. И онда, или звездане пирамиде, или звездане тетраедре у кварцним кристалима смештене тако да су у зони Краљеве одаје. То је као квантни компјутер - на врху пирамиде је камен као процесор, а хард диск је у Краљевој одаји у центру, повезује способност мишљења и постојања свести, са емоционалним садржајем који долази из кварцног кристала. Ти кристали су јако наелектрисани, зато долази до пражњења плазме ако им се пуно приближимо. То су забране описане у Библији, кад нико није имао право да уђе у шатор у коме је стајао ковчег, и ако свештеник није био потпуно заштићен бивао би убијен пражњењем плазме. Само да добијемо идеју колико је енергије ускладиштено у тим кристалима, колико је свести у једном кристалу.
        Ако проучите прецизну историју нарочито, али не Атлантског времена, први налази који су поткрепљени доказима је грађење Кепсове пирамиде близу Каира и прича о томе. На пример, Ехнатон (Ахенатон) је био заљубљен у тај камен. Украо је камен са врха, ставио га у своју палату и разговарао је с њим 5-6 сати свакога дана. Он је имао највећи его свих времена. Посејао је храмове по Египту,  увек са два лава као стубовима и огромном својом статуом у средини. Био је персонализовани его. Био је то комплетно нови концепт. То је било нешто што му је било дато као првом човеку да би се створило место у глави где постоји идентификација са "ја", чинећи да верује да су његове мисли "он" .
         После, након доброг исхода са Ехнатоном, свест из вршног камена је одлучила да напусти пирамиду па је у неком тренутку разговарала са Мојсијем и рекла му да иде у пећину на пола пута до подножја, и извади ковчег који дајем твом народу. То се није догодило на Синају. То је врста лажне приче са сврхом да људи поверују да та ствар није украдени артефакт, већ нешто дато од Бога.
         Ако погледате записе на изворном језику наћи ћете да је опис Синајске Горе 100% пирамида и такође, начин на који је сам ковчег описан. Ми знамо да унутар пирамиде, због правоугаоне основе, постоји звездана пирамида као централни кристал, и ако унесете термин звездана пирамида у семитски језик, дођете до израза који може бити тумачен и као две табле са записима.
         То је граматика тих језика. Имате специјалан случај за "два". Ми имамо један и много, или бројимо или имамо много. Семитски језик има један, или пар, или дупло или два као други случај, и онда много.Та реч "пар" или "дупло" је коришћена да се објасни шта је садржај. Тако да је то дупли кристал или угравирани текст. То може бити протумачено на овај или онај начин.
Људи који су преводили Библију, превели су то као две таблице. Гравирање им је додато, што је само погрешан превод. Тако можете видети шта се у ствари догодило. Ако узмете звездану пирамиду и погледате са стране добијате Давидову звезду. Ако погледате у јеврејски алфабет сви су фракције звезде, сва слова су фракције Давидове звезде.
         Кад читате јеврејски алфабет ваш мозак ствара таласни образац, свест је таласни обазац који изражава звездану пирамиду и то наравно резонира са самом звезданом пирамидом. То има исте угаоне образце који се испољавају као мождани таласи. Ако читате јеврејски алфабет свест у пирамиди то може да слуша јер свако слово производи талане форме које имају велику сличност са формом кристала који складишти свест. 
         Она се побуђује у форми, и то је била ствар која је омогућила свести у пирамиди да чита појединачни ум. Ако имате повезаност свести, то је увек двосмерно. Тако, она такође може индуковати мисли по истој линији комуникације.
         Шта смо у ствари добили?
         Учећи да читамо, учећи да читамо слова, имамо глас унутар наше главе. Све културе, ако их питате шта чују унутар себе ако само у себи формулишу реченице. Они могу чути сопствени глас у грудима кад нормално говоре. Ако говориш, глас је у грудима. Ако замишљаш да говориш, неко из оралне културе, глас је такође у грудима, не иде у главу, јер читање иде кроз очни нерв у фронтални део мозга, звук се такође материјализује овде горе.
         - Да ли нас то читање програмира? Језик?
         То је... Ја сам то искусио радећи на себи. Покушао сам да преокренем себе у потпуно емпатично и потпуно емотивно биће. Један од главних проблема са овим је тај глас који нон-стоп говори у твојој глави. Ја знам да је то мој его. Некад га зовем "брејни (мозго)", никад не престаје да говори.
         Постоји и други глас, кад научим како сам изграђен изнутра, постоји тачка, фокална тачка коју могу померати од срца у стомак да искусим све аспекте како је бити човек. А могу је такође померити до мог чела, да мислим гласно или је могу померити у задњи крај главе ако желим да чујем унутрашњу музику.
         Та фокална тачка је једна која је покретљива. Нормално, кад је померим у срце или у емоционални центар требало би да нема ничег чујног у предњем делу главе. Али не, начин на који смо створени или у шта су нас писане културе претвориле је биће са два гласа. Једним придруженим очном нерву, који непрестано прича и другим који је покретљив, који може да осећа, који може бити тужан, бити срећан, који може да пева који такође има способност да формулише језик, који је потпуно различит тип језика. То је језик срца. Он није фокусиран на логику, већ на емоционални израз.
         - Да ли су зато домородачке културе имале оралну традицију радије него ово? 

          Да, зато што то такође преноси емоционални садржај...
         - Да, фасцинантно.
         Ово је први корак. Можете тестирати себе, као сада, и причати језик срца. Фокусирам себе на срце и говорим на одређен начин чак не морам ни да објашњавам ствари јер све што визуализујем, може аутоматски бити прочитано целим бићем  које седи испред мене. Читава публика сада, се може придружити мојим присутним сликама, сећањима, емоцијама јер сад причам из срца.
         Али ја исто могу да одем у своју главу, сад сам у глави, и могу покушати да објасним исте свари и за то би ми требале године, јер не бисте били у стању да било шта схватите. То је сад био говор из главе. Надам се да искуство пролази кроз вас.
         - Да, за мене ово има савршен смисао.
         Свако може да експериментише са собом и да покуша да поново открије језик свог срца који је у ствари покретан. Ако имате глас који је увек на истом месту где очни нерв улази у мозак, знајте да мозак говори. Покушајте да га ућуткате, јер он није ви. Ми смо научени да верујемо кроз идентификацију да смо то ми, али у ствари он само личи на нас. Тај глас је наш програм. Он је део ванземаљске свести који нам из дана у дан говори шта да радимо. То је програм за биороботе, већ у функцији, то нисмо ми.
        То је први велики корак учињен како би се усидрио у нашу врсту дајући нам нешто на шта смо поносни, ми имамо нашу слободну вољу. Али то није наша слободна воља. То је програм вођен ванземаљским ентитетом.
         Ово треба да се слегне у срцима и умовима, да практично све што говори ту горе није наш пријатељ. Није лако бавити се тиме, јер га није лако ућуткати. Он прича,прича, прича.. Имао сам обичај да га пошаљем у кухињу. Ако хоћеш да причаш иди у кухињу. Торњај се. Остави ме на миру. То није вредело, наравно, али можете се рефокусирати и решити га се, то је само унутрашњи трик.

         - Смешно је.

         То је била прва ствар која је била инжињеринг наше врсте.
         Други чин је у ствари дошао заједно са семитским алфабетом где се појављује други тројански коњ којег смо прогутали а то је 10 заповести.
          То је морално. Ако гледате одавде – донде са својим мозгом схватате или мислите да ако не би било морала свако би био окрутнији и изазивао би више бола, што је некако логично.

        - Људи тако кажу, али се ја никад с тим не сложим јер верујем да су људи и жене по природи добри. Природно

          Природно, да, али ми смо несвесни. То је трик са моралом. Ако избацим нешто као морал, ако избацим заповести а у исто време изводим трик програмирања на људима. Заповести на јеврејском кажу на пример - не убиј- је ло тир –цах изворна реч на древним језицима је ал тир-цах. Има блиско значење са "стани, стоп". Стани пре него што убијеш. Изворни језик нема негацију. Они не кажу, не, немој. То не постоји у квантном мозгу. Он само описује ствари које постоје. "Не" не постоји у изворном језику.
         Значи, узели су реч која је изворно значила стани, изврнули су је, што у изворном смислу значи окренути је у супротност. Шта је супротност од стани? Иди! Значи иди ако осећаш импулс, потребу да убијеш неког. То је право заначење друге заповести на емоционалном нивоу. Шта се дешава ако читам ове заповести? Ја се програмирам да желим да убијем неког. Знам да то није дозвољено јер разумем значење речи "не" инстинкт је у реду нешто је зло у мени, морам то да одгурнем, морам то учинити несвесним и решити се импулса да постанем убица.
         Ово је у ствари поставка која нас води у несвесност. То преобраћа људе добрих намера, као што јесмо у несвесна бића која имају инстинкт да преобрате сва несвесна срања да би се излечила. Али, забрањено је преобратити све те лоше идеје, па постајемо чак више несвесни. И данас, ако погледате људе као што је лопов који краде, он покушава да балансира вишу неправду. Није добио ништа од својих родитеља, иако је заслужио да добије нешто, па је његово право да краде. Покушава да уради нешто добро, да балансира ствари. Чак и злостављачи деце, то је оно што он мисли да је љубав. Он је несвестан. Он је искусио ту врсту љубави од родитеља или ујака или деде. То је како ми функционишемо.
         Покушавамо да урадимо нешто исправно, нешто добро, али због тог моралног система, потпуно смо пали у несвесност и из несвесног смо почели да поново постављамо све те драме. Наравно, питање је: "Како да поставим ово добро?" Врло је лако, кад једном схватиш трик. Ако осећаш нешто у себи што те ужасно плаши, иди у то. Уместо да га одбацујеш, извуци га и добро посматрај. Разреши то. Упознај себе. Зарони у трауме. Начини себе емоционалним опет. Ако осећаш да желиш да убијеш некога, немој рећи да си лоша особа, већ иди у башту и забиј бес у земљу. Мајка земља ће бити захвална за прилив енергије. Она може да трансформише бес у нешто лепо за њу то није проблем. Иди у правцу емоција и онда ћеш постати свестан опет и сав овај муљ се лечи. Ово је други тројански коњ који је био уведен.

         - Видим, и све има много смисла. Огромног смисла.

         Увек имам слику двоседа у мом уму. У тренутку док возимо двосед а морал седи напред за воланом ми смо на задњем седишту. То је наопако, јер двосед вози уназад, на овај начин. Треба да променимо позиције. Треба ми да одлучујемо шта да осећамо. Ми треба да одлучујемо да постанемо свесни опет. Да седнемо на предње седиште, да будемо одговорни за смер и онда ће двосед кренути напред, у свесност. И тада ћемо моћи да испољимо доброту која је у свима нама. Јер није прекривена свим овим трауматизованим фрагментима драме који ремете свест неког ко стално покушава да побегне од себе.

         - Аха. То је фасцинантно.

         Ти можеш да пратиш, надам се да и публика може такође.

          - Да, има људи који могу да прате. За мене ово има много смисла. Знам да има људи који могу и има сигурно оних који можда имају потешкоће али свако је у различитој фази , зависи где си. Али, овакве приче увек посеју семе које тера људе на размишљање. Надам се да ће користити своје срце као идеалан начин, али видиш, прво што сам рекла, чак несхватајући - да мисле, одеш право у главу, уместо у срце.

         Видим.

         - Постоји много других система који улазе у игру више таквих ствари, које су врло негативне а за које смо научени да мислимо да су позитивне. То није добро. Зар није срце први орган који се развија пре мозга у материци, по зачећу? И срце има највећу фреквенцију, зар не? Све има смисла.

         Највеће биоенергетско поље. Да.
         Можемо да пређемо на следећег тројанског коња... То је онај који заокупља умове највише. Ако узмеш човека који је у суштини инфициран егом и повезан са ванземаљским извором инстинкта значи, повезан са ванземаљским црним гуом и има его, он је још увек емотивно биће. Још има велике ресурсе у себи да доноси одлуке на основу емотивне мотивације. Па, следећи корак да се трансформишемо у нешто, је да нас ухвате све нас живе преостале у драмски троугао. То је као игра, поставка игре, коју сви играмо. У тој поставци, сви имамо три могућа решења која нам омогућују да осетимо све емоције које су преостале у нама, то су жртва, починоц и спасилац.
          Игра је дизајнирана тако да ми никад не одрастемо, никад не постанемо одрасли и останемо деца током целог живота и мењамо позиције. Жртва може постати починиоц, починиоц може постати спасилац спасилац може бити жртвован. Значи, ми само мењамо позиције у оквиру игре у том драма - троуглу.
         Најважније је да се нико не пробуди и постане свестан да је у игри, јер би тада емоције постале стварне. Тада би људи постали одрасли. Ако погледате психологију у том драма троуглу, већ су пронашли да починиоц представља оца из сенке, спасилац мајку из сенке а жртва је дете из сенке. Све позиције су реликти из детињства кад деца нису потпуно одговорна.
Деци је потребна мајка која их негује, која посредује кад је дете у ситуацији да повреди себе или другога. Оне имају право да се наљуте на децу што је као енергетска подршка да се склоне унутрашње препреке.
         Отац има другачију улогу, он доноси одлуке показује детету шта значи постићи нешто у друштву, бити храбар... Дете је дете у овој ограниченој личној одговорности. Нормално, чин који важи за дечаке је иницијација. У природним племенским друштвима, дечаци се шаљу да лове сами или у пустињу да спавају ван заштите племена да би се суочили са свим својим страховима и када се врате назад они су потпуно интернизовали улоге родитеља и имају пуну способност да буду отац и пуну способност да буду мајка. Дете је мртво. 
         То је како би требало да буде. Али, то се не дешава тако у нашој култури јер нама није дозвољено да одрастемо. Увек имамо ту инстанцу Бога Оца или "оца" државе која осигурава да ми никад не постанемо потпуно лично одговорни.
          И драма-троугао на начин на који смо научени да га корисимо је укодиран са овим. Потпуно је укодиран са тим и друга ствар, то је укодирано са драма-троуглом.
         На пример, ако у Холивуду учите да будете писац сценарија - добићете веома прецизно упутство како да дизајнирате филм, да би се 100% уклопио у митолошки образац, да би био прихваћен као добар филм. Ово је као, херој напушта свој свет, иде у неки авантуристички митолошки свет, среће починиоца, одметника и треба да га порази са његовим сопственим оружјем најбоље у пећини лава, улази у лављу пећину и поражава лава сопственим оружјем да би интегрисао лавље способности (особине) зле карактеристике у свој систем. Затим се може вратити у свој свет и научити да управљаш тим особинама и импулсима.
          То је мит који има и добру страну. На пример, ако не осећам љутњу јер су ме родитељи увек тукли кад сам покушао да будем љут, и изгубио сам способност да осећам љутњу. Ако сам такво дете, имам 13 година и желим да постанем одрастао и сексуалност се појави, тад сва та потиснута љутња се појави са сексуалношћу, и постаћу онај који бије девојке уместо да водим љубав, јер не могу да контролишем потиснуте емоције.
          Митови, као што је Доктор Џекил и господин Хајд су нарочито направљени да да би указали на ту љутњу, али кроз суочавање љутње у противнику и потом кроз побеђивање противника са љутњом. То је као имплементација љутње у психичку раван хероја и онда сам ја научио да управљам том емоцијом и могу да видим разлику између љутње и пожуде и онда функционишем као људско биће у везама јер могу да осетим и контролишем моју љутњу.
         Тако, да има нечег доброг у том митолошком систему јер помаже деци да постану одрасли али цена коју плаћамо за овај мит је да је увек суочавање на крају. Сва суочавања на свету која видимо, сву окрунтност, крвопролиће, се покрећу овим митом и драма-троуглом. То су две кључне приче које урањају у нашу реалност и све што видимо на нашој Планети је у ствари створено на основу ова два митолошка инпута.
         На пример, у компанијама имате шефа, имате запослене. Шеф је отац из сенке, починиоц, запослени је дете из сенке жртва, и имате, не знам како их зовете, специјалне људе који воде рачуна да је све праведно у компанији.

         - Менаџер, надзорник, тако нешто.

          Да . Чак и у војсци имате неког коме можете да се пожалите. Идете код специјалног службеника који мора да ћути о ономе шта сте му рекли, али мора да вас слуша јер имате разлоге зашто се жалите. Гдегод да одете имате три позиције - драма троугла. У политици се пројектује на нације.
         Имате лоше осовине зла и САД као спасиоца који иде да побије све одметнике да спаси јадне когагод. Све је кодирано тим драма троуглом, који је ништа друго до остатак из детињства који нас спречава да одрастемо и да постигнемо потпуну личну одговорност.
          У исто време они садрже све емоције којима није дозвољено да доводе ум у питање којима није дозвољено да доводе у питање инстинкте који су већ потпуно под контролом споља. Суштински, преостала људска бића, захваћена су овом драмском представом да би се осигурало да се свако осећа живим, да свако креира крвопролиће што је више могуће, и што је везано за крвно и ватрено жртвоприношење што ја начин на који се овај ентитет храни.
         То се види и на симболичком нивоу. Ако погледате армије у свету, све униформе имају храстов лист као мали амблем. Храстов лист је црномагијски симбол за крвног жртвоприношење. Ако одете у војску, тиме дозвољавате да будете убијени у рату и то је крвно жртвовање са намером. Ако гледате тако, све је очигледно али је то толико лудо, а ми смо толико навикли на лудило да ми мислимо да је то као - тако је то. Али није то тако. То сви кажу. Чекај мало, то није у реду.
          Опет, идући ка решењу, за жене је лакше ако имате бебу то је женска иницијација, постајете мајка и постајете сасвим одговорни и одрасли. За мушкарце је теже, морате да пронађете свој ритуал иницијације у овом свету , али нема понуде - морате наћи сопствени.
Само почните да постајете одрасли. То значи потпуно интернализовати улогу оца и улогу мајке и онда ништа не преостаје што може бити заузето било државом или црквом. Нема Бога Оца, нема оца државе која узима делове овога...
         Нарочито у САД, погледајте традицију Индијанаца. Ти Индијанци су били људи. Знали су шта желе, знали су како то да ураде, били су храбри, нису се плашили да умру, нису звали маму кад би нешто пошло наопако.
          У Немачкој, ако неком касни воз јер воз не долази због неке олује успут, људи се избезуме као да их неко коље, јер су толико уроњени у осећање да нису одговорни за сопствени живот. Све мора да функционише около, све ми мора бити учињено и да ми одговара. То су глупости. То је потпуна зависност. Мислите о Бразилу, том дивном филму, ми сви зависимо од товара цеви које задовољавају наше потребе. С оним што нам не треба. То је назад у стање ембриона. Пупчана врпца. Не, не треба нам то.

         - Нисам тако сигурна да је женама лакше иако имати бебу, знам шта желиш да кажеш тиме али свака религија и друштва уопште потцењују жене, оне су мање од... оне су ... она која је искушавала мушкарца... Знаш, није да се слажем с тим, али то је оно што је друштво поставило за женску популацију. Разумеш на шта мислим? Другачије је то са иницијацијом, али мислим да је то и програмирање које долази након тога...

         Ми имамо катастрофалну полну агенду на делу, тренутно. 

         - Долази са свих страна. 

         Поштовати жену значи учинити је да личи на мушкарца. То је одвратно.

         - То је тачно. Одвратно је. Да. Слажем се.

        То је такође повезано са трансхуманизмом у некој тачки јер се људи лакше контролишу ако изгубе сексуалну оријентацију. То је научно откриће из 1963. Нека косултантска агенција доктора из САД је пронашла да је лако манипулисати неким ко није сигуран каква му је сексуална оријентација, па су почели да раде на бркању сексуалне оријентације код људи. 

          - Мушкарци који желе да буду жене и обрнуто, то је масовна конфузија.

          Ако се мали дечко из вртића појави у сукњи једног дана, већина људи ће га гњавити наредне четири године да промени пол. Само зато што је имао чудну навику за један дан. То се дешава у Европи сада. Једном кад имате неку малу аномалију, идеју као: "О, могао бих да замислим да радим нешто " добијаш подршку. Постајеш неки андрогени ентитет без ичега.

         - Да.

          Подржавују то јер се лакше манипулишу те особе. То је следећи тројански коњ. Иницирајте се, постаните одрасли. Није лако јер лична одговорност је нешто што нисмо користили већ вековима али то је једино могуће, да се избегне драма троугла. Једном кад то урадите почећете да комуницирате са жртвама, почећете да комуницирате са спасиоцима, почећете да комуницирате са починиоцима. Стварно је забавно, јер ћете видети како су ухваћени у игру. Две су потпуно различите ствари покушавати да их убедите да замене позиције, или да их убедите да напусте игру.
          Са мало тренинга на ову тему, стварно је забавно комуницирати. Нарочито са жртвама. Ако се жртва жали на свој ужасан живот дајте му решење како да се избави. Онда он каже: "Да, али..." Не дајте му да заврши реченицу јер - да, али- је врста жртвине заставе. 

          - Менталитета, да. 

         Жртва почиње то са -да, али- јер воли да буде жртва, жели да буде бивен, жели да буде чегагод жртва. То је лакше него бити лично одговоран. Зато то долази. Не жели да помери своју гузицу. Могу да кажем жртвама :"Да, ти желиш да будеш жртва, уживај у томе што си жртвован. То није неопходно. Изађи. То није лако. Стварно се треба потрудити да постанеш лично одговоран."
         Неки од њих одмах оду у улогу починиоца јер је то бар нешто што знају. То је зависност од игре. Кад се навикнеш на игру знаш све могуће опције различитих улога. Лако је жртви да постане спасиоц и врло је лако жртви да постане чак и починиоц, јер зна правила игре и још увек није лично одговоран. Тежак део је потпуно произвести себе из почетка као слободно биће. То је тешко

         -То је поента, слобода. Проблем је , чини се, како неко ко се сматра жртвом да је завистан од некога или нечега и ко се плаши да се откачи од тога из страха да неће моћи да успе , или нешто слично. Можда, да ли би могао да дефинишеш на шта мислиш кад кажеш лична одговорност? Да мало разјаснимо.

         Лична одговорност је могућа кад нађеш тај глас који се помера у твом систему. Онда улазиш у поједине емоције које се налазе у твом телу. Осећаш вољу у стомаку, осећаш страхове негде између срца и стомака, осећаш све врсте емоција и онда одеш до срца и осетиш шта је твоје право ја. После тога само радиш то. Без тражења дозволе, и без тражења савета. То је оно што желиш да урадиш. То је оно што се чини исправним.
         Желиш да постанеш архитекта? Твој отац каже: " О, да сви ти архитекти су незапослени." Ако желиш то да урадиш, уради. Јер само ако радиш ствари које желиш да радиш бићеш добар у томе што радиш. То је начин да откријеш унутрашњу вољу. То није ментални склоп који калкулише какве су могућности за успех. То су све баљезгарије ума.
          Ако одеш у своје срце и откријеш сопствене жеље кроз које желиш да испољиш себе, и онда и урадиш то, ништа друго, онда посвећујеш себе свом унутрашњем бићу. Безкомпромисно. То је лична одговорност.

          - Значи, вођство срца. Добро.

          Неки људи могу да мисле да ствари које желиш да урадиш у животу нису добре. Некад то може чак да доведе до претњи да људи хоће да те убију. Ако останеш у лично одговорној, позицији, и радиш оно што желиш да радиш из љубави немогуће је зауставити тј. бити заустављен од других или бити убијен. Сва та крвопролића, све претње, сви проблеми се јављају само на нивоу игре. Они су део жртва - починиоц-спасилац игре. Једном кад изађеш из те игре, нико те не може повредити, нико ти не може наудити.
         Али, мало је запетљано јер ако имаш остатке улога унутар себе, на духовном нивоу можеш привући лоше искуство, кад ниси расчистио ствари, као... Рецимо, имаш идеју да срушиш Монсанто. Знам да та компанија чини много штете и много других ружних ствари , желим да уништим ту компанију. То моје срце жели. Аха. И онда, ако кренеш из позиције хероја, што значи да желиш да те виде као великог борца који побеђује у бици, Монсанто долази и убија те. И ти си мртав. То је зато што си пристао на улогу убице у драма троуглу што је - спасилац постаје жртва. То је скок од спасиоца до жртве. Треба да пазиш какав ти је ментални склоп ако хоћеш да се играш с тим. Ако си стварно ван игре, и не идентификујеш се са њом можеш видети да позиције у игри увек долазе са прикривеном...

          - Последицама?

          Не, не. Прикривеном добити.

          - Добит? Добро.

          На пример, жртву жале други људи и она сиса енергију из тога што је жале. 

          -Херој је награђиван. 

          Хероја награђују и он сиса енергију из велике публике која се одриче личне одговорности за његов рачун што је злоупотреба читавог драма троугла али он апсорбује енергију остављајући друге у њиховим позицијама у игри.
          Једино што никад нисам успео да схватим, је улога починиоца, јер је екстремно тужна и усамљена. Не схватам шта је скривени профит за починиоца. Постоји контрола, дефинитивно. Тако ја доживљавам све те узурпаторе на свету. Ја сам добар и ако ја контролишем све, све је добро. То је ментални склоп починиоца, како он интерно функционише. Али стварно не видим профит, јер ко би желео да буде у овој улози? Потпуно укидајући сваку личну одговорност других људи, до нуле, контролисати све, јер ти ум каже нешто? Хајде!

          - То је како је већина људи васпитана, да слуша ум а не срце. То је део проблема.

         Психологија каже да је у починиоцу увек дете са којим се лоше поступало које носи уверење да је потпуно безвредно. Он има потребу да контролише све те ствари и потрбно му је да буде одговоран за све друге људе да би се осетио вредним. Да, мислим да је на основу психологије, ово скривена добит за починоца. Да победи осећај безвредности у себи.

          - Безвредност као концепт је оснажен кроз религију да си грешник, има песама да си олупина, и разне друге ствари у том стилу где си понижен на неки начин да би био погодан за програм спашавања. Исто је и са новцем ако га немаш, људски карактери се често мере величином њиховог новчаника што није у реду. Кад неко каже, ова особа је успешна и слично, обично уз то кажу, они имају ово, имају оно и човек се мери по ономе што има не по ономе што долази из твог срца. То је проблем, озбиљан проблем. Људима је тешко чак и да замисле какав би систем био без новца на пример.

          Да, јер су толико трауматизовани тим системом са новцем. Ако се дешава, углавном је последица погрешних уверења. У питању је петља која јача саму себе кад је новац у питању. То иде овако: "Ја имам унутрашње осећање немаштине и имам страх да нећу имати довољно." И реакција је: "Зграбићу све што могу да држим у исто време и држаћу то подаље од других да бих био сигуран да ја имам ствари кад су ми потребне."
         То у ствари ствара стварну немаштину за друге јер они више немају приступ роби. То надаље подржава осећај немаштине у другима, терајући их да такође грабе ствари кад дођу у могућност, па на крају свако има гомилу ствари, а нико нема оно што му треба. Систем дави сам себе немаштином. То доживљавамо данас. То је гнусна лаж.
         Чуо сам о породицама из трећег света где мајке кувају камење за вечеру надајући се да ће гладна деца заспати верујући да она кува кромпире. Али, то је само камење, јер кромпира нема. Људи верују да се то дешава јер нема довољно.

          - Знам, то је тако нетачно.

         Потпуно погрешно, то се дешава јер се људи воде немаштином. Дешавае се јер, људи нису способни да раде са другом мотивацијом него да зараде новац који им треба.

           - Ја говорим људима да нема довољно хране у свету и да то нема никакве везе са новцем, постоји обиље. Узрок томе је дистрибуција која је контролисана од стране неколицине. Људима је дозвољено да гладују...

          Не, не... Можемо да почнемо да вежбамо.

         - Добро.

          Само изјавити да неколицина води систем контроле је постављање у улогу жртве. Не, није. То је тако јер ми сви верујемо у то.

          - Да, насели смо на то.

         Да, насели смо. Ми потпуно обавезујемо себе на немаштину и зато деца гладују. То је лична одговорност. То боли. Боли много више него кад поставиш себе у улогу жртве због тога што неколико ентитета који воде велике корпорације су све пореметили. Не, то смо ми.

          - Ми смо све пореметили.

         Биће поремећено до тачке у којој ми престанемо да то реметимо. То значи бити одрастао. Не постоји спољна кривица. Нико није крив, нико није одговоран за хаос који ми стварамо, осим свих нас.
         Ми то радимо нама самима, суштински. Тешко је то прихватити али је тако. Људи не желе да посматрају то, то је као кад гледаш у огледало. Како сам то урадио себи, не разумем? Чињеница је, разговарали смо о томе кад смо помињали правни систем, није то због Влада, већ зато што смо насели на то. Учествујемо. То је део проблема. Добро је да се људима отворе очи. Дискусије као што је ова дају наду да ће неко рећи: Да, ОК, сад видим. Знаш, тако нешто.
Видети је једно, предузети нешто је потпуно друго. Кад сам схватио да је проблем новца унутрашњи проблем, да је то зависност од игре донео сам одлуке. Престао сам да радим што сам радио. Одирао сам се од посла да зарадим мало новца да прехраним породицу. Никад није било довољно. Ја сам одлучио и иселио се из Немачке, направио сам договор са компанијом да шаљу новац мојој тадашњој жени и деци.
         Ја нисам управљао новцем годину дана. Нисам добијао новац од њих, а они су могли да ме искоришћавају све док су хтели на различитим позицијама у фирми. Ја сам суштински пао у ропство као поставку игре. Желео сам да знам како то изгледа живети без новца. Живео сам целу годину тако. Морам признати да је мом шефу било теже, јер је морао да управља својом жељом да ме искоришћава.
         Научио је доста о личној одговорности за то време. Морао је да прође тешке лекције. За мене је било прилично лако, кад је нешто тражио ја бих то урадио. Сећам се да сам радио и 17 сати дневно кад је требало. Нисам се жалио јер сам био тамо да помогнем. Компанија кад је желела да се ураде ствари, ја сам радио.
         На крају године, цела зависност од игре је била избрисана у мени. Од тада се и Универзум понаша потпуно другачије. Никад се нисам сусрео са монетарним проблемом од тада. Никад не мислим о новцу, немам плату, новац ми долази одавде, оданде, и одлази, ја не бринем о томе шта долази шта одлази. Ако ми нешто треба а ја имам новца, ја платим. Кад ми треба нешто новац дође. У неким тренуцима дође до нуле. Нема кеша у банци, нема кеша у џепу, знао сам да треба да идем да држим предавање и то јутро сам отворио поштанско сандуче и неко ми је послао 20 евра као захвалност што ћу бити тамо. Тако сам отишао у Берлин.
         Ја потуно верујем. То је дивно, чудновато како то функционише. Ако мислим да урадим нешто, а немам новца за то само верујем Универзуму да ми на тај начин саопштава да није прави тренутак за то. Да је прави моменат, имао бих новац. Потпуно верујем и онда дође. То је чудновато. Ми само признајемо оно што нам је Бог до сада објаснио. Али све те поруке, ако се потпуно посветиш томе синхроницитети раде 100% савршено.

         - Тачно. Знам неколико људи који имају исто искуство. Мало је застрашујуће на почетку...

         То је самоедукација. Пролазиш кроз фазу изласка из монетарне игре што је јако тешко. Сви страхови се пробуде. Ти страхови су оно што вас држи ухваћеним у линеарном свету. Држе вас заглављеним. Увек се ради о учествовању у линеарном свету контроле или учествовање у нелинеарном свету. То 100% кореспондира са симетријом чакри. Линеарно је бинарно.
         Тринарно је спонтано, лепо, емотивно, непредвидиво. То је суштински наше право биће и ако живимо као право биће постаћемо део света синхроницитета Божанског универзума. Све док редукујемо себе на линеарне механизме и само мислимо логично само покушавајући - читава технологија је линеарна, то води у свет без синхроницитета.
         Можемо донети одлуку: Ако желим да живим живот пун чуда, онда морам да верујем. Морам да верујем нелинеарном Универзуму да испоручи чудо. Ако верујем оно дође.

         - ОК. Чула сам то и раније и верујем да је тачно.

         Ја тврдим из искуства да је тачно.

         - Ја се не бавим више послом којим сам се бавила, јер не могу то више да радим. Била сам нутрициониста и радила у болницама и клиникама и слично. Не могу то више да радим. Има доста таме у томе и то ме доводи до друге области, а то је концепт - шта радимо животињама? Зар то није део крвног жртвовања? То је одвратно. Запањујуће је колико се људи опире концепту да не једу месо или млечне производе. И да постану вегетеријанци или фрутеријанци (воћоједи).
         Доста се опиру томе, а када оправдаваш то оправдаваш трауму живитоње која је убијена. Тешко је људима и да размишљају о томе, скоро немогуће. Чудно је, јер у једном дужем временском периоду, кад сам почињала, ми се чинило, да што дуже остајем у том стању, да развијам више емпатије за животиње које други и даље конзумирају. Како их можеш погледати у очи, а онда појести?

         Можда помаже, некад испричам, како сам ја постао вегетеријанац од срца. Увек сам волео неке квартове у Берлину док сам живео у Берлину, где су Африканци и Арапи и живост на улицама. Уживао сам јер сам се осећао као на одмору. Већ нисам јео месо око годину дана. Био сам чист од енергије мучења. Почео сам да осећам енергију мучења кад би наишао на њу. Као кад у супермаркету дођете до одељка где је месо и на емпатичком нивоу, сав тај бол преплави ваш систем и ти си близу плача, схрван, јер те баца на колена сав тај бол. Био сам већ у том стању. И даље сам веровао да уживам у Берлинском уличном животу.
         Довезао сам се до града, отишао да узмем нешто из банке и шетао улицом са много ресторана. Многи са месом са роштиља, и видео сам све те људе како врше ватрено жртвовање. Црномагијско, окултно ватрено жртвовање. Видео сам то својим очима. Филм који сам очекивао да видим се није приказао, нисам видео сав онај живахан, радостан улични живот. Видео сам само гомилу црних магова која врши ватрено жртвовање и комада мучене животиње. Био сам шокиран, потпуно шокиран, јер нисам очекивао да видим то. Био сам на селу неко време, систем ми се очистио, а очи отвориле да виде другу стварност. Свако ко прави диван роштиљ са пријатељима, може моментално постати свестан да присуствује ватреном жртвовању, сатанистичком ритуалу. 

         - Људи су прилично одбојни кад је реч и о томе. Кад предложиш да не једу месо кажу да морају да једу месо, да воле месо. Да су им потребни протеини... Нису им потребни. 

         То је и тачно и није. Ако купујеш храну у супермаркету дефинитивно су ти потребни протеини меса јер је та храна потпуно осиромашена. Рачунао сам просек и има 10% виталних састојака које храна мора имати да би нас одржала у животу.

         - Да ли причаш о прерађеној храни?

         Супермаркет - прерађена, непрерађена свеједно. Ако излази из индустрије, осиромашена је. Просек је 10% преостало од онога што је било некад у њој. Не могу да поједем 10 пута већу количину, експлодирао бих, па улазим у биохемијску немаштину, а тело онда вапи за месом, јер је то наш биолошки механизам за спашавање. Ако не добијемо довољно воћа и поврћа да поједемо систем нам каже да ухватимо животињу да би преживели. Немаштина на биохемијском нивоу се може спречити ако једеш храну са еколошке њиве, ако једеш здраву храну, и избегаваш траве. Ми нисмо краве ми немамо дупли желудац и не морамо два пута да прерађујемо храну да би била сасвим сварена. Ми то радимо одједном па једење траве није баш добра идеја.
         Воће, поврће, орашасти плодови, печурке, биљке корење, семена од бундеве... То су ствари које ти дају све нутритијенте и кад једеш све то... Волим ону палеодијету иако она има нотификацију да је месо укључено. Све остало је савршено. Ако то радиш, немаш потребу за месом. Потпуно си задовољан са тим што добијаш. Са САД је можда другачије због брзе хране у којој има свих врста супстанци које изазивају зависност. 

         - Имала сам прилике да разговарам са научницима током моје каријере који су били ангажовани да додају адитиве у неку храну да би људи постали зависни од ње. Исхрана у Еврпи је бар мало здравија од исхране у Америци, јер је у Америци тешко наћи нешто што није ГМО или што није засићено пестицидима или процесуирано до неке мере. С друге стране, имамо и висок степан гојазности.

         Можемо опет да вежбамо мало. Кад си запазила неког коме си хтела да кажеш да може ако жели да живи без конзумирања меса, реченица је почела са: "Да, али...треба ми месо". Жртва. Нико те не тера да једеш, ниси за маминим столом где си нахрањен са чимегод ти она спреми. Одрасла си особа и можеш да бираш.Ти си потпуно одговоран за изборе које правиш.
Ако једеш храну из супермаркета и добијеш рак, одговоран си за ту болест јер си се отровао. Лична одговорност. Нема начина да се изађе из тога гунђањем и играњем жртве. То је глупо. То је драма троугао.

         - Тачно. Запамтићу ово за следећи пут.

         Велика тема са хранљивим састојцима је и квалитет воде. Ми пијемо сокове, чај, кафу, због квалитета воде коју добијамо и која је катастрофална.

        - Да ли флуоришу воду у Европи? Као што раде овде у САД?

         Зависи од земље до земље. У Немачкој не. Остале земље имају то у чесменској води. Добијамо наш део у пастама за зубе и кроз апликацију код зубара.

         - Већина американаца то добија у води. Неколицина места нема то. Прописано је да се додаје води. Неки филтрирају воду од флуора, али то није лако постићи. Постоји и доста заваравања везано за то јер је у понуди доста уређаја али без великог учинка. То је такође велики проблем, али то се ради са намером.
         Да
         - Људи треба да се образују у ово време, ствар је избора не знати ништа о свему овоме.
         
         Да, под пуном одговорношћу, не желим да знам. Живот је угодан. Све одлуке доносе други људи. Живот је удобан. Позиција жртве. Унутрашњи комфор.

         - То је тако истинито. Да ли има још нешто за шта мислиш да би било пожељно да напоменемо сада? Не знам колико дуго смо већ...Има неколико ствари о којима сам желела да причамо, али би можда било превише да то сад започињемо. 

          Има још једна ствар вредна помена. Има доста полуистина о матриксу. Дошао сам до тог становишта на основу практичног увида, схватајући да постоје два различита система колективне свести и да ја могу бити вођен свесношћу планете или потпуно свесношћу овог ванземаљског црног гуа. Могу бити и негде између и имати уделе и у једне и у друге.
         Ако посматрамо систем свесности ванземаљског црног гуа... Постоји једна главна примена која је дата човечанству после протеривања из раја. То су змије. То је оно што знамо као Кундалини змију, a има још две змије (Ида и Пингала). То су у ствари два демона који долазе из биосфере оног дегенерисаног планетарног духа и које су имплементиране у наше биоенергетско тело, са врло јасно дефинисаном сврхом.
         Оне имају сопствену енергетску кичму која вијугаво обмотава нашу кичму и ствара пречицу између зоне инстинкта, коренске чакре и главе, две чакре у глави. Значи, Кундалини змија има реп у доњем делу кичме, главу у врату а језик пролази кроз све осетљиве тачке у мозгу. Није много познато да те змије увек иду у пару, па постоји мушка змија која се у Азијској традицији назива Тумо (Tummo - tibetanska tradicija) и његов реп је негде око врата а глава између ногу. Они стварају нешто што преводи инстинкте до мозга не додирујући срце. То је било неопходно, јер кад су осетили ту трауму индуковану Пандорином кутијом, инстинкт им је био напуњен болом. Нису могли да живе сексуалност.
         То је био проблем које је имало човечанство. Било им је потребно нешто што ће омогућити да сексуалност функционише без доживљавања бола у срцу. Змија је вршила операцију премошћивања. Носећи пожуду из зоне инстинкта право горе до мозга. Ми смо се померили од сексуалности контролисане љубављу, срцем, на сексуалност која је визуелно контролисана, тако да кад видиш голу жену, узбудиш се. Не доживљавајући бол. И то је било велико олакшање за човечанство, али постојао је и елемент тројанског коња такође, јер те змије засењују твој мозак и имају две кључне способности.
         Једна се зове когнитивна дисонанца а друга, магија. Могу учинити да видимо све штагод желе да ми видимо, то је моћ магије, и могу учинити да не видимо ствари које не желе да ми видимо. То је моћ конгнитивне дисонанце. Са те две моћи, и са повезаношћу преко умреженог ума змија са колективним духом могу маневрисати с нама у било ком смеру у којем желе да маневришу нама, осим ако је наша свест базирана на срцу.
         Онда то доживљавате као покушај манипулације. Све док је свест базирана на инстинктима и мозгу не можеш разлучити да је то у ствари магијски трик, односно манипулација твог система. Кад си у свести срца нема проблема, јер схватиш да се неко меша у твој систем покушавајући да уведе ствари које немају праву вредност. Ти схватиш шта се дешава. Докле год се људи идентификују са егом, ово су главне функције матрикса. Когнитивна дисонанца и стварање магије су главне функције матрикса које нас доводе, све док следимо ванземаљски систем свести,  у потпуно вештачки свет који је створен тако да нас превари и да нас залуђује и маневрише с нама у тачно оне позиције у којима желе да будемо.
         То је тачно, препостављам да ће многи духовни људи слушати овај шоу. Читав покрет Новог доба (New Age) је планирано да постане нова сатанистичка светска религија. И опет, људи добре воље су изнутра манипулисани когнитивном дисонанцом и илузијом.
         Маневрисани су у уверење да то што раде је подржано добрим док су вођени драма троуглом, са свим тим "лечећим глупостима". Само је један исцелитељ а то је твоје унутрашње, право ја. Можеш излечити себе, нико други те не може излечити. То је немогуће.
Један ауто не може поправити други ауто. Треба или механичар да то уради који није ауто, или кола треба да поправе себе. Механичар је наше више ја и ми поправљамо наше сопствено возило из ове позиције. То је једино излечење које је стварно. Све остало је илузија, магија. То је опет како матрикс ставља човечанство, у позиције у којима је опет, потпуно зависно, потпуно онемогућено да крене негде другде уз своју снагу и моћ. То видим у систему здравствене заштите све време.
         Зато су те змије толико вредноване у већини спиритуалних традиција. Оне су демони црне магије који нам праве хаос. Оне морају да оду. Морамо се деидентификовати од њих. Држати их ван сваке контролне позиције. Кад почну да нас варају илузијама и когнитивним дисонанцама, треба их препознати. Кад сам упознао моју девојку која је одговорна за велики део пута којим сам ишао до тачке на којој сам данас, тамна страна је тачно знала да је то опасна комбинација. То је екстремно опасна комбинација. Ово двоје људи са њеним спиритуалним искуством и мојим знањем, науком могу доћи близу до истине и изазвати доста штете постављеној магијској сцени. 
         Кад сам је први пут срео, нисам могао да јој видим лице. Могао сад да видим унутрашњу страну њене лобање. Није било лица, није било мозга, и ја сам гледао у празну љуштуру. То је моћ змије да створи илузију у перцепцији. Змија је одлучила да ме заплаши и да ме натера да верујем да је нешто погрешно у тој девоци. Али, ја сам осећао своје срце у том моменту и моје срце ми је јасно рекло: "Ти си на правом месту. Мораш да се бориш кроз то чудно искуство да не можеш да је видиш. Треба да добро погледаш ко је она. "
         Нешто важно се десило у том тренутку. Ја сам буљио у њу све док нисам могао да видим очи и нос и изборио се са тим искуством илузије. Неко други би се уплашио и рекао да не жели да прича са том женом и отишао. Морамо бити спремни да, кад једном устанемо против развијене манипулације, постоје ствари као когнитивна дисонанца. Ја сам доживљавао то сваки пут кад сам при истраживању моргелона, презентирао институтима и докторима налазе о свим тим болестима. Сви су се понашали као да сам им показао празан папир, неисписан. Сви, један за другим. Нисам схватао шта се дешава. Сад разумем шта се дешавало. Они су видели празне листове папира.
          Зато су се тако и понашали. То је била когнитивна дисонанца активирана од стране змија. Имао сам дивне радне односе са чудесним исцелитељима који су могли да ураде све, који су могли да излече све. Могао сам да осетим како је то било излечено у том тренутку. Једна од ствари коју су радили је вађење змија, на пример. Срање. То је све била илузија. Њихове змије и моје змије створиле су зону игре, где сам ја имао осећај да је сва прљавштина коју сам открио као црну магију већ склоњена из мене да бих поверовао да сам чист и да су моје одлуке, моје одлуке. Требало нам је 9 месеци да коначно схватимо да ниједна од тих ствари које су урадили са нама немају никакав ефекат на нас. Све је била илузија оркестрирана од стране змија.
Да би дошао до тачке кад си способан да препознаш све те прљаве трикове мораш бити центриран у срцу. Тада то ради. Срце вришти – „Нешто није у реду овде." Погледај поново. Не веруј, изгледа добро али није. Тек у другом покушају успели смо да уклонимо змије из мог система. За то је потребна врло професионална шаманска помоћ да се оне уклоне и треба бити 100% већ деидентификован, јер ако ниси, може бити смртоносно. Врло су јако интегрисане у наш систем.

         - Да ли у томе може да помогне ајахаска?

         Некад ајахаска помогне у томе.

         - То је корисно, зар не?

         За деидентификацију да, може бити од помоћи. Оно што треба схватити је да постоје препарати који су од помоћи да се доживи реалност на начин на који наша дневна свесност не може и препарати који, као синтетички који се могу набавити на улици свуда, служе да те удаље што више од могућности да уопште будеш свестан. Закон не прави разлику, али велика разлика постоји. Ја врло ценим камбо жабљи отров, ценим ајахаску јер је то живи дух, обоје су живи духови који показују оно што треба да научиш о себи.

         - Желела бих да искусим то већ неко време то желим.

         Оба препарата не трују тело, већ чисте тело. Велика је разлика.

          - Шта је ово друго што си поменуо?

         Ајахаска и камбо.

         - И шта?

         Камбо је бразилска шумска жаба која има једну врсту отрова у кожи који се примењује тако што се пробуше мале рупе у кожи и стави једна кап тог жабљег отрова. Он одмах улази у ваш систем и процес је, врло је сличан чишћењу ајахаском. Изазива повраћање, избацује све врсте отрова из система, а ако имаш среће, жаба те води на пут да ти покаже нешто што треба да знаш.

         - То је интересантно.

         Врло интересантно.

         - Желим да урадим то ових дана.

         Имао сам две сесије у животу. Прва се односила на жучне кесе и истеривање демона. Имао сам пет демона у мојим нижим деловима утробе...

         - Где су они обитавали?

         Могу да се закаче на сваку чакру. Гдегод може траума да обитава у телу - то је прорез кроз који демон може да се увуче. Ја сам имао трауму локализовану у нижем делу тела и они су заузели те тачке. У првој сесији камбо жаба ми је запушила уста, а у другој сесији нисам уопште повраћао тело ми је било већ довољно чисто да задржи све садржаје. Отишла је у мој мозак и одвела на пут у џунглу са свим животињама везаним за то станиште које су седеле око мене и волеле ме. Постао сам нервозан и питао: "Шта радите, зашто само седите и волите ме? Шта је сврха тога?" Онда је жаба рекла: " Знаш, ми ћемо седети овде и волети те док ти не заволиш себе," Док не заволим себе.

         - А, док не заволиш себе. Да.

         Показали су ми шта значи бити у љубави према себи, што је велики део личне одговорности. Кад немаш љубав према себи, немаш довод енергије. Ако немаш довод енергије, зависиш на нивоу игре да исисаваш енергију од других. Не можеш напустити игру ако не уђеш у љубав према себи. Ако одеш без тога и престанеш да сисаш енергију од других а немаш сопствени извор, енергетски гладујеш.
         Немогуће је, враћаш се старим навикама исисавања од других људи. Важно је такође, развити љубав према себи а нарочито у САД најтежа ствар на путу доласка љубави према себи је то што Америка обитава на великом осећају само-гађења који углавном потиче из фамилијарних система у временима кад су Европљани убијали Индијанце.
         Са менталним склопом, егоичним менталним склопом, можеш убијати људе, не осећајући бол не осећајући штету. Али цело биће, несвесни, подсвесни део бића осећа те ожиљке и има потребу да се бави тим делима. Из тог времена долази велики товар тог само-гађења, због тих учињених дела природи у САД, Индијанцима...
         Ја сам имао духовне сесије на које смо позивали душе Американаца на астралној равни да се придруже церемонијама. То је било повезано са изливањем нафте у Мексичком заливу. Тражили смо помоћ да излечимо природу у заливу. Нису знали шта то значи излечити природу, волећи је. Нисмо могли да нађемо проблем. Стотине душа је присуствовало овом ритуалу из САД, али нису могли да схвате како да воле море, нису могли да нађу прорез да само ураде то, па смо редефинисали сесију да би покушали да нађемо шта их блокира. Кад радим те ствари, ја само саосећајно пратим нит најјаче емоције. Завршио сам у њиховом само-гађењу. То је било страшно болно искуство бити у том стању. Још увек, само кад се сетим тога, почнем да плачем, јер : "Како можеш да се осећаш према себи тако?" То није стање бића то је само "хааа (издах гађења)".
         Кад смо се вратили на сесију дошли смо до тога да им кажемо да морају да опросте себи. Најпре. Најпре треба опростити себи за ствари које су се десиле. Кад се тај део очисти, љубав према себи се може вратити, љубав према себи се враћа назад. Моћи ћеш да волиш друге, и моћи ћеш да волиш и излечиш природу поново.
         Природа зависи од наших моћи служимо овој биосфери. То је наше место у биосфери. Ми би требало да будемо баштовани који воде рачуна о свему. А ми водимо ланчану тренутно. То је наша одговорност. Оно што је лепо са том одговорношћу, је ако поделимо свет на двоје, то је моћ одговора.

         - Моћ да се изложи?

         Одговори. Имамо моћ да одговоримо на ситуацију коју смо створили. Све је у нашим рукама и само треба да донесемо одлуку да одговоримо са нашим моћима да излечимо себе од свих тих тројанских коња које смо прогутали раније, да опростимо себи што смо били довољно глупи и довољно лењи. Највише се лењост осећа. Могли смо то да урадимо кад је бол дошао из Пандорине кутије. Могли смо рећи - Ово је болно, али ми ћемо узети тај бол у корист наше Планете, проћи ћемо кроз тај бол и растворити га. То је могла да буде наша моћ и наша одговорност у том тренутку.
         Али ми смо рекли - Не, то је болно, не волим да осећам бол. Одбацили смо део своје природе и створили прво зрно несвесности у себи. То је била удица на коју се даље качило. Наш проблем је што смо лењи да осећамо, и треба да се вратимо у ту тачку. Треба да прођемо кроз те емоционалне процесе да се излечимо и исцелимо, да би поново дошли у позицију да будемо саосећајни на свим нивоима.
         Емпатија ради онолико дубоко колико могу да осетим себе. Ако не осећам бол, ако не осећам сопствени бол,никад нећу моћи да осетим бол који изазивам код других. Ако не осећам сопствену љутњу, никад нећу моћи саосећајно да осетим љутњу. Ако желимо да бринемо о нашој биосфери, морамо бити потпуно емпатични и морамо да се закопамо у себе скроз, да би најпре могли да осетимо себе. Све драме, таруме искуства која нису сварена до сада, која нису схваћена, нису потпуно осећена. Потпуно осетити је можда најбоље рећи.
         Морамо да прођемо кроз то да би постали потпуно будни, свесни и емпатични поново. Тад можемо да се посветимо нашем послу и да се односимо са природом, а остало ће ићи глатко. 

         - Значи, излечи себе познајући себе и прођи кроз бол, најпре, да би могао стварно да помогнеш неком другом. 

         Некад је то и породично. Некад није само... Имате две линије, једна је крвно сродство где постоји епигенетика дела ваших предака и имате линију реинкарнације. То је емоционална меморија ваше бесмртне суштине која је такође укључена. Тако да имате две линије да очистите. Различите технике можеш користити за себе, за своје више ја. Можеш бити одговоран за себе. Већину ствари можеш урадити сам. Кад је породични систем у питању, ствари се компликују. Некад су неки аспекти преузети од стране других чланова породице, некад ти узмеш све аспекте других чланова породице. Ствари могу бити компликоване и помешане. Некад је потребна професионална помоћ људи који могу видети те структуре. 

         - Шамана, у приципу.

         У принципу. То је једина здрава и чиста традиција коју имамо на планети. Нема везе с ког континента шаман долази. Све је исто, јер је то знање о људском бићу и како људско биће функционише. Нема разлика у традицијама. Користе локалне биљке, али знање је исто.

        - Има ли још нешто. Ово је страва! Дивна сесија. Ако желиш још нешто да додаш, слободно уради то.

        Само, последња цигла у овоме је оно што знамо као трансхуманизам. Не желим да идем на ту тему јер већ има доста тога да се свари.

         - Да.

         Радије бих дао опције да се почне са радом. Ако одемо у трансхуманизам, вероватно бисмо врло лако ушли у позицију жртве, јер то нам раде. Не можемо оборити авионе који распршују све те хемикалије на нас. Ту постоји опасност да се осетимо жртвама док причамо о свему томе.
         Важна ствар је део који се односи на храну и здравље. Ако водимо рачуна о себи, трансхуманизам нам не може наудити. Све лоше навике у исхрани, кад једемо штетне ствари су специјално направљене да омогуће трансхуманистичким технологијама да ускоче у биохемијски хаос створен од стране тих лоших састојака хране и преузму нашу биохемију и да створе биороботе унутар нас.
         Ако водите рачуна о здрављу трансхуманизам не завређује помена, јер вас неће дотаћи. Требало би нам још два сата да обрадимо све те концепте. Решење је већ дато, а то је постати лично одговоран кад је храна у питању при чему се тело ослобађа отрова и чисти. 
         
         -То је критично место, јер не можеш јасно да мислиш, тело не функционише на начин на који би да је чисто. Храна у овој земљи је изузетно лоша. Жао ми је што то кажем, али је тако. Мораш стварно да предузмеш мере да би стекао знање о томе и да можеш да једеш чисто и здраво. Себе називам алтернативним нутриционистом јер, многе ствари које су продавали људима које су биле део такозване пирамиде исхране која је била пуна зрневља, а зрна су засићена глифозатом, а онда месна и млечна индустрија која утиче на то, а онда медицинска професија која и даље утиче. Много тога људи треба да сазнају примењујући личну одговорност да би дошли до степена, на ком се надамо да ће већина доћи, да би колектив постао чистији.

         Постоји још једна ствар која масовно улази у игру, а то је зрачење микроталасима. Можеш јести здраво, следити све препоруке и бити одговоран за храну али ако се изложиш микроталасном зрачењу, то не помаже. Паметни бројачи, мобилни телефони, системи антена које имају државе да стварно поремете људе. Што више можете, избегавајте то, користите каблове, јер су то убице. Објаснићу шта то зрачење ради. 
         Један биохемијски молекул у људском телу се зове колаин. Колаин је врло мали молекул који има функцију локомотиве. Има водоничну везу на крају молекула и са том водоничном везом хвата токсине да их избаци из тела, и хвата нутијенте да их одведе тамо где треба у телу. Та слаба водонична веза то је као кука којом локомотива ухвати воз. Стварање те везе се онемогућава микроталасима. После три минута почне да се отвара и затвара у ритму вибрације, и не може ништа више да држи, па не може више ни да транспортује нутријенте у телу нити токсине ван тела. 
         Тако да нема везе шта једете или не једете. Не можете искористити нутријенте и не можете се више детоксификвати. То такође утиче много на нервни систем. Осећај тупости који добијамо, кад причамо преко мобилног дуже од три минута, јавља се осећај тупости у глави. То је услед онеспособљавања холина да функционише као неуротрансмитер.

         - Колин?

         "Choline" (холин - Б4 витамин). Глупи поступци су на пример, држање бежичног рутера за интернет укљученим 24 часа дневно. Знам људе који стварно живе здраво, а умиру од рака.

         - А шта са оргонитима?
     
         Не помажу.

         - Не?

         Оргонити апсорбују неки вид зрачења али бива засићен после 6 месеци и почиње да зрачи уместо да апсорбује радијацију. Треба их заменити после око 3 месеца и набавити нове. После имате проблем где их бацити јер зраче. После зрачите друге. Није добар концепт, осим ако оргонит има нешто што га континуирано чисти, онда ради.
       Најбоље решење је не уносити отрове и не уносити радијацију. Ако можете, искључите уређаје и вратите се каблу. Ако имате паметне бројаче ван куће.... Ово ми је рекао пријатељ, немачки доктор који живи у САД. Користите немачки метод, уништите паметни бројач чекићем. Онда позовите компанију и реците им да је неко сломио ваш бројач, и да вам треба нови. Ако поновите неколико пута, доћи ће на крају са конвенционалним уређајем без радијације.
         Ако живите у граду имате просечно око 7 бежичних преноса у свом комшилуку. Идите код комшија и реците им да сте електосензитивни и да патите од нове микроталасне радијације коју производи бежични интернет и замолити их да искључују интернет у неко време увече.
Штедите енергију, а тело се бар мало опорави током сна. Радијација коју емитују ти уређаји убија. 

         - Компјутери, телефони, таблети... све то треба угасити ноћу. Паметни бројачи су најгори.

         Проблем је што је правни систем иза тога треба се довијати како се тога решити. Већина се не труди ни да искључи сопствену бежичну мрежу. Неки је држе испод кревета. Спавају 20 сантиметара од антене. Људи су немарни. То је као да престанете да једете. Има исте последице за вас. Унутрашња токсификација и гладовање у исто време ако сте 24/7 изложени високим нивоима зрачења. Још увек не говорим о аутистичној деци која се могу родити или деци која се уопште не роде у другој генерацији, јер је митохондријска ДНК потпуно уништена са овом микроталасном радијацијом.
         Много незгода ће тек произићи из овога. Тако је лако водити рачуна о себи на тој равни. Купи глупи кабл и повежи свој лаптоп преко кабла на интернет и искључи бежични интернет. Неће те убити то што не можеш да трчкараш около са својим уређајем. Седи за сто и ради за столом и нема проблема. Ово је лична одговорност. Ако то не урадиш, а за 15 година добијеш рак немој кривити било кога осим себе. Знао си и није те било брига. Знао си а ниси обраћао пажњу, знао си али си заборавио или си дозволио когнитивној дисонанци да заборави за тебе.

         - Да. Има поенту. Ствар је са тим што људе не осете одмах дејство онда мисле да ...

         Кад почнеш да осећаш то, близу је краја. Кад почнеш да осећаш електромагнетне таласе, почнеш да их осећаш зато што је твој систем толико напуњен живом да имаш кластер антена тешких метала које пенетрирају твоје цело тело уносећи поље у систем.
         Нормално, ако ниси отрован, електромагнетни таласи се простиру око тебе, не продиру ни кроз кожу. Чим имаш токсификацију тешким металима, структура поља скаче од једног до другог атома живе и продире чак до 20 -30 сантиметара што значи да потпуно пенетрира људско тело осим ако ниси огроман.
         Кад је прекасно - кад си потпуно отрован тад почињеш да осећаш вртоглавицу од радијације, тада постаје болно. Али тада је прекасно, потпуно си отрован. Онда треба око пола године врло паметних мера да се то избаци из твог тела, јер је цео механизам детоксикације твог тела такође онеспособљен. Уметност је по себи пронаћи коректне потезе и вратити у нормалу.  Не можете почети у било којој тачки већ у тачки где је највећи проблем прво њега решити а онда оно, и ово. За то је потребан добар доктор и доста стрпљења да се иде кроз лечење кад је то у поодмаклој фази. Нема много добрих доктора који могу то урадити. Једини у САД кога знам који је способан да направи добре дијагнозе је Дитрих Клинард. Остали имају листу са симптомима и лековима, и они из листе лекова изаберу један који ће да прикрије симптоме, што је убијање, у ствари.

         - Врло уобичајено овде. Људи се ослањају на докторе а доктори не раде што би требало.

         Добар пример - Шта је симбол фармацеутске индустрије? 

         - Змије. 

         Све се уклапа. Не очекујте решење од њих, јер су они део зле заједнице. 

         - Нажалост, пуно људи очекује. Ја чак ни не идем код лекара. Кад бих имала саобраћајну несрећу, мислим да не бих имала избора, али.. Радим на детоксификацији већ дуго и волим да мислим да сам скоро ту. Не могу ти се довољно захвалити, био је ово диван интервју.

         Било ми је задовољство.

         - Можда би могли да поновимо после неког времена. Покрили смо доста правовремених и врло важних тема. Хвала. Хвала пуно. Сад ћу ти дозволити да одеш на спавање.

         Имам да урадим нешто, а затим ћу проверити мејлове.

         - ОК. Ти си ноћна птица.

         Да. 

         - Хвала поново, Харалде.

         Лаку ноћ.

___________________________

Повратак на  Садржај