петак, 30. март 2018.

Трагови Славено Аријевске КУЛТ-Уре данас


          Грбови свих држава које су оснивали Славено-Аријевци имају двоглавог орла за симбол. СРБски народ је, осим двоглавог орла сачувао у свом грбу и симбол Да’Арије - четири оцила. Симбол Черири (Пра) Рода који су први населили четири дела пра континента. Да ли смо себи икада поставили питање зашто се баш зову –оцила, са јасном асосијациом на наше пра очеве.

          Славено-Аријевци себе називају Асима - боговима, који живе на Земљи, небеских богова – и деца су творца. Они никада нису били робови, “глупо стадо”, које није имало право избора. Славено-Аријевци никада нису работали (корен речи “раб” - “роб”, али су се трудили), никада на силу нису заузимали туђе територије (тиранима или тиренами звали су њих Грци за то што нису дали освојити њихову земљу), они су радили за добро свога Рода, били су власници резултата свога рада.

        Славено-Аријевци побожно поштују законе РИТА - законе о чистоћи Расе и Крви и не дозвољавају мешане бракове. Зато русе (словене, расе) често називају расистимa. Ипак, потребно је сагледати у корен, да се разуме дубока Мудрост наших предака. 

        Свет, попут магнета, представља два супротна пола. Бели народ је живео у Северном позитивном полу, црни у јужном негативном. Сви физички и енергетски системи организма човека су утврђени у складу са радом ових полова. 

       Дакле, у браку између белог човека и црног човека, дете се рађа без подршке Рода оба родитеља: +7 и -7 збир нула. Таква деца су подложна болести, јер лишени пуне имуно заштите, они често постају револуционарним агресорима, протестујући против система, који њих не прихватају. 

       Сада је дошло до масовног ширења индијског учења о чакрима, према којем, људско тело дуж кичме има 7 главних чакри, али онда се јавља питање: зашто енергија у области главе мења свој знак, ако са десне стране тело има позитивно наелектрисање, а десна област главе има негативано. Ако енергија, попут електричне струје, која тече праволинијски, нигде се не прелама, она не може сама од себе да промени свој знак на супротно. 

       Наши преци су говорили да у људском телу постоје 9 главних чакри
7 дуж кичме, 2 - у пазуху, формирају енергетски крст. На тај начин, енергија преломљена у центру крста, мења знак на супротни. Исус Христос (или Радомир је био Славено-Аријевац) је рекао да свако носи свој крст, односно свако има свој енергетски крст. Славено-Аријевци су увек били познати по свом маштовитом размишљању, свака реч, свака слика има низ значења. 

       Нај једноставнији Славенско-Аријевски соларни симбол - кукасти крст, који је широко коришћен од стране Хитлера, што је оставило негативан траг у симболу људске структуре. С друге стране, Хитлеров је главни циљ - глобална доминација, до које је планирао да дође уз помоћ најмоћнег и нај-напреднијег оружја. Он као основу није прихватио Египатске хијероглифе, или Јеврејске или арапске Кабалистичке знаке, а узео је Славенско-Аријевдку симболику

       Уосталом, шта је свастика - слика крста у покрету, овај хармонични број четири, што указује присуство у Телу било ког потомка Славенско-Аријевских народа, које су му родитељи дали, Душе, коју су му дали Богови, Духа – везе са Боговима и заштиту Предака, и Савести, као мера свих деловања човека. Сетимо се Купала празника, када би се људи опрали у рекама (очистити Тело), скакања кроз ватру (очистити Душу), ход по жару (прочишћење Духа). 

       Свастика (кукасти крст) такође указује на структуру универзума, који се састоји од Света Јаве, два света Наве: тамне Наве и светле Наве (односно Славе), и света Виших Богова - свет Праве

       Ако погледамо на западну хијерархију светова, она представља физички свет, сходно свету Јави, који се граничи са обе стране астралне равни, што одговара Нави, горе је ментална, као и аналог Слави. У њиховом случају, не постоји виши свет –свет Праве. 

       Деца у школи уче да су неуке Славено-Аријевце описменили грчки монаси, заборављајући чињенице да су ти исти монаси узели као основу Славенско-Аријевску буквицу, али пошто се Славенско-Аријевска буквица може разумети само фигуративно као образ, слика, они су уклонили нека слова, чиме су променили тумачење преосталих. 

     Након тога, језик је све више и више поједностављен. Славено-Аријевци су увек имали два префикса без- и бес-, где без- значи одсуство, бес-припадност демону, становнику тамног света, т. ј. говорећи бесмртни, подразумева се смртни бес, ако кажемо безсмртни, значи без смрти. Славенско -Аријевска Буквица носила је велики смисао. На први поглед, исте-по звуку речи могу пренети потпуно другачије значење. 

          Често научници виде неку врсту неразвијености у Политеизму (више богова) Славена -Аријеваца. Али опет, површни суд не пружа разумевање проблема. Славенско-Аријевски Бог - Првородитељ је велико непознато створење, чије име је РА- М-ХА (РА - светло, осветљење, М - свет, ХА - позитивна сила), које се манифестује у НОВУ РЕАЛНОСТ, из погледа на ту реалност, се појављује Велика светлост Радости, и из ове Светле Радосте рођени су други светови и универзуми, и БОГОВИ и ПРЕЦИ, чији потомци смо ми. Ако се РАМХА појавио као НОВА РЕАЛНОСТ, онда постоји нека виша стара реалност, а изнад ње још и још. 

        Да све боље разумемо и научимо, за Славене-Аријевце БОГОВИ и ПРЕЦИ су основали ПУТ ДУХОВНОГ РАЗВИТКА и УСАВРШАВАЊА кроз креирање, препознавање различитих светова и безконачности, развитка до нивоа БОГОВА, јер Славенско-Аријевски БОГОВИ – то су људи – Аси (Асови), који насељавају различате земље (планете), изграђују свој Род, а који су прошли ПУТ ДУХОВНОГ САВРШЕНСТВА. ТАМНЕ СИЛЕ покушавају да нађу тај пут али на сву срећу нису у стању да се духовно усавршавају и самим тиме немају могућност да униште Светли свет.

       Фигуративне слике славенско-аријевских богова не могу бити насликане, оне нису преносиле љуску (спољашни изглед), нису могле да имају копију, оне су преносиле суштину Божанства, главно зрно и Божанску структуру. Тако, ПЕРУН са подигнутим мачем симболизује заштиту Рода, СВАРОГ са мачем надоле чувао је ДРЕВНЕ МУДРОСТИ. Бог је Бог, и може изгледати сваки пут другачије у Јавном Свету, али његова суштина остаје иста. Тако Славенско-Аријевска знања имају своју историју и културу, корени мудрости сежу у дубину векова и миленијума.

       Године 2012. наша Мидгар-земља ушла је у област деловања светлих сила (све до тада на земљи су владале тамне силе). Живот на земљи је био пун насиља и ратова, сиромаштва и болести. Наши богови нису могли нама да помогну, јер нису долазили на територију која је под контролом тамних сила. Али 2012 године губи се утицај тамних сила и можемо да рачунамо на помоћ наших богова – људи Аса, који су раније често посечивали нашу Мидгар-земљу. Ми, као директни потомци наших Славенско-Аријевских богова и предака, имамо унутрашњи кључ за систем знања, и када га отворимо, нама се отвара СВЕТЛИ ПУТ ЗА ДУХОВНИ РАЗВОЈ И НАПРЕДАК, тада отварамо очи и срце, почињемо да видимо, да ведамо-знамо, да живимо, и да разумемо.

        Човек се рађа као животиња. Затим, уз правилан развој и образовање, он има шансу да постане "разумна животиња", односно прави човек. Довољно је само имати жељу, видети и разумети. Наши богови су увек ту и спремни да помогну у сваком тренутку, као наши родитељи, спремни да дају живот за своје дете.

       Само деца често не разумеју то, траже ИСТИНУ у туђим кућама, у далеким земљама. Бога као нашег творца треба замислити као родитеље који су увек толерантни и љубазни према својој деци, обратите се њима и они су увек спремни да помогну.




1 коментар: