петак, 30. март 2018.

Изградња три велика града



                         
     
         Пре 106792 година наши пресветли преци саградише Асгард Иријски (град Аса) на ушћу река Ирија и Ома (у Сибиру), подизањем Алатир-Горе, комплекса храмова високих 700 м. Састојао се од четири капишта (храмова), у облику пирамида, једна изнад друге (остатке тог града, археолози су такође пронашли). Асгард Иријски подигнут је 5028 године после великог пресељења из Даарије, односно 104778 године пре нове ере. На његовом месту се сада налази савремени град Омск у Русији.

         Асгард Согдијски, који се налазио у Малој Азији (сматра се да је то град Ниса), у Согдијани, јединственој држави која је пружила достојан отпор војскама Александра Македноског.

         Асгард Свејски, који се налазио на територији Скандинавије. После великог пожара, у коме је изгорео, на његовом месту изграђен је нови град који је добио назив Упсала.

         Постепено, наши преци су населили подручје од планина Рипејских (Урала), до Алтаја и реке Лена. И тако су се расељавале Свете Расе: род Асова – богова, који живе на земљи–Мидгард, широм света, множиле и постао је Велики Род, створивши земљу Аса – Асију (Азију), градећи државу Славено-Аријеваца историчарима познату под именом Велика Тартарија.

          Сестра Тарха-Дажбога (Перуновича) се звала Богиња Тара (Земља Тарха и Таре –Тартарија). Њих двоје су деца Бога Перуна. Своју земљу они називаше Беловодие од назива реке Ириј (бели, чисти), где је саграђен град Асгард Иријски. Касније Род Расе Велике, због сурове климе је почео да иде даље на југ, насељавајучи различате континенте. 

          Књез Сканд населио је северни део Венеје (Европе). Касније је ово подручје постало познато као Скандинавија , јер је умирући кнез рекао да ће његов дух након смрти штитили ову земљу (Нав - је душа умрлих, Сканд и Нав –ија). 

          Род Ванова био је насељен на Кавказу, и онда, због суше, кренуло се насељавати јужно од Скандинавије, на територији модерне Холандије. У знак сећања на своје претке становници Холандије задржали су префикс Ван код њихових имена (Ван Гог, Ван Бетовен, итд.

          Родови Бога Велеса - становници Шкотске и Ирске у част својих предака и заштитника, назвали су једну од покрајина Велс или Уелс

          Родови Светоруса насељавају источну и јужну Венеjу, као и балтичке земље. У источном делу налази се земља Гардарика (земља са много градова), који се састоји од Русије у Новгородској, Поморској (Латвија и Прусија), Црвеној (Реци Посполитој), Беле Русије (Белорусија), Мале (Кијевска Русија), Средње (Московија, Владимир), Карпатске (Мађарска, Румунија), Сребрене (Србија). 

          Родови Бога Перуна насељавају Персију, Х`Аријевци - Арабију. 
Родови Бога Нија населили су Антлањ на копну и постали познати као Анте. Ту су живели заједно са локалним људима боје ватре (индијанцима), којима су предате тајне напредног Знања (Култура Маја, Инке и сл.).

          Подсетимо се пада Инка цивилизације, када су Индијанци конкуистадоре -шпанце прихватили као беле богове. Или других ствари - покровитељ Индијанца,  летећи змај Кејцакоатљ, описан је као бели човек са брадом.

          Антлањ (лањ - простор за становање, т. ј. земља Анта) или како их назваше Грци - Атлантида - била је висока, напредна цивилизација. Са Атлантидом проблем се појавио кад су људи или прецизније речено свештеници почели да злоупотребљавају своја знања. Такође, водили су ратове, користећи т. з. атомско оружје (што је супротно космичким законима). 

          Као последицу, кршења закона природе, на Земљу је срушен други месец Фата, а сама Атлантида била је уништена и отишла је под воду (други велики потоп). Последице су биле катастрофалне. Почели су земљетреси због померања плоча, огромни таласи водене масе обишли су Земљу више пута, вулкани су се активирали и небо је било покривено пепелом. Зраци сунца нису могли да се пробијају на Земљу. Вода и ваздух били су затровани. Број становника на Мидгарду је десеткован. Све то је вратило људску цивилизацију уназад. 

          После катастрофе изазване рушејењем Фате, померен је Сварожји круг или зодијак. Оса ротације Земље се померила за неколико степени, а Зима или на Славенском-Аријевском Марена од тада је покривала Земљу снегом једну трећину у години. Све ово се догодило пре 13 022 година, и овај догађај постао је полазна тачка за нову хронологију Великог захлађења (Ледено доба).
 

          Од тада се за неки ужасан догађај каже да је фаталан, а број 13 се сматра за несрећан број. (Због месеца Фате који је имао период орбите од 13 дана). 

          Родови Анта који су преживели катаклизму преселили су се у земљу ТА-Кем (данашњи Египат), где су живели са људима са кожом боје мрака. У Славенско-Аријевском духу, неразвијене и заостале људе, почели су учити важним наукама, занату, пољопривреди, изградњи пирамидалних објеката (енергетских машина). Зато Египат називају земљом планина рукотворених (створених руком човека). У прве четири династије, фараони су били људи беле коже (Славено-Аријевци), а затим су почели бирати представника фараона из аутохтоног народа.

          Касније је избио велики и врло крвави рат између ВЕЛИКЕ РАСЕ и ВЕЛИКОГ ЗМАЈА (Кинеза). И ако је Велики Змај био далеко бројнији, ВЕЛИКА РАСА је победила. Након чега је склопљен мировни споразум, који је потписан у ЗВЕЗДАНОМ храму (опсерваторији) у Асгарду Иријском (Омск) између Асура (Ас - Земља Бога, Ур - простор за становање) и Аримана (Арим, Ариман - човек са тамнијом бојом коже). Тај догађај данас симболише “Свети Ђорђе” док убија змаја.

       Овај догађај се одиграо пре 7522 година и постао је полазна тачка нове хронологије од СТВАРАЊА Света у Звезданом Храму.

       
          Кинези и даље користе ову хронологију за разлику од Руса и Срба. Руски цар Петар Први је прешао на нову хронологију, јулијански календар у 1712 години и на тај начин одузео-украо историји Рода Небескога скоро 6000 година.


       

Нема коментара:

Постави коментар