среда, 7. март 2018.

Прича о нама...


"И рече Бог Вечнопрекрасни:
Дошао сам из Урај-Земље,
из Небеске Сварге, где тече светли Ириј,
у вртовима Вирија, поред Асгарда небеског,
ја, Перун Громодржац, син Сварога.
Слушајте људи и ратници Родова Човечјих моје речи,
почујте поуку мојих речи...
Ратибор, ратник из Рода Светоруса обрати се Перуну:
Кажи нам, испричај, Светли Вођо,
постоји ли смрт за ратнике наших Родова?
А Перун одговори ратнику: Нема смрти
за ратнике из Рода Небескога...
Сваку откривену ил' још тајну недоумицу срца,
Бог Вишњи, Чувар Светова,
Отац Сварога, а мој дед,
најбољи од свих Мудрих, разрешиће..."

Сањтије Перунове Веде


Врховни БОГ Велики Ра-М-Ха

 



           Славено-Аријевци Врховног БОГ-а зову Велики Ра- М-Ха (Рамха, санскртски Брахма) - Првоначелна Једина Несазнатљива суштина, која излучује Живородну Светлост Радости и Првобитну Ватру Стварања Света (Инглију), из које се појавило све што постоји у Васељени (свемиру), а такође и сви насељени Светови и Реалности. Тако су настали и сви Бели Људи односно Бића Светлости, као и сви Светли и Тамни Светови (у којима живе Тамна Бића односно Тамне Силе – пали анђели).         

          У древним временима, водио се велики космички рат - “Велика Аса“ - небеска битка између Светлих и Тамних Сила која траје и до дан-данас. Ратници Светлих сила који учествују у том рату себе називају “Аси“ – потомци Небеских Богова. Своје противнике ратнике Тамних Сила називју “Неживи“ и “Нељуди“ и свакојаки “Бесови“. Они су различита бића из звезданих система Тамних Светова, а те звездане системе Славено-Аријевци зову једним именом – Пакао.


Насељавање наше планете

         Наша планета се зове Мидгард-земља и налази се у сунчевом систему Јарило 
сунца. Настала је пре 1.960.000.000 година. Пре 1.500.000.000 година, после једне од многих небеских битака између Светлих и Тамних Сила, наши преци “Аси“ су долетели и принудно се спустили на северни пол наше планете великим међузвезданим васионским бродом Вајтмаром (Великим небеским кочијама). Летелица је била оштећена у сукобу. Слетели су на континент који се некада налазио на северном полу, а кога су назвали Велика Да'Aрија. Данашњи савременици га називају и: Арктида, Хипербореја, Северија, и.т.д. Подизањем нивоа мора, он је касније потонуо (први велики потоп).
   

         У оним временима, Северни пол је био богат флором и фауном, тадашња Мидгард Земља се веома разликовала од модерних обриса континената какве их видимо данас. Континент је са четири реке био подељен на четири копна (острва).


         Мидгард-земља им се тада толико допала, да је један део посаде одлучио да остане на њој и трајно се насели, а остали су после извршене поправке васионског брода одлетели даље. Скоро истовремено су насељене и две суседне планете, данашњи Марс и некадашња Деја. Планета Деја се налазила тада на петом месту у сунчевом Јарило систему, где се после њеног уништења данас налази појас астероида између Марса и Јупитера.

         Било је потребно да се изврши пуно припрема на Мидгарду и у самом сунчевом Јарило систему да би се стекли услови погодни за живот и даље насељавање. Јако дуго су вршене планске промене на Мидгард-земљи и у сунчевом Јарило систему. Извршена је релокација великих планета Јупитера и Сатурна на средишње положаје у односу на Јарило-сунце, како би својом масом штитили унутрашњи појас планета (Мидгард, Марс и Деју) од комета и астероида. У другим сунчевим системима је природно да се увек највеће планете налазе до звезде, а мање све даље према величини.

          Да би животни услови били оптимални свака од планета је добила по два сателита. Мидгард-земља је имала
месец Фату, са периодом ротације од 13 дана и садашњи месец Луну, са периодом ротације од 29,5 дана. Захваљујући високој технологији коју су поседовали, на Мидгард-земљи су направили портале-звездане капије односно уређаје за телепортовање, којима су могли да отпочну брзо насељавање људима Беле Расе - Рода Небеског из других звезданих система.

          Раније, појам “земља” имао је исто значење као и реч “планета”, односно небески објекат, који се креће у својој орбити око одређене звезде (сунца). Наша Земља се зове
Мидгард, где је Мид-“средина” или “средња” значи средњи свет, “Гард”- град. Мидгард-Земља – древни словенско-аријевски назив за планету Земљу. “Преко ње” је некада пролазио “Расе Дивне Пут” У почетку се Мидгард- Земља (планета Земља), од времена насељавања, налазила на укрштању космичких Путева који су повезивали насељене Земље у различитим Световима (звезданим системима) где су живели само представници Велике Расе, т.ј. Белог Човечанства.

         Наше Сунце се зове
Јарило-Сунце. Наша Земља Мидгард се заједно са нашим Јарило сунчевим системом и нашом галаксијом креће сплирално и конусно – у облику левка. На том путу пролази кроз 16 Чертога Свароговог Круга (сазвежђа) звезданог неба. Чертог – древна реч која значи област, предео, али када се односи на Небо или небеске светове, обично значи „сазвежђе“, тачније део небеске сфере у околини некога сазвежђа.

         Такозвани
Сварогов Круг - Словенско-Аријевски зодијачки круг, садржи 16 словенско-аријевских сазвежђа. Такође, на том путу у одређеним васељенским циклусима час један, час други крак наше галаксије често прелази (пресеца) “Границу”-неповредиву међу, између галаксија које се налазе под управом Светлих и Тамних Сила.
        
     
         Наша галаксија
има облик свастике (кукастог крста), и у једном од њених Рукава (кракова) лежи наше Јарило-Сунце и Дажбог-Сунце – Златно Сунце у сазвежђу Расе на Свароговом Кругу (савремени назив му је бета Лава). Јаровеликим се то Сунце називало зато што је сјајније и веће од нашег Јарило- Сунца по димензијама и по маси.

         
Ингард-Земља – Прадомовина многих словенско-аријевских Родова, једна од Земаља (планета) у систему Дажбог-Сунца, на којој постоји биолошки живот сличан животу на Мидгард-Земљи (планети Земљи). Период окретања око Дажбог-Сунца износи 576 дана.