четвртак, 8. март 2018.

Четири Велика Рода Аса



          Славено-Аријевци народи Беле расе, Род-а Небескога, су се појавили на Земљи много пре него представници других народа: Великог Змаја (Жуте расе), Огњене Змије (Црвене расе) и представника Тамне Пустоши (Црне расе).

         Пре око 460.532 на Мидгард-земљу дошли су Д’Аријци из система Звезде Таре (Поларна звезда), земља-РАЈА, небеско боравиште Краве-Зимун (Мали медвед). Сунчев систем, наше Јарило–Сунце, који обухвата и Мидгард-земљу, такође припада констелацији Зимун.



         Боја њихових очију:
сивa, сребрна
         Боја косе: светло браон и скоро бледа
         Висина: од 175 до 290 цм.

                 Населили су се у леву област на северном континенту, називајући га Раи (Рај). Саградили су Асгард Да’Аријски, који се налазио на врху планине Мира (Света) на светој земљи ДаАрији. Од њих воде порекло: Сибирски Руси (Тоболски Татари), северозападни Немци, Данци, Холанђани, Фламанци, Летонци, Литванци , Естонци …итд.

         Х‘Аријци су стигли  на Мидгард–земљу из сазвежђа Орион, где је био дом њихових предака земље-Троара. Населили су се у десну област на Северу континента, називајући је Хаарија, пре 273.908 година.



        
         Боја очију:
зелена, због њиховог сунца Рада.
         Коса: браон и светло браон
         Висина: 180 до 360 цм
        
         Од њих воде порекло: Оријентални Руси, Североисточни Пруси (Поморски Пруси), Скандинавци (Суоми , Свеви , Родени), Англосаксонци, Нормани, Гали , Исланђани (Беловодски Руси)…итд. 

         Х‘Аријци су навигатори , они су могли да виде вишедимензионални простор, они су планирали насеља и храмове, Свете Лугове , Пирамиде и могли су померати планине мишљу, све њихове зграде су имале велике магичне моћи. Знање које су користили да ускладе простор, било је уређено принципом Бројева.                   


         Долазак СвјатоРуса на Мидгард Земљу потиче из сазвежђа Лабуд (Макош или Велики Медвед) пре 211.700 година. Њихова кућа предака била је земља- Рута у звезданом систему Свати, систем Сунце – Аркона.



         Боја њихових очију: плава
         Коса: од беле до светло браон  
         Висина: од 175 цм до 300 цм
       
         Од њих воде порекло: Северни Руси , Бели Руси (Белоруси), Боруси из Немачке, Црвени Руси (у Пољској), Глади, Источни Пруси, Сребрни Руси (Срби), Хрвати, Ирци, Шкоти, Асирци (Аси са обала Ирија), Македонци… итд.

         Себе су називали Сва Га – што значи промоција светлости. Населили су трећи континент и назвали га СваГа (Сват).

         Након Свјато Руса, на Земљу – Мидгард стигао је Род Расени. Они су населили четврти континент и назвали су га Тула (Тхуле – Ватра), по њиховој боји очију која је ватрено браон. Овај Род Туле је дошао из система (Златног) Дажбог Сунца, са Земље која се зове Ингард-Земља, и себе зову Даждбогови унуци. Касније је на Мидгард-Земљи рођен Таркх Даждбог, Син Бога Перуна и имао смеђе очи. Род Расена је стигао у Тулу пре 185.780 г.

        Дажбог-Сунце је у звезданом систему – бели Леопард или Пардус.Ова звезда има име у званичној астрономији – Бета Лав.






         Боја њихових очију: браон (ватрене) и светло браон боје (жуте) 
         Коса: тамно браон
 
        Висина: од 175 цм до 285 цм

         Од њих воде порекло: 
Етрурци (Расени), Западни руси-Рисићи (очи боје као у риса), Италијани,  Дачани (Даки или Молдави), Сармати , Сиријци, Франци, Готи, Авари …итд.