петак, 30. март 2018.

Славено-Аријевска Хронологија




 1,9 милијарди од стварања нашег Јарило сунчевог система

... Ta planeta...


Ta planeta-X ili Nemezida, ili planeta Smrti, ili Nibiru, zapravo predstavlja neutronsku zvezdu — ugarak zvezde-satelita našeg sunca-Jarila! To je zvezda-pratilac našeg sunca, koja je postala supernova zvezda pre oko šest milijardi godina iz materija od koje je nastao naš planetarni sistem.”  
Levašov- Priča o Jasnom Sokolu


 957 526 од времена појаве Богова


          Лето приближно 1, 5 милијардито од доласка на Мидгард првог вајтмара Велике Расе Рода небесног.

          Пре око 1,5 милијардитог лета било је потребно принудно слетање на Мидгард после неуспеха "небесне колеснице" (рата). Потом су наши Преци населили Дарију (Дар Аријевцима ‒ Боговима), долазаћи са Земље која се налази у сазвежђу Мале и Велике Медведице, Лава, Лабуда и Касиопеје. Они су се разликовали један од другог по боји очију, која зависи од спектра светла њихових рођених сунаца: среброоки (сивооки) ‒ Да’Аријевци, зеленооки – Х’Аријевци, плавооки ‒ Светоруси, смеђооки – Расени. Да’Аријевци имају квалитет предводитеља-ратова. Х’Аријци имају квалитет чаробњака-свештенослужитеља. Светоруси имају квалитет занатлија и проналазаштва. Расени веома су друштвени и комуникативни.

          Приземили су се наши Преци на Мидгард-Земљу на континенту Дарија, који се налазио на Руском Северу (Се Вера) (Руски Север ‒ Северни пол). Овде су изабрали то време за досељавање, зато што је тада увек био дан и није било ноћи, т.ј. на Северном полу Јарило-Сунце светлило је стално, био је вечни дан, о чему је речено у Сказањима (том 4-ти Словено-Аријевских Веда) о томе, што Јарило-Сунце није желело заћи на покој, да би постојано гледало блага дела Расића. Наши Преци пренели су Традицију Круга Времена у изворној варијанти. 

          То, да смо ми "ванземаљци" говори снага наших костију, која износи 0.8. А скоро код свих животња од 1.0 до 1.2, осим оних које су донели (наши преци) на Мидгард, на пример мачке. 
          Новорођенче кмечи при рођењу због вишег ваздушног притиска, који је на галактичкој прапостојбини био нижи, и зато је новорођенчету потребно више времена да би се прилагодило таквом притиску и да би се научило држати главу, пузати, ходати. Изворни облици животиња одмах почињу устајати и кретати се. Преци су се зато увек порађали у води, да би новорођенчету било лакше прилагодити се у новом свету.


 604 392 од Времени Трећег Сунца


        То је један од првих Древних Славено-Аријских Календара Мидгард-Земље. Он говори о догађајима више од 600 000 - годишње прошлости, када је због враћања у круг центра наше галактике дошло до зближавања нашег сунчаног система са два друга сунчева система. Као резултат зближавања на хоризонту могуће је да су се могла видети још два Сунца-гиганта сребрне и зелене боје, који су са Мидгард-Земље били видљиви.


 460 536 од Времена Да'Арије


          Долазак Да`Аријаца на Вајтмарu (небеснa кочија) на Мидгард из Звездног Система Земуна ‒ Небесне Краве (Мала Медведица), њихово Сунце Тара (Поларна Звезда) ‒ ирис боје среброоке, боја косе светло-браон и скоро беличаста, 1 група крви, раст од 175см до 390см. Од њих су: Сибирски Русићи (табољски татари), Северо-западни германи, Расићи (Југорски и Лукоморски), Дачани, Холанђани, Фламанци, Лачали, Летонци (Лати), Риви (Литванци и Литовани), Ести и т.д.
          Два аријска рода (Да`Аријци и х`Аријци), раније, сусрели су се са представницима Пакленог света који су имали информационо генетичке отиске зла, а водили су против њих и рат. Словенски род (Светоруси и Расени) до доласка на Мидгард, нису имали са силама Пакла никаквог посла тако да нису имали достојну представу о злу. И до овог времена многи из нашег народа налазили су се у галактичком зимском сну, надајући се и глупо верујући у «наше» владе, која се  у основном састоји из сила Пакла. 
          «Заштитите Род Расена и Светоруса од Туђинских непријатеља, што иду у земље ваше са злим помислима и са оружјем»Бог Перун.
    

 273 912 од Времена х’Ара


           Долазак х`Аријеваца из Сазвежђа Финиста Јасног Сокола (Ророга
или по-савременоме ‒ сазвежђа Ориона
          То је аријски род Свете Расе који изгледа овако: ирис очију зелена по боји њиховог Сунца-Раде, крв 1 гр., ретко 2 гр. Раст од 180 до 360 см. Коса браон и светло-браон. Од њих су: Источни Руси, Северо-источни Пруси (Поморски Руси), Скандинавци (Српски, Свеа, Рода), Англосаси, Нормани (Мурмани), Гали, Исланђани (Беловодски Русићи), Народ Свети Рисићи.


 211 704 од Времена Сваге


          Долазак Светоруса из сазвежђа Лабуда (Велике Медведице
и насељавање провинције Свага у Дарији
          Они су називали себе Сва-Га (сва ‒ сијање, га ‒ напредовање) ‒ то је био дубокоувид Словена. Раст 175 см до 300 см (не високи у односу са аријским Родовима). Група крви 1 и 2. Коса од беле до светло-браон. Боја очију од небесне до плаве. Од тог рода су народи: Северно Руски, Белоруси, Боруси (Божествени Руси из Земље Борусије у ФРН), Црвено-Руси (у Пољској), Пољаци, Источни Пруси, Сребрни Руси (Срби), Хрвати, Ирци, Шкоти, Асирици (Аси са Ирија), Македонци и т.д. Њихова прапостојбина Земља-Рута у Сазвежђу Лабуда система Сунца-Арконе.


 185 784 од Времена Туле


          Долазак Расена и насељавање провинције Туле (Тул ‒ огањ) у ДаријиДарија је била раздељена са четири реке, и било је 4 провинције: Свага, Хара, Рај  и Тула, где је био и град Туле, град господара, снабдеваних са свим неопходним инструментима, механизмима и др. Т.ј. тамо, како предање гласи, начинилу су инструменте, способне, да не наносе штету околној природи као магични кристали и др. По томе је и мистичко друштво у Немачкој названо ‒ Тула, т.ј. како би добило сјај, благостање, који је био у Северној Дарији.
          Тај словенски Род Туле стигао је из Система Сунца Даждбога (Злато) са Земље Ингард, са годишњим периодом њеног окретања 576 дана, и називали су себе унуцима Даждбожијим. Ово Сунце налази се у Сазвежђу Расе ‒ Белог Леопарда или Пардуса. Раст њихов био је од 175 см до 285 см. Очи браон (огњене, отуда и Тул ‒ огањ) и светло-браон (жуте). Коса тамнобраон. Расени називају се још и Росе. Од њих настају народи: Западне Росе, Рисићи (очи као код Рисова), Италици, Етруски (етнос руски), Дакијци (Дачани или Молдавци), Самаријци, Пелезги, Сиријци, Трачани, Франци, Готи, Авари и т.д.


 165 048 од Времена Таре


          Толико је протекло времена од када је на Мидгард-Земљи боравила Богиња Тара. Она је донела са собом семе светог дрвећа и, говорећи о флори, она је још посадила и шуме. Зато Тару сматрају покровитељицом дрвећа, дајући им силу. Поларна звезда у Славено-Аријеваца до овог времена именује се Тара, у част прекрасне Богиње Таре.

          На Мидгард-Земљу такође је долазио и ДаждбогБог Тарх Перуновић, син Бога Перуна. Бог хранитељ древне Велике Мудрости, који је дао потомцима Рода Небесног девет Сантиа (Светих Књига). Ове Сантие биле су  записане древним Рунама и садржале су Свете Древне Веде, заповести Тарха Перуновића и његових налога. Сантие ‒ то су плоче од племенитог метала, на којима су написане Древне х’Аријевске руне. Плоча има три прстена, који симболизују три Света: Јаве (Свет Људи), Наве (Свет Духова и Душа Предака), Праве (Светли Свет Словено-Аријевских Богова, које Словено-Аријевци православе, по томе јесте Православље). Сви житељи у различитим Световима (у Галаксијама, Звездним Системима) и на Земљи, где пребивају представници наших Древних Родова, живе сагласно Древној Мудрости, према правилима, којих се придржава Род. 

          Тархтарија (Тартарија, Татарија) ‒ територија од Урала до Тихог океана и од Северног Океана до Централне Индије, где су покровитељи Богови Тарх и Тара, деца Бога Перуна. Наши Преци говорили су странцима: "…ми смо деца Тарха и Таре…". Тако је Тархтарија постала Тартарија, а библијски народ, са тешкоћом изговарајући слово "р", називали су је Татарија.


 153 384 од уништења Аса Деје


          Аса – Битка Богова. Толико лета нас дели од рата, проистеклог у Сварги не толико у Свету Јаве, него и у многомерним Световима Славе и Праве. У тој бици учествовали су не толико људи, него и Леге, Арлеге, Богови. У Свету људи против словена и аријеваца ратовали су Кашћеи, и на њиховој страни – црнокожци (људи са кожом боје мрака).

          Пре него су се населили на Мидгард-Земљу Род Свете Расе прво је населио Земљу Сварога (Деју), затим су се переселили на Земљу Орија (Марс). Све у Свету иде по прикладној спирали развоја и завојитости. Потомци Рода Небесног преко много хиљадугодишњих периода преносили су предање о Великој Аси (битка) са Силама Света Таме, који су вршили дисхармонију у животу наших дедова. Ласкавошћу и кривдом покушали су проникнути на Мидгард-Земљу а са месеца су нападали Деју. Али жреци су са помоћу силе кристала успели пренети Деју у други свет. При томе у време колапса временских структура , летевши ка Деји, ударац Света Таме је разорио месец Љутицу. На том месту је сада појас астероида, ротирајући по 5-ој орбити после Земље Ореја (Марса). Други месец Деје Фата (Фаетон) је преживела.


          Као резултат моћног распрскавања био је растурен део атмосфере са насељеном тада Земљом Ореја (Марс), после чега се део славено-аријског рода преселио на Мидгард. После окончања Аса Деје многи људи са кожом боје мрака, оставши без своје Земље, доселише се на звездолету у космосу, тражили су милост и доселили су се на Мидгард. Наши преци су дозволили и одобрен им је део земље са климом сличном као  у домовини, а за прилагођавање зрачења на  Мидгард Земљи, месец Фату извукли су из 5. орбите и покренули око Мидгарда, са периодом обртанја од 13 дана.


 143 008 од периода Треће Луне


          То је Период, када је Мидгард-Земља имала три месеца: Леља, Фата и Луна.

          Леља – мали месец са периодом обртања 7 дана, Фата – средњи месец са периодом обртања 13 дана и Луна – велики месец са периодом 29,5 дана. Два од тих месеца – Леља и Луна били су од почетка месеци Мидгард-Земље, а Фату су пренели од Деје. Подтврде о тим временима јесу у митовима и легендама различитих народа.

 111 824 од Великог Пресељења из Дарије

              Дарија ‒ је континент на Северном полу Мидгард-Земље, где су дуго времена живели наши Преци после насељења Мидгард-Земље. То копно је потонуло као резултат потопа, створеног водама и деловима разрушене малог месеца Лела. О томе такође говоре Сантија Веде Перуна: "... Ти Кашћеји, владари Сивих, погинули су у месту са Луном у полусату... Ипак платио је Мидгард за слободу Дарије, сакривен Великим Потопом... Вода Луне тај Потоп је створила, на Земљу са Небеса они су дугом пали, јер Луна се поделила на делове и домаћина Сварожића у Мидгард спустила...". 

          Оцртавање континента Дарије сачувано је на стени једне од пирамида у Гизи. У 1595 години та карта је била публикована од Рудолфа – сина Герарда Меркатора. Потонуће копна и катастрофа били су предсказани волхвом (врачем) по имену Спас
           Касније славено-аријски народи почели су се пресељавати у област Рипејских Гора (Урал) у реону острва Бујан (Западно-Сибирско брдо). После 16-толетног прелаза из Дарије у Расенију и затим после потопа био је основан празник ПАСХЕТ (скраћница речи – Путем Ази Ходише Етим(Тим)). Основана је традиција бојења и узајамног куцања јајима  што је симболизовало: разбијено јаје – симбол је погибије месеца Лела, а цело јајеТарха (Даждбога), који је уништио месец у коме су нађени  Кашћеји, који су намеравали да униште Мидгард. 



 106 796 од оснивања Асгарда Иријског 


          На древнословенском језику Аз ‒ то је Бог, оваплоћен у човечијем телу. Наши Преци називали су себе Азами, њихова земља звала се Азија (о томе говори и Древно-Скандинавски епос ‒ «Сага о Инглингима»). Азгард ‒ означава «Град Богова». Иријски ‒ пошто стоји на реци Ириј - најтиши (скраћено Иртиш). 
          Асгарда је било четири. Асгард Даријски, налазио се на северном полу, нестао (потонуо) на потапањем Северног континента ‒ Дарије. Касније је био изграђен Асгард Сагдијски (реон нижег Ашхабада) и Асгард Свинтодски (град Упсала, Норвешка).
          Руине Древног Асгарда Иријског, разрушеног хордама у 1530 години н.е., пронашао је картограф Петра Првог Ремизов, после чега је на том месту била изграђена Омскаја тврђава (њен град Омск).


 44 562 од Стварања Великог Кола Расеније


          Велико коло, т.ј. Велики круг, т.ј. обједињење Славено-Аријских Родова за заједничко живљење. Било је неколико етапа насељавања Мидгарда. Првом етапом, насељена је била Дарија. После, у времену Велике Асе (рата са тамним силама) преселила су се "деца Арија" са Земље Арија (Марса). Било је и пресељења са Индгарда, итд. И ишли су у разна места, али то је све једна РАСА, а Расенија ‒ земља, по којој су се они раселили. Старији родови заједно су створили велики круг, да живе и стварају заједно.


40 022 од трећег доласка Перуна Вајтманом


          Незнатно више од 40 хиљада година уназад, трећи пут, један од Вишњих Славено-Аријских Богова Перун спустио се са великом Небеском кочијом – Вајтманом на Мидгард. Он је стигао са Урај-Земље из Сазвежђа Орла. Тај догађај је положен у национални симбол Мексика: орао једе змију ‒ део из пророчанства, који каже, да је на таквом месту дужност основати нови дом. 

          Време се у 2012-ој години завршава, по њихом календару (Маја?) и „требало би да стигне вајтман“, по њиховим пророчанствима. И десиће се победа Светлости над тамом (орао ће победити змију). Такође, легенда Астека гласи, да су њихови преци дошли са севера, из места, названог Атлан (т.ј. Атлантида) и да их је довео бог Виракочи. 

          Вајтман Перуна приземљио се у реон Асгарда (Града Богова) у Беловоду Сибирском. У току 9 дана Жреци и Војници Свете Расе дружили су се са Перуном. Он им је дао Мудрост из Света Праве, која је била записана од стране волхова у Сантије (златне плоче) Перуна. (Богови живе у  вишедимензионалним Световима Праве. Свет Истине, например, има чак до 65 536 са 2048 димензија простора. Богови периодично долазе у Свет Јаве, ‒ у  четворо димензиона пространства, у Свет Људи, у уобичајеном за људе облику ‒ човека).



13 026 од Велике Студени (Великоg Захлађењa)


          То летословље носи почетак од Великог Похлађења, које је било повезано са катастрофом – падом на Мидгард, у Тихи океан, делова разрушеног Месеца Фата. Фата се до пада кретала у круг Мидгарда (у екваторијалној равни ) са периодом обртања 13 дана. 

          Речено је у Светим Ведама Перуна: "...тешка времена доноси река времена на Свету Земљу Расе Велике ... И остаће на земљи овој само Жреци - Чувари Древног Знања и Светих Мудрости... Јер искористиће људи силу стихије Мидгард-Земље и унштиће мали Месец и Свет свој прекрасни... И помериће се тада Сварошки Круг (помериће се земљина оса) и ужаснуће се људске Душе...“. То догађање било је предсказано од стране Перуна у време његове треће посете Мидгард-Земљи.

          У време Великог пресељења, после уништења месеца Леле, Х‘Аријски Род вођен Великим Вождом Антом дошао је до Западног (Атлантског) океана и, помоћу Вајтмана, прешли су на острво у том океану, на коме су живели безбради људи с кожом боје пламена Свете ватре (људи са црвеном кожом). На тој земљи Велики Вожд изградио је храм Богу Мора и Океана са Трозубцем (Бога Нија), који је био покровитељ људи, штитио их је од сила зла. Острво су назвали  Земља Анта или Антлањ (по древногрчком – Атлантис, т.ј. Атлантида).
          
            У развоју културе Анта дошло је до застоја. Део Анта, нарушио је Закон чистоте Рода и Крви, смешао се са црвенокожним људима. Велико благостање помутило  је главе вођа и жречева - досељеницима из мешовитих породица. Лењост и жеља за туђим затамнило им је разум. И почеше они лагати Богове и људе, престали су живети по својим законима, нарушавајући Завет Мудрих Првопредака и Закон Бога-Прародитеља Јединог. Искориштавали су Силу Стихије Мидгард-Земље за достизање својих циљева. У бици међу људима Беле Расе и жречевима Антлане, који су експериментисали са снагом кристала (помоћу којих је могуће изменити торзиона поља, језгра Месеца и Земље) случајно су уништили месец Фату.

          При уништењу Фате огромни комад срушио се на Земљу у област западног копна (Америке), и као резултат изменио се нагиб земљине осе на 36 степени. У неким древним текстовима тај процес је описан, као измена нагиба неба у односу на земљу. На пример, у древнокинеском трактату "Хуајнањцзи" то је описано овако: "Небо се накренуло на северо-запад, Сунце, Месец и звезде преместиле су се".  Земљина оса се усталила у кретање по елипси, које савремени учењаци називају «периодом прецесије». Јарило-Сунце почело је пролазити кроз друга Небесна Сазвежђа на Свароговом Кругу. 

          На једном зиду пирамиде Маја у Америци стоји натпис "Мали Месец разбио се". У кинеском трактату "Хуајнањцзи" тај догађај описује се овако: "Небески свод разломио се, земно све прекинуло се. Небо се окренуло на северо-запад. Сунце и звезде преместили су се. Земља на југо-истоку је била непотпуна, и по томе вода и муљ  устремили су се туда… У та далека времена четири пола разрушила су се, девет континената раздвојило се… огањ у току није утихнуо, воде су беснеле".

          Гигантски талас, настао од пада делова (Фате) трипут је обишао земљу, што је довело до пропасти Антлане и других острва. Повећана вулканска активност довела је до загађења атмосфере, што се јавило као један од разлога Великог Захлађења и залеђивања. Од тада се и појавила реч "фаталност", "Фатални исход" и број 13 (број дана кретања Фате у кругу Мидгарда) сматра се као несрећан. Људи су се преселили на југ у топлија места, а ледник је практично уништио све трагове живота на северним ширинама. Прошло је много векова, док се атмосфера очистила. Тај догађај је бацио Човечанство у "камени век". 



Kалендарска година 7526 ССЗХ


          Код нас је много календарских форми. По последњем сада је у току година 7526 од Стварања Света у Звездном Храму (С.С.З.Х.). Али то савршено не означава, да је наш Свет био створен 7526 година уназад, како су читали и читају хришћани, када још није било отказано Петром I летословље и уведено годословље од Рођења Христова (Р.Х.).




          Стварање Света у древна времена називали су закључење мировног договора између зараћених народа. Такo се у нас појавио "нови систем одређиванја времена". Тај мировни договор, међу Великом Расом (Словено-Аријевцима) и Великим Змајем (древним кинезима или ариманима, како су их тада називали) био је закључен у дан Јесење Равнодневнице или у 1 дан Првог месеца Године 5500 од Велике Студени (Великог Захлађења ‒ Ледниковог периода – Леденог доба). Победила је Велика Раса, што је и било приказано у виду слике ‒ Бели витез на коњу поражава копљем Змаја (грб Москве). 

          Но како су хришћани приписивали сва достигнућа наших Предака себи, то је сада тумачење, како хришћански свети великомученик Георгије Победоносац побеђује змаја, који је опустошио земљу паганског цара. Како гласи предање, када је пао жреб да се да на растезнуће чудовишту царска кћер, јавио се Георгије на коњу и пробурази змаја копљем, избавивши царевићку од смрти. Назив "свети" довело је обраћењу месних житеља у хришћанство. То казивање често је тумачено другим казивањем: царевићка ‒ то је црква, а змај ‒ паганизам. То је просто факт искоришћен од стране хришћана у своје циљеве.
          Хануман (Асур, т.ј. кнез Расеније), владао је у Беловоди и Ариман (управитељ Аримије, т.ј. древне Кине) су "Стварили Свет", т.ј. закључили су мировни договор међу Великом Расом и Великим Змајем, по коме је поражена Аримија подигла зид за означење границе Расеније. Зид су назвали Ки-Тај, што у преводу са древнословенског означава: Ки ‒ограда,тараба; Тај ‒ завршавање темена, велики ‒ то јест "завршена, гранична велика ограда (зид), то јест, у древна времена "Китајем" називали су високу ограду или снажни зид. Например: Китај-град у Москви назван је тако иза високих зидова, која су га окруживала.

          С тога је то велики догађај и почетак нових рачунања Година код наших Предака. У сећање о тим догађајима наших Предака била је написана Аз-Веста (прва вест), или како је називају – Авеста на 12 000 волових кожа. Авеста, настаје као пример древних словенских књига, написаних како на пергаменту, тако и на злату. Била је уништена по указу Александра Македонског, који је, иако словен по пореклу, деловао под духовним утицајем јудеја Аристотела. Свету је касније постала позната више очувана написана верзија Авесте ‒ Зенд-Авеста, коју је написао Заратустра, додавши своје коментаре и исправке.




Трагови Славено Аријевске КУЛТ-Уре данас


          Грбови свих држава које су оснивали Славено-Аријевци имају двоглавог орла за симбол. СРБски народ је, осим двоглавог орла сачувао у свом грбу и симбол Да’Арије - четири оцила. Симбол Черири (Пра) Рода који су први населили четири дела пра континента. Да ли смо себи икада поставили питање зашто се баш зову –оцила, са јасном асосијациом на наше пра очеве.

          Славено-Аријевци себе називају Асима - боговима, који живе на Земљи, небеских богова – и деца су творца. Они никада нису били робови, “глупо стадо”, које није имало право избора. Славено-Аријевци никада нису работали (корен речи “раб” - “роб”, али су се трудили), никада на силу нису заузимали туђе територије (тиранима или тиренами звали су њих Грци за то што нису дали освојити њихову земљу), они су радили за добро свога Рода, били су власници резултата свога рада.

        Славено-Аријевци побожно поштују законе РИТА - законе о чистоћи Расе и Крви и не дозвољавају мешане бракове. Зато русе (словене, расе) често називају расистимa. Ипак, потребно је сагледати у корен, да се разуме дубока Мудрост наших предака. 

        Свет, попут магнета, представља два супротна пола. Бели народ је живео у Северном позитивном полу, црни у јужном негативном. Сви физички и енергетски системи организма човека су утврђени у складу са радом ових полова. 

       Дакле, у браку између белог човека и црног човека, дете се рађа без подршке Рода оба родитеља: +7 и -7 збир нула. Таква деца су подложна болести, јер лишени пуне имуно заштите, они често постају револуционарним агресорима, протестујући против система, који њих не прихватају. 

       Сада је дошло до масовног ширења индијског учења о чакрима, према којем, људско тело дуж кичме има 7 главних чакри, али онда се јавља питање: зашто енергија у области главе мења свој знак, ако са десне стране тело има позитивно наелектрисање, а десна област главе има негативано. Ако енергија, попут електричне струје, која тече праволинијски, нигде се не прелама, она не може сама од себе да промени свој знак на супротно. 

       Наши преци су говорили да у људском телу постоје 9 главних чакри
7 дуж кичме, 2 - у пазуху, формирају енергетски крст. На тај начин, енергија преломљена у центру крста, мења знак на супротни. Исус Христос (или Радомир је био Славено-Аријевац) је рекао да свако носи свој крст, односно свако има свој енергетски крст. Славено-Аријевци су увек били познати по свом маштовитом размишљању, свака реч, свака слика има низ значења. 

       Нај једноставнији Славенско-Аријевски соларни симбол - кукасти крст, који је широко коришћен од стране Хитлера, што је оставило негативан траг у симболу људске структуре. С друге стране, Хитлеров је главни циљ - глобална доминација, до које је планирао да дође уз помоћ најмоћнег и нај-напреднијег оружја. Он као основу није прихватио Египатске хијероглифе, или Јеврејске или арапске Кабалистичке знаке, а узео је Славенско-Аријевдку симболику

       Уосталом, шта је свастика - слика крста у покрету, овај хармонични број четири, што указује присуство у Телу било ког потомка Славенско-Аријевских народа, које су му родитељи дали, Душе, коју су му дали Богови, Духа – везе са Боговима и заштиту Предака, и Савести, као мера свих деловања човека. Сетимо се Купала празника, када би се људи опрали у рекама (очистити Тело), скакања кроз ватру (очистити Душу), ход по жару (прочишћење Духа). 

       Свастика (кукасти крст) такође указује на структуру универзума, који се састоји од Света Јаве, два света Наве: тамне Наве и светле Наве (односно Славе), и света Виших Богова - свет Праве

       Ако погледамо на западну хијерархију светова, она представља физички свет, сходно свету Јави, који се граничи са обе стране астралне равни, што одговара Нави, горе је ментална, као и аналог Слави. У њиховом случају, не постоји виши свет –свет Праве. 

       Деца у школи уче да су неуке Славено-Аријевце описменили грчки монаси, заборављајући чињенице да су ти исти монаси узели као основу Славенско-Аријевску буквицу, али пошто се Славенско-Аријевска буквица може разумети само фигуративно као образ, слика, они су уклонили нека слова, чиме су променили тумачење преосталих. 

     Након тога, језик је све више и више поједностављен. Славено-Аријевци су увек имали два префикса без- и бес-, где без- значи одсуство, бес-припадност демону, становнику тамног света, т. ј. говорећи бесмртни, подразумева се смртни бес, ако кажемо безсмртни, значи без смрти. Славенско -Аријевска Буквица носила је велики смисао. На први поглед, исте-по звуку речи могу пренети потпуно другачије значење. 

          Често научници виде неку врсту неразвијености у Политеизму (више богова) Славена -Аријеваца. Али опет, површни суд не пружа разумевање проблема. Славенско-Аријевски Бог - Првородитељ је велико непознато створење, чије име је РА- М-ХА (РА - светло, осветљење, М - свет, ХА - позитивна сила), које се манифестује у НОВУ РЕАЛНОСТ, из погледа на ту реалност, се појављује Велика светлост Радости, и из ове Светле Радосте рођени су други светови и универзуми, и БОГОВИ и ПРЕЦИ, чији потомци смо ми. Ако се РАМХА појавио као НОВА РЕАЛНОСТ, онда постоји нека виша стара реалност, а изнад ње још и још. 

        Да све боље разумемо и научимо, за Славене-Аријевце БОГОВИ и ПРЕЦИ су основали ПУТ ДУХОВНОГ РАЗВИТКА и УСАВРШАВАЊА кроз креирање, препознавање различитих светова и безконачности, развитка до нивоа БОГОВА, јер Славенско-Аријевски БОГОВИ – то су људи – Аси (Асови), који насељавају различате земље (планете), изграђују свој Род, а који су прошли ПУТ ДУХОВНОГ САВРШЕНСТВА. ТАМНЕ СИЛЕ покушавају да нађу тај пут али на сву срећу нису у стању да се духовно усавршавају и самим тиме немају могућност да униште Светли свет.

       Фигуративне слике славенско-аријевских богова не могу бити насликане, оне нису преносиле љуску (спољашни изглед), нису могле да имају копију, оне су преносиле суштину Божанства, главно зрно и Божанску структуру. Тако, ПЕРУН са подигнутим мачем симболизује заштиту Рода, СВАРОГ са мачем надоле чувао је ДРЕВНЕ МУДРОСТИ. Бог је Бог, и може изгледати сваки пут другачије у Јавном Свету, али његова суштина остаје иста. Тако Славенско-Аријевска знања имају своју историју и културу, корени мудрости сежу у дубину векова и миленијума.

       Године 2012. наша Мидгар-земља ушла је у област деловања светлих сила (све до тада на земљи су владале тамне силе). Живот на земљи је био пун насиља и ратова, сиромаштва и болести. Наши богови нису могли нама да помогну, јер нису долазили на територију која је под контролом тамних сила. Али 2012 године губи се утицај тамних сила и можемо да рачунамо на помоћ наших богова – људи Аса, који су раније често посечивали нашу Мидгар-земљу. Ми, као директни потомци наших Славенско-Аријевских богова и предака, имамо унутрашњи кључ за систем знања, и када га отворимо, нама се отвара СВЕТЛИ ПУТ ЗА ДУХОВНИ РАЗВОЈ И НАПРЕДАК, тада отварамо очи и срце, почињемо да видимо, да ведамо-знамо, да живимо, и да разумемо.

        Човек се рађа као животиња. Затим, уз правилан развој и образовање, он има шансу да постане "разумна животиња", односно прави човек. Довољно је само имати жељу, видети и разумети. Наши богови су увек ту и спремни да помогну у сваком тренутку, као наши родитељи, спремни да дају живот за своје дете.

       Само деца често не разумеју то, траже ИСТИНУ у туђим кућама, у далеким земљама. Бога као нашег творца треба замислити као родитеље који су увек толерантни и љубазни према својој деци, обратите се њима и они су увек спремни да помогну.




Изградња три велика града



                         
     
         Пре 106792 година наши пресветли преци саградише Асгард Иријски (град Аса) на ушћу река Ирија и Ома (у Сибиру), подизањем Алатир-Горе, комплекса храмова високих 700 м. Састојао се од четири капишта (храмова), у облику пирамида, једна изнад друге (остатке тог града, археолози су такође пронашли). Асгард Иријски подигнут је 5028 године после великог пресељења из Даарије, односно 104778 године пре нове ере. На његовом месту се сада налази савремени град Омск у Русији.

         Асгард Согдијски, који се налазио у Малој Азији (сматра се да је то град Ниса), у Согдијани, јединственој држави која је пружила достојан отпор војскама Александра Македноског.

         Асгард Свејски, који се налазио на територији Скандинавије. После великог пожара, у коме је изгорео, на његовом месту изграђен је нови град који је добио назив Упсала.

         Постепено, наши преци су населили подручје од планина Рипејских (Урала), до Алтаја и реке Лена. И тако су се расељавале Свете Расе: род Асова – богова, који живе на земљи–Мидгард, широм света, множиле и постао је Велики Род, створивши земљу Аса – Асију (Азију), градећи државу Славено-Аријеваца историчарима познату под именом Велика Тартарија.

          Сестра Тарха-Дажбога (Перуновича) се звала Богиња Тара (Земља Тарха и Таре –Тартарија). Њих двоје су деца Бога Перуна. Своју земљу они називаше Беловодие од назива реке Ириј (бели, чисти), где је саграђен град Асгард Иријски. Касније Род Расе Велике, због сурове климе је почео да иде даље на југ, насељавајучи различате континенте. 

          Књез Сканд населио је северни део Венеје (Европе). Касније је ово подручје постало познато као Скандинавија , јер је умирући кнез рекао да ће његов дух након смрти штитили ову земљу (Нав - је душа умрлих, Сканд и Нав –ија). 

          Род Ванова био је насељен на Кавказу, и онда, због суше, кренуло се насељавати јужно од Скандинавије, на територији модерне Холандије. У знак сећања на своје претке становници Холандије задржали су префикс Ван код њихових имена (Ван Гог, Ван Бетовен, итд.

          Родови Бога Велеса - становници Шкотске и Ирске у част својих предака и заштитника, назвали су једну од покрајина Велс или Уелс

          Родови Светоруса насељавају источну и јужну Венеjу, као и балтичке земље. У источном делу налази се земља Гардарика (земља са много градова), који се састоји од Русије у Новгородској, Поморској (Латвија и Прусија), Црвеној (Реци Посполитој), Беле Русије (Белорусија), Мале (Кијевска Русија), Средње (Московија, Владимир), Карпатске (Мађарска, Румунија), Сребрене (Србија). 

          Родови Бога Перуна насељавају Персију, Х`Аријевци - Арабију. 
Родови Бога Нија населили су Антлањ на копну и постали познати као Анте. Ту су живели заједно са локалним људима боје ватре (индијанцима), којима су предате тајне напредног Знања (Култура Маја, Инке и сл.).

          Подсетимо се пада Инка цивилизације, када су Индијанци конкуистадоре -шпанце прихватили као беле богове. Или других ствари - покровитељ Индијанца,  летећи змај Кејцакоатљ, описан је као бели човек са брадом.

          Антлањ (лањ - простор за становање, т. ј. земља Анта) или како их назваше Грци - Атлантида - била је висока, напредна цивилизација. Са Атлантидом проблем се појавио кад су људи или прецизније речено свештеници почели да злоупотребљавају своја знања. Такође, водили су ратове, користећи т. з. атомско оружје (што је супротно космичким законима). 

          Као последицу, кршења закона природе, на Земљу је срушен други месец Фата, а сама Атлантида била је уништена и отишла је под воду (други велики потоп). Последице су биле катастрофалне. Почели су земљетреси због померања плоча, огромни таласи водене масе обишли су Земљу више пута, вулкани су се активирали и небо је било покривено пепелом. Зраци сунца нису могли да се пробијају на Земљу. Вода и ваздух били су затровани. Број становника на Мидгарду је десеткован. Све то је вратило људску цивилизацију уназад. 

          После катастрофе изазване рушејењем Фате, померен је Сварожји круг или зодијак. Оса ротације Земље се померила за неколико степени, а Зима или на Славенском-Аријевском Марена од тада је покривала Земљу снегом једну трећину у години. Све ово се догодило пре 13 022 година, и овај догађај постао је полазна тачка за нову хронологију Великог захлађења (Ледено доба).
 

          Од тада се за неки ужасан догађај каже да је фаталан, а број 13 се сматра за несрећан број. (Због месеца Фате који је имао период орбите од 13 дана). 

          Родови Анта који су преживели катаклизму преселили су се у земљу ТА-Кем (данашњи Египат), где су живели са људима са кожом боје мрака. У Славенско-Аријевском духу, неразвијене и заостале људе, почели су учити важним наукама, занату, пољопривреди, изградњи пирамидалних објеката (енергетских машина). Зато Египат називају земљом планина рукотворених (створених руком човека). У прве четири династије, фараони су били људи беле коже (Славено-Аријевци), а затим су почели бирати представника фараона из аутохтоног народа.

          Касније је избио велики и врло крвави рат између ВЕЛИКЕ РАСЕ и ВЕЛИКОГ ЗМАЈА (Кинеза). И ако је Велики Змај био далеко бројнији, ВЕЛИКА РАСА је победила. Након чега је склопљен мировни споразум, који је потписан у ЗВЕЗДАНОМ храму (опсерваторији) у Асгарду Иријском (Омск) између Асура (Ас - Земља Бога, Ур - простор за становање) и Аримана (Арим, Ариман - човек са тамнијом бојом коже). Тај догађај данас симболише “Свети Ђорђе” док убија змаја.

       Овај догађај се одиграо пре 7522 година и постао је полазна тачка нове хронологије од СТВАРАЊА Света у Звезданом Храму.

       
          Кинези и даље користе ову хронологију за разлику од Руса и Срба. Руски цар Петар Први је прешао на нову хронологију, јулијански календар у 1712 години и на тај начин одузео-украо историји Рода Небескога скоро 6000 година.


       

Тамне снаге

        Тамне снаге Вештачке (техногене) прво су напале планете Марс и Деју. Том приликом Марс је потпуно онеспособљен за живот. Деја је имала два месеца као и Марс. Један од њих се звао Луција а други Лела (Леља). Тамне снаге су обориле Луцију на планету Деју и уништиле је. Она се распала и од ње је настао данас познат појас астероида између Марса и Јупитера.

         Приликом удара месеца Луција у планету Деју, пре самог контакта и подпуног уништавања Деје, дошло је до јаког електричног пражњења између два космичка објекта, односно прескочила је велика електрична варница праћена блештавом светлошћу. Од тог дана Силе Таме свог Бога зову Луцифер – доносилац светлости. Други месец је остао цео и касније су га пребацили у орбиту наше планете Мидгард Земље.

        
         Тако је Земља релативно кратко време у свoјој историји имала 3 сателита-Месеца: Лелу (Лељу) са периодом обртања од 7 дана, Фату -13 дана и Месец (Луну) - 29,5 дана. О овом периоду три месеца сведочи археолошка сензација из Небра - Ср.Немачка на којој су недвосмислено приказана три месеца око Мидгард земље.



         Тамне силе су изабрале месец Лелу, и стационирале своје снаге тамо,  са намером да одатле нападну Мидгард- земљу. Врховни Бог Тарх, син Бога Перуна предвидео је намеру тамних сила и успео је да спаси нашу Мидгард- земљу али је при том морао да уништи сателит Лелу, јер се тамо налазила њихова војска.

          Ово се догодило пре 111 820 година. Тако се вода са Леле (тамо је било пуна мора и река) излила на Мидгард- земљу, и поплавила северни континент (први велики потоп). О овом догађају постоје трагови у готово свим древним културама.

         Даарија дакле лежи на дну Арктика (леденог) океана. Обичај у част те победе над тамним силама се и данас практикује у обичајима “фарбања и разбијања јаја за Ускрс”, што симболизује победу Тарха-Дажбога Перуновича над демоном, који је нашао своју смрт у јајету (прототип Месецу). 

          Потоп је проузроковао подизанје нивоа мора, и практично уништио Даарију што је довело до Велике сеобе Славенско-Аријевских родова из Даарије преко Расеније, превлаке земље, која лежи на југу (остаци су сачувани као Сужење у облику острва Нова Земља). Сеоба је трајала 16 година. Од тада, 16 је свети број Словена. На њему је базиран Сварожји круг или зодијак, који се састоји од 16 небеских дворова (чертога). 16 година - је комплетни део круга година (лета) у 144 година, који се састоји од 16 година, и пролази кроз 9 стихија, где се последњих 16 година сматрају светим.