петак, 30. март 2018.

Тамне снаге

        Тамне снаге Вештачке (техногене) прво су напале планете Марс и Деју. Том приликом Марс је потпуно онеспособљен за живот. Деја је имала два месеца као и Марс. Један од њих се звао Луција а други Лела (Леља). Тамне снаге су обориле Луцију на планету Деју и уништиле је. Она се распала и од ње је настао данас познат појас астероида између Марса и Јупитера.

         Приликом удара месеца Луција у планету Деју, пре самог контакта и подпуног уништавања Деје, дошло је до јаког електричног пражњења између два космичка објекта, односно прескочила је велика електрична варница праћена блештавом светлошћу. Од тог дана Силе Таме свог Бога зову Луцифер – доносилац светлости. Други месец је остао цео и касније су га пребацили у орбиту наше планете Мидгард Земље.

        
         Тако је Земља релативно кратко време у свoјој историји имала 3 сателита-Месеца: Лелу (Лељу) са периодом обртања од 7 дана, Фату -13 дана и Месец (Луну) - 29,5 дана. О овом периоду три месеца сведочи археолошка сензација из Небра - Ср.Немачка на којој су недвосмислено приказана три месеца око Мидгард земље.



         Тамне силе су изабрале месец Лелу, и стационирале своје снаге тамо,  са намером да одатле нападну Мидгард- земљу. Врховни Бог Тарх, син Бога Перуна предвидео је намеру тамних сила и успео је да спаси нашу Мидгард- земљу али је при том морао да уништи сателит Лелу, јер се тамо налазила њихова војска.

          Ово се догодило пре 111 820 година. Тако се вода са Леле (тамо је било пуна мора и река) излила на Мидгард- земљу, и поплавила северни континент (први велики потоп). О овом догађају постоје трагови у готово свим древним културама.

         Даарија дакле лежи на дну Арктика (леденог) океана. Обичај у част те победе над тамним силама се и данас практикује у обичајима “фарбања и разбијања јаја за Ускрс”, што симболизује победу Тарха-Дажбога Перуновича над демоном, који је нашао своју смрт у јајету (прототип Месецу). 

          Потоп је проузроковао подизанје нивоа мора, и практично уништио Даарију што је довело до Велике сеобе Славенско-Аријевских родова из Даарије преко Расеније, превлаке земље, која лежи на југу (остаци су сачувани као Сужење у облику острва Нова Земља). Сеоба је трајала 16 година. Од тада, 16 је свети број Словена. На њему је базиран Сварожји круг или зодијак, који се састоји од 16 небеских дворова (чертога). 16 година - је комплетни део круга година (лета) у 144 година, који се састоји од 16 година, и пролази кроз 9 стихија, где се последњих 16 година сматрају светим.

Нема коментара:

Постави коментар